Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

med tednom sem bila ful zmatrana in to se je poznalo med vikendom. najprej sem cel dopoldne rabila, da sem prisla k seb, potem sem imela ene opravke v soboto popoldne, ob 21h sem ustimala pse in sla spat. V nedeljo mi je bila pa ful slabo, posledicno nisem mogla jest, slabo mi je bilo pa zaradi lakote. Glava me je bolela, utrujena sem bila... ocitno mi vreme ne pase (se je segrelo prehitro). Vceraj zvecer je bilo ze bolje... 

sestrična gre k birmi zdaj pa morem z mamo (ki bo botra) skakat po oblačila, k frizerju, po darilo.. da sem kar zamudila 15 strani na RR! Kako se počutite? Jaz sem kr malo vuhuu odkar smo uro prestavli 

), tri velike škatle, pa še dva vozička.. :) midva pa sva ga že kupila 

.  

Komaj pa cakam na prve brcike, saj vem da lahko se traja. Trenutno kar cutim je kot, da bi mi mehurcek/kokice kdaj pa kdaj pocil.  
 !  

pa sem kupovala vedno od 56 dalje pa še to sam nekaj kosou, ostalo pa seveda od 62 dalje, itak tok hitro rastejo da si kmalu na 68, tistih sem pa več kupila