|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
22.4.2010 7:26:07   
baki
jutro......ka zdej.a ste že v polnem teku.KOSILO..kurja obara+palačinke.sem že včeraj pogruntala kaj bom kuhalauser posted image .urša držim pesti za pregleduser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 551
22.4.2010 7:26:56   
baki
urša naj ti že kr dons povejo da bo punčkauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 552
22.4.2010 7:46:07   
Urša08
Punce hvala za pestkeuser posted image

Baki ti si že na vsezgadaj tok pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image Kako sta kej Nik in Katja?

Meni je pa včeraj ostalo ful omakice (omakica z zelenjavco, smetanco in koščki piščančka) tako da bom samo prilogo zraven naredila in bo kosilo narejenouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 553
22.4.2010 8:08:11   
baki
a je kera tle?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 554
22.4.2010 8:10:33   
baki
urša....katja in nik sta vredu.katja komaj čaka počitniceuser posted image .bo šla gor k bici in dedanu na vikend.sej jih jst tudi komaj čakam je kr ena skrb majn za en tedenuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 555
22.4.2010 8:16:34   
Urša08
Pri nas dežujeuser posted image tako da bomo danes notriuser posted image

Baki a bica in dedan sta babi in dedi? Super da gre Katja tako rada k njimauser posted image user posted image user posted image

Baki a bi lahko prevzela pisanje podatkov za en teden, ko me ne bo?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 556
22.4.2010 8:40:32   
simonakr
Jutro!

Čebela user posted image user posted image user posted image za vrtec! Mi odgovor še čakamo user posted image user posted image user posted image

Črtica user posted image user posted image za korake. Boš vidla ga boš še prehitro lovila naokrog user posted image user posted image

Urša kako je blo na kofetku v Gibiju? Jest nism mogla - služba user posted image

Jest mam že skorej vse za poroko k jo imamo drug teden. Samo še po čevlje k so jih pobarval morm jutr it pa bo vse. Drug teden sem si pa izborila celo 2 dni dopusta user posted image jest.

Grem tamalo mal zabavat je mal tečna user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 557
22.4.2010 8:59:55   
MIHAILO
URSA super da si docakala pregled...vso sreco in da bo vse ok...sem full vesela zate...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 558
22.4.2010 10:02:12   
sjmm
helov!

smo mal dlje spali, mali je tok smorčkal, da je kr zjutri flašo spustil...se mi zdi, da ima un teden v mescu, ko malo manj pojeuser posted image

dežuje...fuj...fejuser posted image user posted image

katjuša...sta šla v šoping..al je tvoj tud ratu čist za luno????

baki....mi smo tud čist happy k so počitnice pred vrati...si vsi malo oddahnemo..je NIk zdaj ok??

urša.
....jeeeeeeee, pregled...sej še jz komi čakam, sm kr na trnih...ej, VSO SREČO....boš vidla svojo tretjo pikco..mmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še zate in tvoje živčke...user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja...zgodnja..vau...naj ti lepo mine delovni danuser posted image

čebelc@...maš že čist dan splaniran...fajn se imejuser posted image user posted image

simonakr.....super za dopustek..uživejte z bejbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naš je tud k vreme dons...po moje kr ve, da bo težko it kej vn...že pri vhodnih vratih dežura...še dobr, da je Miha doma, pa ga bova družno kej zamotilauser posted image

aja...men moj teži, da ima Maj čist preveč obrokov...ej, če se kateri da, a lohk mal napišete dnevni jedilnik vaših bejbijev....mi je moj reku, da sploh ne delam drugega k Maja futram podnev in ponoč...ja, mislm ...ostali so pa na stradanjuuser posted image user posted image user posted image ...tenx 100x...sej veste..mene zmer ta prehrana neki teži...če me pa glih ne, mi pa moj zateži

evo..zdej grem pa jz mojmu sušilcu zatežit...al bo delu al ga nabrišem na cestouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.4.2010 10:18:35   
Čebel@
sjmm.....evo Hanin jedilnik:ob 7.30 mleko,ob 10.30 sadna malica(se trudim vsak dan drugačno sadje),ob 13.30 kosilo(zelenjava+občasno mesek+krompir/makarončki/polenta),ob 15.00 skutka s podloženim sadjem ali pa sadni jogurt,ob 18.00 AM + millupe kašica

ure so približne,pol urce gor doluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.4.2010 10:18:53   
Ajvy
jutro....za nas ne preveč dobro...
Tarja je malo bolje...vročino smo skontrolirali...vsaj upam,.....nekaj me še mori..ampak o tem kdaj drugič.....
Tisa je zakuhala....teče ji z noska...in slini se za znoret....
tolk sem utrujena...res....ampak počasi bo...

TIsa je šla ravnokar v mižule....

Aja...šive so mi dans ven vzeli....je kar zabolelo. ko jihg je ven vlekla...na hitr mi je vroče ratal.....ah ja...

