TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ge bi ji na tvojen mestu samo prikumala pa pravla ja, ampak ge san se odločila tak pa tak bo... saj tak delan, prikiman, poven ka ja.... mijslin pa si tak svoje, pa delan tude po svoje..... dala si mi par idej, ka njoj povedati, če de še dale dosadna.... zakoj pa enin ne paše, ka je maja v vrteci? saj zato pa so.... glede pitja - moj spije največ 0,5 l sokeca na den, ali to je te že izjema.... ponavadi spije en frutekov sokec, jabolko.... pa malo vode kcoj.... včasi pa niti nešče piti cejli den.... mogoče de zaj malo več začo pite, ka se bole toplo.... no, pri meni je na obiski .... pa še moj je betežen, je dobo hikoncil antibioktike, pa če do vutro nede ok, ide k plujčnome v rakičan tak ka muva z malin spijva v spalnici, on pa v dnejvnoj.... jao, niti neščen pomisliti ka de vutro.... ges betežna, moj betežen, obej babici delata, en dedek je v avstriji, drujge je gluji, tak ka maloga nemren nikome podturiti.... se kera javi?
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|