Isabelle
|
Pozdravljene, kako ste kaj? V soboto smo šli k njegovim (hb nismo bli dolgo) in mi je reku njegov tata da kaj js ne smem prist k njim (kao ker nas ni blo celih 5 dni) in pol sem mu rekla da zakaj oni ne pridejo k nam, da sej nikoli ne pridejo.In pol je biu kr tiho. Učeri smo pa ful izkoristli sonček.Smo šli vsi trije že ob 10ih vn, ob 12ih smo pršli nazaj, pojedli in šli spet vn, z enimi kolegi, se martinčkali na sončku in sprehodili.Fajn je blo.Pol sva pa z mojim mal stanovanje počistla.Js sem kopalnico spucala, on je pa celo stanovanje posesal in prah pobrisal. Pol je pa njegov tata klicu da če pridemo, mi je kr zavrelo...sam pol moj da gremo lih malo, ker je mama naredila neki za jest.Sem se ugriznla v jezik in bla tiho.Smo pa hb bli sam slabo urco, ker se je mala pokakala in sem rekla da jo moram še skopat. Zdej sem ene parkrat mojemu rekla na lep način da zakaj oni kdaj ne pridejo k nam...če se bo pa to nadaljevalo mi bo pa zavrelo.Sploh zaradi tega ker če nas par dni ni h njim govorijo že o nekih zamerah in da otroka nočemo pripeljat k njim. Cucanje prsta- ne vem kako odvadit malo cucat prst, vedno ko ga da v usta ji zmaknem, ji hočem dat dudo, pa jo noče, prej je jokala, sem ji dala malo čaja, je popila in še vedno bla sitna ker je bla zaspana, duda ne pomaga, pol sem jo malo ponosila, je zaspala, grem iz dnevne, pridem nazaj spi s prstom v ustih. Čaj-js ji dajem od Hipp komarčkov Kopanje-naša ful uživa v kopanju in v vodi ji ful paše bit, ko jo pa oblačim je dostikrat kar sitna Nosečniška črta-dobila sem jo začetek 9.meseca in mi je še zdej malo poznat, upam da hmalu izgine Se moram malo pohvalit, da zadnje čase kr pazim kaj jem (sicer nisem na nobeni dieti ker to ni zame, ampak sladkega se izogibam in pazim da se ne najdam preveč) in malo potelovadim tudi doma (trebušnjaki, vaje za rit).Zdej pa že komi čakam jutri ker imam spet aerobiko.
< Sporočilo je popravil Isabelle -- 15.3.2010 11:30:21 >
|