Urša....poročaj s pregleda...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.4.2010 10:20:50   
Ajvy
sjmm...urnik
7.00--Tarja čaj
         Tisa mleko 250 ml

8.30 mlečni zajtrk...
10.00 malica...sadje
12.00 kosilo....
14.- 14.30 malica
16.00 piškotek ali dva plazma...ali pa skutica
17.30..večerno kosilo....
19.30....mleko ....200 in naprej ml

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 562
22.4.2010 10:21:56   
Urša08
men je čist zakuhaluser posted image user posted image user posted image

Mi je ratalo wc popedenčkat, stanovanje posesat, pralni in sušilni itak laufata,... v glavnem sedaj mi pripada pavza in en kapučinuser posted image .

Sjmm eto Žigov jedilnik:

zajtrk: krožnik gresa, polente, čokolešnika, kus-kusa,... al pa kak kos kruha in namaz + kakav
malica: sadje
kosilo: kar pač skuham, je pa tako, da če poje krožnik juhe mu je to dovolj
malica: sadna skutka ali navaden jogurt, včasih puding
večerja: ali kaj na kruhu, kaj mlečnega, al žemljica + navaden jogurt
Po večini ima vedno 5 obrokov, dobi pa občasno na sprehodu al pa če gremo v trgovino kako žemljico, včasih popoldan za pocrklat kak košček peciva, mini čokoladka ali piškotek.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.4.2010 10:24:32   
Urša08
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate da si nabereš energijo in da te neha moriti karkoli te že mori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za tvoji pupi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravita. Ima pa Tisa precej obrokov al jih ma pa Žiga tok malouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.4.2010 10:27:25   
Urša08
Sjmm sedaj moraš pa še ti povedat koliko poje Majči, da se tvojmu zdi da ga sam hranišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 565
22.4.2010 10:29:22   
Ajvy
Urša--tisto do plo treh je vrtec..potem pa imamo skupno kosilno večerjo...kjer niti ne poje veliko.....mlekec je pa za pocarkljat...ampak..ja..TIsa kar veliko poje....če poje skutke, potem ne je kosilne večerje....samo mlekec kasneje....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.4.2010 10:34:30   
simonakr
naš urnik
zajtrk ob 7.00 - mleko cca 200 ml
malica ob 10.00 - ali sadje ali skutka ali jogurt ali kakšen piškot (obožuje banano pa jogurt skupej speštano)
kosilo ob 12.00 do 12.30 - kar je pač za kosilo, ponavadi ne kuham več posebej
malica ob 15 do 15.30 - ali sadje ali skutka ali jogurt ali kakšen piškot ali kombinacija
večerja ob 18.00 čokolino ali keksolino ali mlečni gres ali pa mehko kuhana jajčka pa kruhek ali pa če imava midva pozno kosilo z nama je kar pač imava - če je primerno za večerjo (npr ribica pa krompirček ali pa mineštra)
predenj gre spat pa še cca 150 do 200 ml mleka

< Sporočilo je popravil simonakr -- 22.4.2010 10:37:37 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 567
22.4.2010 10:43:10   
Čebel@
Hana bo zdele malicala:jabolko+hruška+ananas....pol gre pa pančkat,k je že kar fejst utrujene,jaz pa za knjige......včeraj so nama štenge namontiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pogodbo za vrtec sem že tudii danes podpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 568
22.4.2010 10:46:11   
Onasiss
Dan...
se javljam iz službe, sem na malici....user posted image user posted image user posted image

Bom še jaz napisala kako jemo:

zjutraj: flaša kakava

v vrtcu.....zajtrk (kar pač imajo)
          ......malica (sadje ali kruh)
         ........ kosilo
         .........malica

doma: ko pridemo domo ob cca 16-ih hoče takoj flašo mleka (cca 230 ml)

vmes kak piškot ali sadje ali kruh

večerja: kar pač mi jemo ali pa ji dam krompir, juho z zelenjavo.....

v postelji spije še cca 300 ml redkega čokolešnika v flaši...

Drugače pa je kot papagaj... amamama amamama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.4.2010 10:47:08   
Onasiss
čebel@...a si na dopustu???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 570
22.4.2010 10:51:11   
Onasiss
ajvy..... kaj te muči?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Utrujenost....ah ne no.... jaz se filam z raznoraznimi napitki, sicer bi ......user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 571
22.4.2010 10:51:39   
Onasiss
konc malice... grem...

se tipkamo...

bodite v cvetju...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 572
22.4.2010 10:56:19   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@...a si na dopustu???

ne,popoldan

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 573
22.4.2010 10:57:28   
Urša08
No pa sem prišla do svojga kapučinka. Sem mogla prej še Žiga spat dat, je bil že čist zaspan. Očitno tole vreme. Ko popijem user posted image bova pa z Nejcem probala mal igračke pospravit ker jih je povsod dost.

Kje ste vse? Kaj delate?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.4.2010 11:03:48   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No pa sem prišla do svojga kapučinka. Sem mogla prej še Žiga spat dat, je bil že čist zaspan. Očitno tole vreme. Ko popijem user posted image bova pa z Nejcem probala mal igračke pospravit ker jih je povsod dost.

Kje ste vse? Kaj delate?

jaz sem tukaj....čakam Hano da stanka svoj sokec pred spanjem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?