Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, zdaj pa še, da se jih čimveč obdrži. 
.
, potem pa so na vrsti punkcije. midva sva bila naročena za ob 7.45, on je dal okrog 8h seme, nas punce so pa poklicali okrog 8.15 in nas peljali v eno sobo kjer smo se preoblekle v pižame in halje in tam v sobi čakale še kakšno uro, saj so imele sestre dol še ultrazvoke za porihtat. bila je nedelja, tako da boš verjetno ti prej na vrsti. na vrsti boš takrat ko si dala stopko. jaz sem si jo dala 21.30 in sem bila na vrsti ob 21.45 ker so malo zamujali. ko se boste punce pogovarjale med sabo kdaj ste si dale stopko, ti bo takoj jasno katera si na vrsti. načeloma 36 ur po stopki. vse skupaj traja 15 min. nato te odpeljejo na pojstli na oddelek, kjer v sobi ležiš še dve uri. prej te ne spustijo. oploditev se naredi takoj, ko ti naredijo punkcijo. predenj greš domov ti tudi povejo koliko foliklov si imela itd.
(v Rakičanu sem lahko šla zraven)?
, kje točno pa to piše? bom pogledala naslednjič, ko bom tam - v petek. tak da mogoče jaz kaj narobe delam, ko imam celih 8 ur. pa sej ni tolk pogosto tole, da bi bilo kaj naorbe. do sedaj še ni bilo.
. me je kr mal prestrašla, k sm pomislila kok me zadnje dni boli, pa da sm že na prvem UZ imela po 20 mm velike. ampak na koncu je bilo vse kul. tudi s tabo bo, boš vidla.