khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* sam jaz mu nič ne dišimuser posted image mogoče pa mu prveč lepo dišiš, bi mogla po kakem kislem mleku pol bi bla zanimiva ej, pa jaz mam zadnje čase občutek, da moje dete že po kislem mleku "diši" včasih ma tak zadah, vsaj meni se zdi, da bi ji najraje ukinila to joško drugače pa še vedno spi tko tko... spat gre okol sedmih, prvič se zbudi okol deset_ih, torej zdele enkrat in potem po malem celo noč. če grem prej spat, se včas ob deset_ih niti ne zbudi, ampak potegne do ene polnoči, pol enih. kot da me ma pod kontrolo in hoče, da od petnajst čez deset_ spim zato grem zdaj zobe umit in proti postelji, ker drugače me bo nekdo itak poklical pospravla kuhinjo. zmatrana. krtekxx, upam, da bodo ušeska kmalu zdrava. sonček, lep prvi dan! ulla, dobro delaj. nina, upam, da bo daša kmalu zdrava kiara, jaz sem pa tole dons gledala in se nate spomnila http://www.malamasa.si/ mojca, še kar vztrajaš ploha, kako ti rata učit se ob meti? meni nič ne rata ob isi, ker mi vedno knjige puli in jih potem hoče gledat (pa tut če so sam črke) in ni šans, da ji kakšno njeno uturim grem, da me ne prehiti lahko noč!
< Sporočilo je popravil khurde -- 17.3.2010 22:13:20 >