|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
1.4.2010 7:19:40   
aqua77
DOBRO JUUUUTROOOO! user posted image user posted image user posted image

user posted image

a ste že kaj začele pirhe barvat??? user posted image user posted image

en lep in uspešen dan vsem skupaj! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
1.4.2010 8:11:09   
mojškra
baguška-kako kaže pri tebi?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
1.4.2010 9:37:33   
jona klara
evo mene spet.....nisem zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem si rekla kar bo bo......ni kaj

baguska-javi se kaj kako si?mislim nateuser posted image

kaj pa ti špica?

jaz še vedno čutim kot pred M jutri naj bi jo dobila, prepustimo se v božje rokeuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
1.4.2010 10:13:45   
aqua77
baguska srce, je kaj novega? držimo pestke zate! user posted image user posted image

pri nas vse po starem, še 3 dni pa lulamo. na šverc še kakšen dan prej... user posted image user posted image user posted image sam da bo belina še naprej, ker me šraufa kot pred M, kar mi ni všeč pa migreno mam že drugi dan... bom vidli... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
1.4.2010 10:46:19   
špica84
dobro jutro.ja jona trudim se vse bolj izkoristit ta teden dopusta.

Neposredna povezava do sporočila: 2105
1.4.2010 10:53:38   
spominčica
Dobro jutro pupe

Prišla z UZ ja. Vse gre po načrtu....čeprav ne vem čisto točno kakšen je načrtuser posted image , pa vseeno. "Endometrij tanek, levo u redu, desno u redu" tako so rekli gospa doktor. Dobila še Menopur tako da bozadovoljstvo ob špikanju dvojnouser posted image . Kako pa kaj ve? Baguska, Jona in ostale?
Sončen pozdravček

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
1.4.2010 10:57:17   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dobro jutro.ja jona trudim se vse bolj izkoristit ta teden dopusta.

super, pol pa uživaj na dopustu! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
1.4.2010 11:04:05   
baguSka
jona in spica - cimbolj uzivajta na dopustku!!! user posted image user posted image user posted image jst sm se tud odlocla, da bom sla po stotih letih spet mal na morcka se razvajat k moji mamici... user posted image bom zihr popokala kuzita in bova picla mal se njej tezit... da si mozek mal odpocije od vseh HUDIH zadnjih 14 dni... res sva mu cast, ker je SUPER skrbel za naju!!! user posted image user posted image

spomincica - super da je blo stanje na UZ-ju OK!!! le tako naprej... user posted image

aquica - pa kje pobiras ti take slikice? user posted image user posted image user posted image se prou nasmejem vcasih... drugace pa naaaviiijjjjaaaam za tvojo belino vse tja do decembra in se malcek cez!! user posted image

in naj vam povem se to, da sem se odlocla, da najrajs nebi delala testa sploh... ker je moja M tako zelo mocna, kot se nikoli, kar pomeni, da tudi ce bi se sla zdele polulat na test, bo tam vec krvi kot urina user posted image tko da bom rajsi pocakala se, da se vse lepo v miru zlije, potem pa bom naredila... ceprav itak VEM da ne bo nic... pac zarad dohtarja, ker me bo zihr vprasu ce sem ga nardila al ne in kaj je pokazalo... user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
1.4.2010 12:07:53   
Špelka
user posted image user posted image user posted image baguska, za optimizem in pozitivno energijo kljub tokratni smoli !!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 1.4.2010 12:08:39 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
1.4.2010 12:35:25   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jona in spica - cimbolj uzivajta na dopustku!!! user posted image user posted image user posted image jst sm se tud odlocla, da bom sla po stotih letih spet mal na morcka se razvajat k moji mamici... user posted image bom zihr popokala kuzita in bova picla mal se njej tezit... da si mozek mal odpocije od vseh HUDIH zadnjih 14 dni... res sva mu cast, ker je SUPER skrbel za naju!!! user posted image user posted image

spomincica - super da je blo stanje na UZ-ju OK!!! le tako naprej... user posted image

aquica - pa kje pobiras ti take slikice? user posted image user posted image user posted image se prou nasmejem vcasih... drugace pa naaaviiijjjjaaaam za tvojo belino vse tja do decembra in se malcek cez!! user posted image

in naj vam povem se to, da sem se odlocla, da najrajs nebi delala testa sploh... ker je moja M tako zelo mocna, kot se nikoli, kar pomeni, da tudi ce bi se sla zdele polulat na test, bo tam vec krvi kot urina user posted image tko da bom rajsi pocakala se, da se vse lepo v miru zlije, potem pa bom naredila... ceprav itak VEM da ne bo nic... pac zarad dohtarja, ker me bo zihr vprasu ce sem ga nardila al ne in kaj je pokazalo... user posted image

