niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: niwci Nevem kakšne mozolčke ima tvoja, ampak meni je pediater rekel, da če so samo po dekolteju oz nad prstnim košem, potem je to samo čiščenje kože in je normanlo. To ni alergija. A to bi veljalo tudi za rokice? Moja ima polno enih pikic (take, kot so bile prej po obrazu) po dekolteju in rokicah od ramena do komolca. Ne bi je pa rada vozila k zdravniku to kazat, da ne bo kaj resnega staknila tam. Pikice pridejo in izginejo... , pa tudi videti ni, da bi jo kaj srbelo - je normalno dobre volje in nasmejana . Bolj me skrbi to, da ima ful suho kožo po obrazu - ji probam namazat s tisto kremico od Bubchen z ognjičem, pa ji zeloooo ne paše in kar tuli zraven, se sploh ne more umiriti (drugače nikoli ne joka, razen če je res huda lakota). Bom danes sprobala kremo Stelatria od Mustele, pa bomo videli, če bo kaj boljše. Ti kožni problemi so res grooooooooozni, mene je ful strah, da bo naša fasala atopični dermatitis in alergije, ker sem že jaz sama hud alergik in tudi dermatitis imam pogosto . Saj se trudimo otročkom pomagat po najboljših močeh, pa včasih ne gre... Za rokice pa ne vem... Upajmo, da ni alergija Lara luštna punca! Mi smo davčno tudi prejeli že takoj drugi teden. Kaj pa nadomestlo... ste dobile za prvi mesec nakazano sorazmerno z dnevi v mesecu? Predvidevam, da gre to tako, ker sem dobila nakazano približno polovico, mala pa se je rodila 12. v mesecu.
|