Jada82
|
Hojla punce! Naša Izabela danes tudi kar spi in spi ..... sem se že ustrašila, da je kaj bolna, ker ponavadi nič kaj ne spi, je ful živahna in tko ... danes pa ne ... ampak, če tudi vaši tako spijo, je zgleda vreme tako ... Prvič pa mi je tudi prespala noč ... zaspala je okoli 9h zvečer, zbudila pa se je ob 6h zjutraj V bistvu me je najprej zbudil , k je hotel ven, in ne ona, kot ponavadi ... Ampak tud nič kaj ne je danes .... Kati, a ti maš od Tomee Tipee flaške in cuclje? Jah, jaz zdaj malo kombiniram Avent - 2 luknji in pa Nuk - ortodontska 1 luknja .... pa se mi zdi, da bi mogoče še malo povečala pretok, ker tako počasi vleče in se potem že kar zmatra ... kaj pa vem ... bom poskusila, če jo bo pa zalivalo, bom pa potem prišparala za kasneje Grem mal v DM pogledat jutri al pa v sredo .... A je katera že sprobala DM-ove flaške? Drugač so men njihove stvari kar kvalitetne .... Ne vem no ... Jah, vreme pa je katastrofalno .... Pa nič ne kaže, da bo bolje ... pa tako je blo fajn z vozičkom it okoli. No, saj bo še ... Jaz pa sem danes malo pregledala cunjice za Izo in jih razvrstila po velikostih, da potem ne bom kakšne zgrešila, ko bo rasla ... smo zdaj še veliko cunjic dobili od kolegov ... Nič, grem najbrž nazaj brat Jutranjo zarjo ... samo še 200 strani, potem pa sem konec ... kaj bom pa pol
|