|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
2.4.2010 10:55:18   
baguSka
Evo potrjeno: zadnji teden v avgustu gremo v nov boj za nasga soncka!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
2.4.2010 11:17:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Evo potrjeno: zadnji teden v avgustu gremo v nov boj za nasga soncka!!user posted image

user posted image user posted image user posted image v uspešen boj!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
2.4.2010 11:27:43   
jona klara
super, torej že poletiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do takrat pa si naberi moči in energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa fajn, da si sedaj fraj!!!!

< Sporočilo je popravil jona klara -- 2.4.2010 11:28:28 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
2.4.2010 11:31:44   
baguSka
user posted image do takrat pa maximalno uzivanje in razvajanje... user posted image

plezanje... pohodnistvo... nordijska... s peskotom na sprehode... savnanje vsak dan... slikanje oz. risanje... sivanje na nov sivalni stroj... mogoce bom sla tud jahat spet po dolgem casu... sigurno bom sla kej na vikend plavat po bazenu, al pa k mojim se vrzt v morcita... itd itd itd... user posted image user posted image user posted image mi bo se casa zmanjkal za vse... user posted image aja sej res, pa zihr bom se kolo mal usposobla... pa se bom kaksen krog zapelala...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
2.4.2010 11:34:11   
baguSka
ja joncka, ce bom mela hitri postopek, kot sem ga mela sedaj, le da bo doza povecana oz dvojna... bom pa mogoce za svoj RD ze mela punkcijo, na RD od mojga mozka pa ET... user posted image sva oba septembercka...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
2.4.2010 12:00:42   
Urshy78

aja, urshy se pa verjetno nic ne skriva, le na drugo temo je presaltala, ker je srecka nosecka... user posted image

urshy vaš še vedno spremlja, sicer malo manj redno, pa na zato ker bi bila na drugi temi, ampak ko pridem domov, se mi tudi računalnika ne da več prižgati, v službi imam pa zadnje časa manj časa, da bi surfala user posted image

baguska, aqui user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj vama nej rečem? želim, da bo naslednji bolj uspešen.user posted image

jona klara, kako se držiš? se dnevi vlečejo a ne user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 2.4.2010 12:01:06 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
2.4.2010 12:08:31   
baguSka
urshy - si drugace ok?? busi ze raste??user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
2.4.2010 12:19:07   
jona klara
ooo urshy, lepo te je spet brati, še lepše bi ti bilo slediti,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst že  komaj čakam, da mine še kak teden, danes kr trepetam, ker danes ali jutri bi drgač dobilaMpa imam full redno, tko, da če se ne prikaže bo kr mal več upanja, mal m eopozarja v maternici pa ne vem kaj mi hoče povedati, upam seveda le na najboljše, kar bo bo...sej ne moreš vplivati, kako si ti URSHY?kako je s slabosti in želodčkom, jaz sem sedaj nehala z maco a je to okej ali jo še kr naj jemljem?

baguska- ti pa vidim, da boš mel afull opravkov poleti, jeseni pa itak pade trebuh!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
2.4.2010 12:41:16   
spominčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prima.  Res si občudovanjna vredna. Da bi se vse nalezle tvoje pozitive.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
2.4.2010 12:41:56   
baguSka
ja dolgcas mi po vsej verjetnosti ne bo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2160
2.4.2010 12:43:40   
baguSka
Spomincica, jo podarim!!! Je ciiiist zastonj!!!user posted image Vzemte si jo kukr hocte!!!user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
2.4.2010 12:47:43   
spominčica
Jona Klara - ti kar lepo počivaj, božaj bušija in uživaj. Mam pa eno vprašanje glede tega Maca. Kdaj to jemlješ in zakaj je dobro? Jest se sicer pazim glede hrane,jemljem folno, hodim še na alternativne terapije (upam da ne zastonj) in res bi rada naredila vse kar se naredit da.

