Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
... tako da mislim da bo voziček kar lepo viola da se že od daleč vidi da imamo babiko
).
(btw. jaz sem prvič vedla, da bo pupa, pa sem se vseeno odločila za svetlomodro košaro, ker mi je bila ful všeč; športni del sem pa vzela kombiniran z rjavo)...
upam da je to samo vpliv lune, ki se nam približuje...drugače jaz nisem navajena bit bolana...
...,ker je ful lepa različica te barve in se k vozičku prav lepo poda.
naredit za jest,...
Nabavila sem kar nekaj stvari - dva bodija iz bambusa (enega 56 in enega 62), en pajacek, dve brisački s kapuco, dva kompletka nogavičk - ene v H&M in ene v Zari (v vsakem kompletu so trije pari), še eno modro dekico iz flisa in dva paketa barvnih tetra pleničk (hvala malabiba, da si povedala, da jih imajo v Kiku). Sem nadvse zadovoljna z nakupom! Še nekaj malenkosti in kozmetiko kupim, pa bom lahko vse odkljukala na seznamčku...
Glede barvnih tetra pleničk - zadnjič sem v Mullerju v BTCju vidla kompletek treh pleničk z roza vzorčkom, danes pa sem v Mullerju na Rudniku videla še kompletek treh z zelenim vzorčkom. V Mullerju imajo torej roza ali zelene, če jih bo slučajno katera iskala.
. jaz, če vem, da sem dolgo pisala, celo besedilo skopiram za vsak slučaj, pa potem če zgine, samo še enkrat klikneš na odgovori in prilepiš celotno besedilo
. no, upam, da se vam to ne bo več dogajalo
,