marijaa
|
Teden s tremi doma se počasi izteka, smo preživeli, tudi moja viroza me počasi, ampak res počasi zapušča. Včeraj smo bili prvič na sprehodu, z vsemi tremi po Patrikovi bolezni mislim, danes gremo ponovno, ker smo bili že vsi tečni zaprti med štirimi stenami. Priznam pa da komaj čakam, da gre patrik vponedeljek v vrtec, ga že fejst pogreša, jaz pa se ne morem le njemu posvečat, ko moram še tamala 2 rihtat. anita Patrik bo julija doma, za 10 dni gremo na morje, za 3 kake 3 dni bo šel še k moji mami na počitnice na kmetijo, ostalo bo pa z mano in mojim kolikor bo še na dopustu, bomo hodili na dolge sprehode in bazen. Plačala bom le hranjenje mesta. Avgusta bo pa hodil. poopek ne se sekirat glede dojenja, dojit je lepo,krepi vez med mamico in pa še ceneje je, ampak, če ne gre pač ne gre, zrasla bo prav tako. Pri nsa se mi zdi se žal tudi počasi poslavljamo od dojenja. 10 dni že dodajam, mleka imam čedalje majn, pa Tian ni več navdušen nad dojenjem od kar flašo dobiva, ugotavlja, da lahko od tam več priteče. Sem Patrika dojila 16 mesecev in je vseeno skozi bil bolan, O Patrik me odganja od pc, mu moram pomagat gasilski avto sestavit