punsha
|
dober večer sem vas malo na hitro prebrala. Zadnje dni mi kar zmanjkuje časa. Tudi naš zateguje glavico nazaj in se zvije v hrbtenici čisto v lunico. V torek imamo končno razvojno ambulanto, da bodo kaj več povedali. No ves čas pa že tako pričakujem kako fizioterapijo. Tudi patronažna mi je zadnjič ponovno rekla, da bo gotovo moral hoditi, ampak se menda že s pravilnim prijemanjem da lepo popraviti. Jaz ga sedaj že kar nekaj časa dajem spati kar na hrbet. Kaj pa vem, tudi v bolnici ko sva bila so ga dajali tako ležat. Če je na boku, je čisto zvit nazaj. Pa sploh ne vem, a ga moram ful popravljat al kaj naj takrat, ko tišči glavo nazaj. Sem tud opazila, da večinoma gleda ves čas kar v levo. Ma raje ne premišljujem preveč. Kot bodo rekli, tako bomo delali, pa MORA pomagati. Drugače je pa mali priden. Ok, ponoči jemo pač na 2 ali 3 ure (tako imam vmes časa za spanje 1-2uri), ampak bo že. Potem takoj zaspi nazaj. Čez dan pa še kar dosti spi, pa je, pa se smeji, pa pogovarja... fleten je...fuuuul . Jaz sem pa kar utrujena. Od vstajanja ponoči, potem pa čez dan en kup pospravljanja (sploh ne vem kaj delam, da je treba ves čas pospravljat ). Pa prah, pa cunje prat, pa likat... skoz je nekaj. Zadnje dni sem hodila kar ob 9spat, tako kot Enej. Danes pa še kar bluzim tukaj . Joj, kar grem, da bom lahk vstajala ponoči. Mirno noč
|