ojla, slikice se najdejo za pridne punce... user posted image user posted image drugace pa mi je všeč, ker si tako pozitivno naravnana, tako da je to sigurno recept do uspeha. user posted image imaš prav da greš mal na morček do mamice se razvajat, saj si si tudi zaslužla dat malo možgančke na off po vsem tem, malo na sončku user posted image in uživaj!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
1.4.2010 12:42:02   
baguSka
Ma itak da sem pozitivna!! Sej ne recem, da sem tud sama izjokala bolecino iz sebe! Ampak 1x in to je to! Smo pac vse krvave pod kozo... Jaz vem, da se vse zgodi z neki razlogom in tudi tokrat se je. In VEM, da takrat ko mi bo namenjeno bit MAMI, se bo pa tudi meni nasmehnila sreca. In bo takrat vse tako, kot mora bit.user posted image In ce mi je ze namenjen ta cas pred naslednjim postopkom, ga bom pac poskusla kar se da na najboljsi nacin izkoristit in bom nardila neki ZASE, za svojo duso in telo.user posted image In bom takrat se BOLJ pripravljena, kot sem bila sedaj.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
1.4.2010 13:25:30   
Anonimen
baguskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
1.4.2010 14:19:45   
aqua77
ojla pupe,

a ste vidle kakšna je danes slikica za recept dneva???? user posted image men gre kar na kozlanje, ko jo vidim... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
1.4.2010 14:31:44   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ojla pupe,

a ste vidle kakšna je danes slikica za recept dneva???? user posted image men gre kar na kozlanje, ko jo vidim... user posted image user posted image user posted image

sej zgleda neki tazga kot si rekla na kaj ti gre...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
1.4.2010 14:36:35   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ojla pupe,

sej zgleda neki tazga kot si rekla na kaj ti gre...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mene je sicer asociiralo na nekaj drugega ampak tudi omenjena zadeva bi bla lahko aktualna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
1.4.2010 14:55:25   
baguSka
sam so res nagraaavzzzni.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
1.4.2010 15:20:05   
jona klara
baguska-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate,res!ti kr pojdi na morčka, fajn, da si iz takih lepih koncev doma...user posted image user posted image user posted image user posted image , pa se mal sprosti in zrelaksiraj, saj rabiš dati vse na off od vsega tega......pol pa v nove boje, sedaj pa naj te  sončni žarki močno objamejo, da bo tvoji duši lažje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se slišiva 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
1.4.2010 15:20:53   
jona klara

sam so res nagraaavzzzni.... user posted image user posted image user posted image

yessssss

< Sporočilo je popravil jona klara -- 1.4.2010 15:21:06 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
1.4.2010 15:38:52   
baguSka
s kaksni koncev joncka?? user posted image

jaz sem drugac iz Ljubljane... ze od malih nog... sicer sem po krvi resda pol primorka, ampak to ne igra nobene vloge.. ce pa si mislila da se grem razvajat k mamici na morje, je pa to zato, ker sta se s fotrom pred 17.leti preselila na morje.. jaz pa ne! in od takrat se vidimo zelo zeeeloooo malo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
1.4.2010 16:07:23   
jona klara
a , sedaj razumem.
ampak vseeno imaš starše na morju, ha, hauser posted image user posted image user posted image a ni to super?

naj te razvajata, cartata in malce potolažita, greš pa lahko sedaj na pivo, kak žur,
med prijatelje, vem, da ni to dobra tolažba, mene že ubija to ležanje in te misli, pa čekiranje na wc ju pa kak bo .......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
1.4.2010 16:18:59   
baguSka
Ah to pa S.P.L.O.H. ne!! Kaksen zur in pivo hahaha.. user posted image user posted image user posted image

To je tko, kot bi mojmu fotru rekla naj gre balet plesat!!!user posted image user posted image

Nisem jaz za te fore... sem drugacna. Grem rajsi v naravo... hodit... plezat... s pesekom igram. Itd.user posted image

Jah kaj ces. Eni smo nedruzabna bitja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2121
1.4.2010 16:23:08   
baguSka
No vidis, mene niti ni tok ubijalo to lezanje... sem bla vec na netu, si pogledala kaksno zanimivo oddajo na Tv... kaksno revijo prelistala... tud kaksno fajn knjigo bi prebrala, pa sem ze vse... prijela bi tudi za copic in kaj lepga narisala, ampak nisem mela kam postavit copicev in vode in se nobenega primernega stojala nimam... mislim stvari je ogromno za zamotit se, samo ne premisljuje konstantno o tem!! Jaz sem le nekajkrat na dan zamizala in ornk z globokimi mislimi vzpodbujala svoje 'mulcke' naj pridno rastejo in se razvijajo, da bomo kmalu skupi. Nisem pa se obremenjevala s tem!!

Neposredna povezava do sporočila: 2122
1.4.2010 16:25:55   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

a , sedaj razumem.
ampak vseeno imaš starše na morju, ha, hauser posted image user posted image user posted image a ni to super?

naj te razvajata, cartata in malce potolažita, greš pa lahko sedaj na pivo, kak žur,
med prijatelje, vem, da ni to dobra tolažba, mene že ubija to ležanje in te misli, pa čekiranje na wc ju pa kak bo .......

Ja kar naprej nekaj čakamo, ampak se splača.
Vas je dons že kdo nahecal za 1. april?

Neposredna povezava do sporočila: 2123
1.4.2010 16:27:26   
baguSka
Da bi jaz vedela zaenkrat se ne... user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
1.4.2010 16:28:24   
baguSka
Mogoce pa mene moja mestruacija mal heca in bom na koncu ugotovila, da me je samo za nos vlekla!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?