Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
,pa razjezi se na polno k ji kej ni prav,joka pa hb itak bolj malo.
Kaj pravite?
...kar je super.....in da malega že 3 dni ne spusti iz rok
. Bravo Marusi....držimo pesti, da te bo zdravje služilo še na mnoga leta in da se te zahrbtne bolezni ne prikažejo več...nobeni!!!
.
.
.
- malo čez 6. študiram, kako bi to uro prestavla za kako uro in pol
). Imava pa kar velike probleme zadnje čase z dojenjem. So mi ga v posvetovalnici narobe stehtali in sem se čist zasekirala in mu začela takoj flašo devat. No pa so ugotovile, da so se one zmotile, tko da se zdej spet dojiva. Ampak je moj mišek ugotovil da po flaši super teče in ko se mora mal potrudit je jok da grem rajš flašo nardit. Ko pa pogledam kok mam še mleka pa še velik curek ven špricne, to je še dovolj kajne??
.Bom pa jaz enkrat kuhala.
, pa tudi napoved za naslednje dni je slaba.
). Malo je zajokala, ma drugače je kar pogumno prenesla špikanje. Drugo je vse uredu, dohtarca mi je edino rekla, da jo moram več dajat na trebuh, da še bolj razvije hrbtne mišice, ker so baje še malo ohlapne. Mi jo dajemo na trebuh vsak dan, samo ona ne zdrži več kot toliko...jo hitro primejo živci in začne ful jokat, k se trudi obrnit, pa ji še ne uspeva najbolj