Neposredna povezava do sporočila: 2162
2.4.2010 13:34:42   
jona klara
te maca tablete sem jazb od ene dobila, kupijo pa se baje v italiji v lekarni ap tudi kataloško, to mogoče druge vedo več o te...., dobre so za plodnost nasploh

Neposredna povezava do sporočila: 2163
2.4.2010 13:41:20   
Teta M
JonaKlara: nimam pojma kdo jutri dela, ...sem zadnjič sicer vprašala sestre na oddelku SIII,pa so mi omenile da bo Drobnič tam, pa nekdo mi je še rekel da bi znala biti Požlepova..sicer pa jih jaz niti ne poznam, razen svoje dr. Ribičeve,kdor bo pa bo....jaz bom lepo danes apaurinček popapcala, jutri pa še tam dobim dozo analegetika,tako da mislim da ne sme biti preveč hudo...Bom svoj rojstni dan jutri začela čisto zadeta....user posted image user posted image user posted image
A mogoče katera druga ve, kdo je dežuren ta weekend na GKLJ?
Baguska:user posted image user posted image user posted image za nov termin in plan za nove boje,še najbolj pa za to pozitvo....
Aqua77:imaš popolnoma prav, nekje se neka vrata zaprejo da se druga odprejo, vse ob svojem času.....pridna in čestitke za uspešno opravljen kolokvijuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2164
2.4.2010 13:57:52   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

JonaKlara: nimam pojma kdo jutri dela, ...sem zadnjič sicer vprašala sestre na oddelku SIII,pa so mi omenile da bo Drobnič tam, pa nekdo mi je še rekel da bi znala biti Požlepova..sicer pa jih jaz niti ne poznam, razen svoje dr. Ribičeve,kdor bo pa bo....jaz bom lepo danes apaurinček popapcala, jutri pa še tam dobim dozo analegetika,tako da mislim da ne sme biti preveč hudo...Bom svoj rojstni dan jutri začela čisto zadeta....user posted image user posted image user posted image
A mogoče katera druga ve, kdo je dežuren ta weekend na GKLJ?
Baguska:user posted image user posted image user posted image za nov termin in plan za nove boje,še najbolj pa za to pozitvo....
Aqua77:imaš popolnoma prav, nekje se neka vrata zaprejo da se druga odprejo, vse ob svojem času.....pridna in čestitke za uspešno opravljen kolokvijuser posted image user posted image user posted image

Jaz sicer ne vem kdo bo jutri dežuren, bom pa vsekakor med navijačicami.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
2.4.2010 15:28:58   
baguSka
Jona - jaz sicer nisem 100%, ampak sem na netu zasledila, da so te Maca tablete priporocljive predvsem v dobi spikanja PRED punkcijo, da naj bi izboljsale stanje foliklov in celic!! Torej ne vem zakaj bi ti to sploh se jemala po ET... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
2.4.2010 15:37:21   
baguSka
sem pa zdej besna kot ris..... pa togotna.... pa razpi_zdena.... pa razocarana..... pa prizadeta.... sploh ne vem kaj nej!!!???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot sem ze prej napisala... sem namrec do konca februarja opravljala storitve za eno firmo.... in jim seveda zato izdajale racune.... ker mi ze neki casa niso placevali, sem se seveda odlocla in jih zapustila... in ker nista reagirala na moje prosnje o placilu racunov, sem jih seveda dala v Izržbo, da bi SVOJ denar nekako le uspela dobit nazaj!!! In kaj zdej dobim v zameno??? Račun za najem prostorov!!!!!! In se to sta mi ga poslala PO datumu reklamacije!!!! Ne morem verjet!!! Sploh ne vem kaj naj??? Seveda imam kuverto s katero je razvidno, da sta mi poslala ta racun sele po 15ih dneh od izstavitve racuna, ampak ali je to zadosten dokaz??? Poleg tega na racunu pise, da je bila storitev opravljena dne 7.3., jaz pa sem svojo zadnjo storitev pri njih opravila z dnem 28.2.2010, kar je razvidno tudi z mojega izdanega racuna! Niti nisem nikoli imela z njima nobenega ne usnega ne pisnega dogovora za kaksen najem poslovnih prostorov ali uporabno osnovnih sredstev... Mislim, to pa je za znoret, kaj si ljudje vse dovolijo!!!! Govorim pa kar o precejsnjem znesku - vsaj zame. In ce mi tega dolga ne poravnata, to pomeni da sem za njiju delala 9 mesecev ZASTONJ!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
2.4.2010 15:54:48   
jona klara
saj jih ne jem več, sem jih do punkcije.....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
2.4.2010 15:57:45   
jona klara
baguska-to  je pa živa groza, res ne vem, kaj nbi ti svetovala, za to bi že skoraj rabla pravno mnenje, če oni niso tebi plačali, kakšne pa imaš dokaze, greš pač v tožbo, čeprav se za to zapravi spet dovolj denarja, ma groza, za znoret, ljudje so res barabe, ne moreš verjeti.......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
2.4.2010 15:58:36   
baguSka
aha, no zgoraj si napisala, da si SEDAJ prenehala z jemanjem... pa sem se ocitno zmedla...

