*x*y*z*
|
Živjo punce, mal preveč vas zanemarjam, upam da bo kmalu bolje. Na hitrco vas že preberem, sam ko hočem kaj komentirat, ni več nič aktualno. Tko da ne mi zamerit, ker ne bom zdej nič komantirala, se bom raje v naprej potrudila, da se bom več javljala. No da vam povem malo o nas. Prvo služba. Kot veste sem dobila odpoved, ker je prišlo med nosečnostjo do menjave firme, vendar sem stvar zaradi dojenja podaljšala za dva meseca, dokler ni inšpektorat za delo dal delodajalcu (staremu, katere firma več ne posluje) dovoljenje da mi da odpoved, pri tem pa ni upošteval da je na istem mestu enaka firma pod drugim imenom. No, tko sem morala marca n azavod, sem pa šla v tožbo. Sicer dosti ne pričakujem, čeprav se mi načeloma zdi, da bi morala mojo službo dobit nazaj. Kar bo bo, se ne sekiram več, ker mislim da je vsaka stvar za nekaj dobra. In da bi pač zdej to obdobje najbolj izkoristli, želeli pa smo si ravno tako tudi ne glede na tako situacijo, sem . Danes sem videla srček, pričakujemo pa novembra. Smo res ful veseli, še posebej, ker bom zdej lahko brezskrbno uživala doma z malim in potem z dvema... Vse ostalim nosečkam (Khurde, Najki, Ploha pa Hijacinta, upam da nisem katere izpustila) sem vesela, da bomo skupaj delile nosečniške radosti.... Vse ostale punce uživajte v lepem vremenu... pa se slišimo...
|