Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde marta, zs. una teorija... jah, ne vem, kao da more otrok vedet kdo je avtoriteta ipd., neki na ta način. in da če se preveč z njim ukvarjaš, igraš, potem že nadomeščaš sovrstnike, in te tako ne bo jemal resno. sej ne vem, katera tema je bila in kje točno, je pa že kar en čas nazaj in me je presenetil, ker je velik uporabnic temu na en način pritrdil. tko da se vsak dan znova sekiram, kako me ne bo jemala kot starša z avtoriteto, ker vsaj uro na dan skupaj knjige gledava in ker še kako uro več kocke premetavava oz. se z nečim igrava. se mi je zdel da bo kej takega sam men je to bedarija.... a starš more bit un, k stoji v kotu, s prekrižanimi roki, gajžlo v rokah in k gleda k satan s kugle kaj pa vem, no....jst nočem da se me otroc bojijo res nočem bit take vrste avtoriteta. rada bi predvsem da mi zaupata, pa da jima je kul z mano, da sta sproščena. se mi zdi da če bo to, bo vse lažje, tud meje in pravila in uboganje.