Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
T. je zavrnjen od vrtca mah kr neki,razmišljam o tem da bi kar napisala pritožbo,ker itak nimam nič za zgubiti,če nas spet zavrnejo nas pač bodo,ampak čist tko bi pa napisala in odnesla še ta teden(dejte mi kakšen nasvet kako napisat dobro pritožbo......kaj a notri navedem da sem noseča?)Ima katera kakšne izkušnje stem?Kok bi blo fajn da bi ga dobil glede na to da bomo meli doma še enega dojenčka bi res blo bolje da je T. v vrtcu?
.Upam da bo jutri bolje.

Sem rabila eno uro, da nisem več toook tečna. Zna bit, da ga zobki matrajo, si skos kaj v usta tlači. Pa šele peti zobek je to, kaj šele bo
Je še zajtrk pojedu, potem pa v minuti zaspal v naročju. Zdej pa upam, da potegne vsaj dve ure. Sanja svinja....
že razbija po vratih na teraso, hoče veen
,prav tako z enoletnikom.
Je ni zbudilo niti to, da je moj ropotal ko se je za v službo rihtal. Več takih dni...Sej mi je mami rekla, bolj ko se bo bližal čas za it v službo in vrtec, dlje bo spala.