|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki atopičnega dermatitisa
22.4.2010 10:33:01   
biga
Kje se ponavadi pojavijo, kako izgledajo, ali vselej srbijo? Namreč, moja 6 tednov stara hči ima že od rojstva pikice po telesu. Prve dni so bili pogostejši po telesu, nato so izginili, zdaj pa so še po obrazu in prsnem košu. Na pregledu pri enem mesecu nam je pediater rekel, da gre za čiščenje kože, ki naj bi izginilo v 14. dneh, a se to ni zgodilo in me skrbi, da gre za alergijo. Prvi otrok jo je imel na mleko do leta in pol. Po prsih ima pikice, ki se sproti pojavljajo in izginejo, po ličkih in čelu pa je zadnji teden flekasta, kožo ima čisto suho. Ni videti, da jo srbi, a bi se tak mali že praskal? Tudi sicer punčka nič ne sitnari, da bi jo kaj matralo, lepo se doji, teža napreduje, edino kaka ne pogosto in se posledično napenja ter veliko prdi. Zanimivo je, da na obrazu ne ge več za pikice, ampak je videti kot lise, ki postanejo še bolj izrazite in rdeče ob oziroma po dojenju, kot da bi jo motilo tiščanje ob mene. Koža je suha in hrapava, kot bi imela zguban obraz, kot šmir papir. Bom poklicala pediatra in se naročila, ampak vseeno me zanimajo vaše izkušnje. Sinko namreč ni nikoli imel težav s kožo, kljub alergiji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?