NATAŠA35
|
mamika mislim, da se moraš prijavit na borzo dela, da te potem zavarujejo na občini kot občana, dodatno pa si plačuješ normalno...samo se ne moreš prijavit, dokler od službe ne dobiš kakega papirja...prosim pokliči na zavod za zaposlovanje in preveri, danes imajo uradne ure kako pa kaj je s tem... nincy a pri tebi tudi na dva tedna....pri nas je pač tako ko je 4 tedne pred rokom, je vsak teden, samo zadnji teden pa 2x/teden... agha kako pa to, da ti nimaš pregledom, pa lih na koncu je ful pomembno, da jih imaš, sploh pa ctg-je ...pa še tole, četudi imaš blage popadke, se lahko odpiraš, kar je pogoj za porod, tako da vseeno rodiš, res pa da bi ti lahko še dodali kako flaško za sproženje... pikica kaj boš mela CR?zakaj pa moraš v bolnico? ja to zatekanje je pravi , jaz mam kar superge odvezane in jih samo nataknem, drugače se prov matram z obuvanjem, najraje bi croske nonstop nosila, pa kaj ko me tudi one tiščijo, ko mi tak stopala zatečejo zgleda da vas veliko že carta, ker kar nekaj babnic ni že nekaj časa gor