alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Alex, sem te že zadnjič mislila vprašat tole glede teka. Kako si meriš razdaljo pri teku (kako veš, koliko km pretečeš, a to je približno?) Pa še to me zanima, a tvoj tek kaj vpliva na tvorbo mleka pri tebi? Se ti kaj zmanjšuje? Mene je ful strah, da se bi mi zmanjšalo. Čeprav po drugi strani, ko tečeš, se ti sproščajo hrmoni sreče in to naj bi vplivalo na povečanje količine mleka, a ne? Ima še katera kakšne informacije glede tega? Sprehod po gozdnih poteh - a vas je kaj strah klopov zaradi tamalih? Moj je prebolel klopni miningitis in zato me je kar malo strah. A kaj veste, kdaj jih lahko cepimo proti temu? Tudi jaz imam ful rada naravo...A jih lahko kaj pošpricamo (verjetno še ne ) razdaljo izmerim najprej z avtom, se pač zapeljem po tisti trasi, kjer tečem in izračunam po števcu km v avtu. zaenkrat se mi na mleku ne pozna, res pa pazim, da ne pretiravam in tečem dokaj rezervirano, čisto rekreacijsko, ne na čas. to o hormonih sreče in tvorbi mleka pa nisem vedela mene tudi zanima glede klopov in kdaj se lahko cepijo? je bil mali dopoldne že 2 uri zunaj, sem ga peljala po eni ful razrukani makadamski poti pa je kar spal-naš je tak da bolj ruka, bolj spi zdaj greva pa, ko se zbudi, še do moje mami na vrt, ga bom tam peljala ob potoku. midva mava 3. posvetovalnico v ponedeljek 12.4. in bo menda tudi cepljen, vsaj rekla mi je zadnjič pediatrinja. pri nas pa patronažna več ne hodi zaradi uvajanja GH ampak vse pove pediatrinja, pa eno knjižico mi je dala že zadnjič. bomo pa verjetno z GH začeli po dopolnjenem 5 mesecu, če bom imela do takrat seveda dovolj mleka, če ne pa že prej...
|