|
RE: Dolenjke, 3,. del 20.4.2010 12:46:24
|
|
|
|
rea27
|
hvala, hvala, hvala vsem, ki ste se spomnile na mojo princesko!! Lepo od vas... Živka - moja prijateljica je šla tudi v lj, ker so pri njenem fantku odkrili uroinfekt, pa še ledvička niso neki pravilno delala...kaj in kako ..oz. kej več ti pa ne znam povedat. Rekla je samo, da so tam res pravi stručkoti in da tam vse popedenajo..Tako, da pogumno!!!! Čebeli - bomo ti kak kos prišparali... majch - sej sem ti povedala recept za ostat doma hehehehe..čebeli ti ga je pa še enkrat prebrala hehehe leeann - ja, medve bova pa kmalu a? Že odštevaš? princeska - sem ji pozabla zaželet srečno pot, pa vseeno upam, da so lepo prispeli ind a se bodo maximalno imeli!!! kaminek - evo, že odštevam ure, ko bom zapičila nož v tortico...gremo še enga sladkega muškatka in enga sladkega refoška kupit..jst se bom pa mal na vrtoglavico zgovarjala hehehehehe tako, grem skuhat, naša žabika je ravnokar zaspala, to pomeni, da se bova lahko z dragim spominjala današnjega dne izpred enega leta, ko nama je ob 11:44 življenje polepšala naša mala Eva Lana... lepo mi bodite na tak prečudovit dan..pohitite kaj ven, ker bo baje že popoldan vse popolnoma drugače... (i'm singing in the rain...) čauči
|