Neposredna povezava do sporočila: 2170
2.4.2010 16:00:05   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

baguska-to  je pa živa groza, res ne vem, kaj nbi ti svetovala, za to bi že skoraj rabla pravno mnenje, če oni niso tebi plačali, kakšne pa imaš dokaze, greš pač v tožbo, čeprav se za to zapravi spet dovolj denarja, ma groza, za znoret, ljudje so res barabe, ne moreš verjeti.......

ja sej to je to... poleg tega, da jim bom NORMALNO zavrnila racun, bi jih najraje se tozila.... banda pokvarjen res!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2171
2.4.2010 16:31:36   
stelavita
BaguSka, pozdravljena!To, kar se ti dogaja, je res od sile! Jaz bi ti predlagala, da se obrneš na brezplačno pravno pomoč, kjer ti bodo brezplačno pravno svetovali. Več na:

http://www.pic.si/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=86  
Glede na socialni status (če so tvoji prejemki nizki), pa ti lahko dodelijo tudi odvetnika, ki ga plača država. Pokliči in se pogovori s strokovnjakom, da ne  narediš kakšne tako imenovane procesna napake (npr. zamudiš roka za zavrnitev računa …). Veliko sreče!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
2.4.2010 16:38:40   
baguSka
Ja, zal ni vec brezplacno. Denarja pa nimam, ker sem ravno zaradi tega ze neki casa v minusu in sem pricakovala da bom pac ta denar lepo dobila nazaj in poplacala dolgove, ki so se nabrali zaradi njihovega neplacevanja. In ocitno se lahko samo pod nos obrisem zdej.user posted image

(odgovor članu stelavita)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
2.4.2010 16:39:35   
baguSka
na koncu bom se jaz mogla njim racune polagat...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
2.4.2010 17:35:07   
spominčica

sem pa zdej besna kot ris..... pa togotna.... pa razpi_zdena.... pa razocarana..... pa prizadeta.... sploh ne vem kaj nej!!!???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot sem ze prej napisala... sem namrec do konca februarja opravljala storitve za eno firmo.... in jim seveda zato izdajale racune.... ker mi ze neki casa niso placevali, sem se seveda odlocla in jih zapustila... in ker nista reagirala na moje prosnje o placilu racunov, sem jih seveda dala v Izržbo, da bi SVOJ denar nekako le uspela dobit nazaj!!! In kaj zdej dobim v zameno??? Račun za najem prostorov!!!!!! In se to sta mi ga poslala PO datumu reklamacije!!!! Ne morem verjet!!! Sploh ne vem kaj naj??? Seveda imam kuverto s katero je razvidno, da sta mi poslala ta racun sele po 15ih dneh od izstavitve racuna, ampak ali je to zadosten dokaz??? Poleg tega na racunu pise, da je bila storitev opravljena dne 7.3., jaz pa sem svojo zadnjo storitev pri njih opravila z dnem 28.2.2010, kar je razvidno tudi z mojega izdanega racuna! Niti nisem nikoli imela z njima nobenega ne usnega ne pisnega dogovora za kaksen najem poslovnih prostorov ali uporabno osnovnih sredstev... Mislim, to pa je za znoret, kaj si ljudje vse dovolijo!!!! Govorim pa kar o precejsnjem znesku - vsaj zame. In ce mi tega dolga ne poravnata, to pomeni da sem za njiju delala 9 mesecev ZASTONJ!!!!user posted image user posted image user posted image

Rada bi ti kaj pametnega rekla......to kar se ti je zgodilo je res svinjarija. Mogoče ti bo katera od punc znala svetovat. Upam da se bo vse uredilo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?