Jada82
|
Zvesta in Punsha , da vajini dobro opravijo pri zdravnikih!!!! Naša Iza pa je danes spala prvič 6 ur v kosu ponoči - prva runda .... potem sva ob 4h jedli in sem jo dala nazaj spat ... eno uro je bila budna, jamrala, brcala, a ni jokala, potem pa je zaspala in še sedaj spi. Jo grem počasi zbudit za oblečt in jest .... potem bova pa kaj šli ven danes ... sicer pri nas še ni sončka, se skriva za oblaki, ampak računam, da še bo Lucka1, ja tudi pri nas je tako s krči ... že zaspi, pa se potem prebudi in se prav vidi, da jo boli ... potem se malo sprdi in je bolje za kakšno minuto .... ali pa včasih zajoka in potem prdne ... božec je ... Sicer pa moram povedat, da zdaj, ko je že v 7. tednu, mi je vse veliko lažje ... jaz sem se že malo navadila, mala je že zrasla ... se spomnim, prvih 14 dni mi je blo najbolj mučnih in sem si mislila, kaj mi je blo tega treba .. zdaj je pa fajn. No ja, saj pridejo dnevi ... ampak načeloma je res vedno bolje. Pa zdaj se že veliko smejčka, ko je budna ....pa oglaša ... res hitro raste zdaj. Sicer pa sem jo sama zvagala in zmerila, imamo 3810 g (ob rojstvu 2930 g, najnižja teža 2600 g) in 52 cm (prej 50,5 cm). Je tudi jesti začela veliko bolj Okoli 600 ml na dan poje, kar čisto ustreza glede na to, da naj bi 150 g na kg telesne teže ... cca. Evo, še naša Izabelca par dni nazaj
|