|
RE: Dolenjke, 3,. del 12.4.2010 14:06:25
|
|
|
|
potty
|
Hojla! Madonca, kup novih Dolenjk. To bo tem za čvekat . LeeAnn vse naj, naj . No, naš Aljaž je pa imel ponoči vročinski krč . Pa da ne boste mislili, da je bla neka huda vročina (39,3). Pa moj zjutraj kliče zdravnico in ji pove, da se je vročina čedalje višja in da je že ves lisast in mehak ko cunja, pa da noče skor nič pit in da kolk že rabi AB, da prime. No, pa po nekaj minutnem pogovoru prideta do tega, da mu je včeraj dala zdravnica napačna navodila glede jemanja AB (naročeno je blo 1/2 na 12 ur, moglo bi bit pa 1/2 na 8 ur). Še dobro, da je na škatlici napisano napačno navodilo, ka drugače bi še rekli, da sva midva narobe razumela . No, pol je pa rekla, da ga želi vseen še ona vidt, pa sva ga spet v ZD peljala. Pa gremo dat kri in dobi tut vrečkico za vodo in.........dobre tri ure sva sedela v laboratoriju in malček ni in ni lulal. Pol se je pa za finiš še prou hudo driskasto pokakal in zsr... cunje in vrečko in dekico . Pa sem rekla, da zdej naj mi dajo pa vrečkico kar za domov in da bom jutri zjutraj sama vodo tja prinesla. Pa mislite, da so mi dal? NE! Ker menda jst to ne morem dost sterilno naredit In zdej mormo revčka jutri zjutraj spet tja vozit, da mu oni vrečko naštimajo in če se bo tako nadaljevalo, še en teden ne bomo vode oddal. Ma katastrofa. No, mal prej smo domov prišli, moj je šel delat, jst pa zdej gruntam, kako naj grem v vrtec po Jakoba, ko je mali doma ves bogi. Ma sranje na kubik. Grem kr jokat od muke .
|
|
|