uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Sva doma - hb. Dehidrirana ni, to sem se najbolj bala, zdravila za to nadlogo ni, tako kot je napisala Ch.21, zato tudi nisva šli takoj h pediatru. Sem pa dobila kup nasvetov, ki bi mi prišli že prej prav, ampak kaj češ, tako je če imaš otroka povečini zdravega, pa misliš, da delaš dobro v bistvu pa delaš slabo. Nisem namreč vedela, da mora piti po požirkih in zelo počasi, ker je želodec razdražen. Jaz pa vesela ker toliko pije, čez 5 minut pa vse ven. Pa sladkega ne sme jest, pa si je včeraj zaželela palčinke, pa je mami veselo spekla, juhu otrok imam apetit, pa potem vse ven... No sedaj se bomo držali pediatrovih nasvetov, pa upam, da se bo zadeva umirila. Ja Ch.21 to rota virusi so vražja nadlega, ampak glede na to, da si na eint, vsi razkužujemo roke, skoraj tako pogosto kot vdahnemo, bi človek mislil, da si varen. Ampak zgleda, da so se virusi že tudi na razkužila navadili . Pa kaj jaz to berem? Uboga Lara. In ja , če ti je v tolažbo sem tudi sama delala enako napako s hrano in pijačo . S tem, da smo kasiral 10 dni bolnice in infuzije. Objem in poljub.