Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

upam,da gre čimprej mimo ta zima....
previjem, ko je treba, kjerkoli že smo; ponavadi v vozičku kje not, če že nimajo previjalnice ali pa v avtu; danes sem jo pa v novi pikapolonici v kp - imajo v garderobi za pomerjanje oblačil takšno previjalno mizo v obliki pikapolonice, ki se zloži na steno - podobno kot tiste bele žične previjalne, ki zavzamejo malo prostora iz ikee
- sva bili danes očitno prvi, ki sva rabili njihovo novo previjalnico - prodajalke niso znale niti "odpret" previjalne!
ajooooooooooooooooj če pomislim da bi lahko bla mama vsem tistim šinjorinam in šinjorinotom
ben ben tako je. smo bli vsi tudi Gašper in nisem vedla kako bo rzadeva stekal , ma je bil tako priden , nas je blo 800 ljudi v dvorani in glasba na ful in lajt šou in đumbus in ta moj mali miš ni pisnil do 11 in potem je okoli11:30 omagal . do takrat pa je prehodil celo dvorano in nonota je bolel hrbet ha ha ha
. za našo mizo smo meli prave rekorderje. Gašper najmlajši obiskovalec, jaz najstarejša sestra
mama in tata najstarejša starša, mama, nona itak najstarejša nona , pa še 4 generacije smo bli. bižinona, nona, jaz in sestra in moji otroci (vnuki)
danes počivanje
....za nekatere