Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...ostanem doma, da bom nekaj naredila za službo...
Ravno danes sem celo stanovanje okol obrnila zaradi enih delavskih hlač, ki sem mu jih oprala že novembra, ko je končal sezono. NOVEMBRA!!!!!! Sem mu jih takrat dala v roke, ker mi je rekel, da jih bo sam pospravil, ker če jih bom jaz se ne bo nič našlo. In že včeraj zvečer je bilo: "Kje so moje hlače???" Mu povem kako je bilo: "O ne to pa ne, to si spet ti nekam založila" In danes celo jutro: "Kje so moje hlače, jih nujno rabim" Je bil že kar malo ihtav. Po obrnjenem stanovanju pa jih gospod najdejo v svoji kišti v garaži???? AAAAAAAAAAAAAAAA tukaj soooooooo. Ja dragi in ti boš danes ponoči spal skupaj s svojimi frdamanimi gatami v garaži
ja, ja, poznano, poznano. Moj je brez mene res čisto zgubljen, kriv si je pa sam, ker nima ma čisto nobene logike kam kakšno stvar pospravit... recimo, konstantno mi tišči deske za rezat v predal s serveti, pa čokolade in kekse mi je enkrat zložil v omarico s kozarci, pa kakšne papirje kar na puloverje v omaro spravi..
le vrjem, ja. Pri mojem pojem ''pospraviti'' pomeni: čimprej odložit nekam najbolj pri roki, samo da se ne vidi in ni v napoto. In seveda v trenu oka pozabiti, kam je to bilo. Tako da če hočem, da je nekaj res pospravljeno, naredim to sama, ker vsaj vem, kje kaj je.
.