Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No, seveda, če ti je do tega ...
no zdj vidš zvezdici kako gre hitr čas, k sm js kle gor to skoz pisala (po mojm je šlo kateri že prov na živce
noče ne ležat, ampak se kr prime za nogice ap se matra dvignt, če jo dam pa sedet d jo držim je pa tko pridna in lepo čiča in vse, sm mene je strah zarad hrbtenice. Drgač pa moja tud ni še 4 mesce stara, bo v pondeljek, aja sj to bo hmal.
ne drgač pa po mojm sj vidš pri otroku, kako se počut v tistem in če se lepo drži (kolkr se tok mejhn otrok lahko lepo drži). Moja res že hoče kr sedet in mislm d tud to mal vpliva d je pol pridna in lepo mirna v kengurujčku. Sicr pa sj si lahk naštimaš d je otrok čim bolj zravnan, saj js mam tko pr mojmu kenguruju k ma pounu enih špag.
Zdaj jih ima res že dosti, samo ne pusti, da bi si natančno ogledala vse skupaj
le malo več počitka rabil!
ne smem
zaradi okužbe, čeprav mi ni ravno znano kakšne.... tako, da ja glavno, da sem doma, ko so mi rekli, da smem domov sem vedela, da zadeva ne more biti tako resna. je pa HB zdaj