hermy1
|
Haj, bejbke, pa še moje najnovejše poročilo!!! Včeraj sem imela morfologijo in je vse ok in tako se končno lahko veselim nosečnosti brez skrbi ! Migamo in brcamo kot zmešani! Je rekla moja ginekologinja: "ja ta je pa res ŽIVAHNA!!!" Mi imamo torej, tako kot sem jaz dobila neke navdihe že od začetka nosečnosti, punčko!! Kot vse moje "punčke" je tudi ta malce večja, kot bi za svoje tedne lahko bila, ampak to sem že sprejela (da tudi v tretje ne bo majhno dete). Sicer vse ok, kar je najpomembneje. Je G pokazala kako odpira in zapira očke, je pupa prav lepo pokazala obrazek - joj, kako ima srčkanega (in se čudila:"od kod pa vi??,...zdi se mi, da me nekdo opazuje???"), potem se je pa z rokicama pokrila: "dovolj je bilo"! Sva bila čisto raznežena. No, zvečer sva se pa potem še do solz nasmejala , ker sva gledala "Fotra" (od Lada Bizovičarja predstava). Res tako kruto resnično, da sem se ves čas morala režat, ves trebuh me je bolel. Vmes sodeluje s publiko in nas je tudi kaj vprašal...med drugim tudi, če je kakšna nosečka v dvorani. Seveda sem dvignila roko. Začuda sem bila v celi dvorani edina in na koncu se je tega spomnil in mi prinesel rožico, ki je bila sicer namenjena njemu! Kako sem se potem počutila, ko je cela dvorana na izhodu buljila v mene, si lahko samo mislite!! Prav mi je, kaj se pa hvalim z nosečnostjo !!! Grem zdaj na pilates, nato na kavico, pa k osbni zdravnici, pa še na eno kavico ! Lep sončen dan želim tudi vam!
|