|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
2.5.2010 15:16:28   
VRTNICA84
Jaz sem tudi jezna, ko user posted image .

Moja tašča ne more poslušat kak se Ana user posted image in pol ji vse dovoli. Pa reče, da ne more poslušat, da se joka. Pridem v kuhinjo pa ji rokico tiši k vroči pečici. Pa ji pravim naj ne dela tega. Pa mi reče, da bo vidla da je vroče.
Mislim kaj se vam zdi to normalno?Hallllo pa kaj se gre. Mislim to pa je vzgoja.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
2.5.2010 16:01:06   
Zvezdica
Farfala user posted image Kaj pa je s tvojim?

Spočila, niti ne, ker je mali ves pikast, zdaj ugotavljam če je to katera bolezen, škrlatinka ni to vem.
Sem pa bolje ja :) hvala.

Vrtnica, te popolnoma razumem. pri prvem otroku sva živela nad taščo....horor kar se tiče tega. drugače je blo pa fajn za druge rečiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
2.5.2010 17:05:36   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

khurde sem vesela za tvojo mamiuser posted image user posted image

Tudi jaz.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
2.5.2010 17:07:10   
marta82
Tinej ima tudi neke pikice po vretu, kot mozoljčke in če potipaš je vse "hrapavo".user posted image

Farfala a ga je tvoj včeraj čagal al kaj?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
2.5.2010 17:38:10   
Zvezdica
Tinej ima tudi neke pikice po vretu, kot mozoljčke in če potipaš je vse "hrapavo".user posted image

pri nas tudi. Upam, da se ne obeta spet kajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
2.5.2010 21:03:55   
barba
Zdravo, drage čveke!
Sploh sebe ne dohajam, kaj šele vas na RR.user posted image Nisem nč za nazaj brala k nimam časa. Edino kar sem opazila, da je nekaj novih user posted image . Čestitam vsem!user posted image

Tale teden dopusta smo max. izkoristili, čeprav smo bolj okrog hiše delali je blo super. V pon. smo bli v ZOO, srečali smo kiaro24.user posted image Drugače smo OK, Tine spet dobiva zobke. Končno so po enkah in štirkah začele rast še dvojke, trojke bodo mogoče še letos.user posted image Pa morje smo ta teden rezervirali, malo smo tud kolesarili, skratka aktivno. Aja, pa Meta je bila pri mojih na počitnicah 3 dni.

Vrtnica - jst te čist razumem in tud doma norim, ker tašča obema vse dovoli. Tinetu dovoli vso posodo iz omar vlečt, tako da je zadnjič celo razbil eno stekleno skledo. Je mela tašča idejo, da ji bom novo kupila, pa sem gladko rakla, da ne, ker je pač sama kriva ker mu vse dovoli. Meta se je spekla v žarnico, pa je menda lučko samo prižgala in ugasnila. Itak! Imela je pa prav velik mehur na prstu.user posted image Naši tašči se pač ne da nič dopovedat in enostavno otrok nekaj časa ne pustim dol. Pol je pa še tko, da se naredi neumno ko se kaj zgodi. Sploh nebi o tem, enostavno jih ne bo pri njej, ker je neodgovorna. Evo, mal sem se skašljala user posted image

Zdej grem pa mal za službo prebrat k mam takoj zjutraj en sestanek.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 2.5.2010 21:04:59 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
2.5.2010 21:32:31   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

kaj pa je zdaj touser posted image

Farfala a ga je tvoj včeraj čagal al kaj?

celo noč

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
2.5.2010 21:34:00   
sonček33
Pa še midva
user posted image
user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
2.5.2010 22:02:16   
farfala
sonček super user posted image user posted image sta in Lovro na vsaki sliki drugače izgledauser posted image , kje ste pa to bili in koliko časa ga lahko nosiš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
2.5.2010 22:06:11   
sonček33
marta in zvezdica - pikapoke za sončka

farfala  - ma samo na enem kuclju pri Bledu  - Hom. Smo hoteli na blejski vintgar, samo je malo predolgo za našega fanta, ker on se ne nosi prav rad ..on hoče hodit..in voda je zanj magnet..on bi kar na glavo skočil ...res prav nima filinga, da je nekaj nevrano...po stopnicah bi šel tudi kar direkt....

Midva ga vsak malo nosiva...recimo kakšno uro in pol skupaj. Ampak kot pravim, on želi hodit...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
3.5.2010 7:00:21   
krtekxx
Oj, neki sem ne najboljše volje. Ta vikend sem šla 2x na bajk. Mam flete in je to čisto druga dimentija kot pa SPD. Velik več se da zvozit. Amak saj to razen Sočka nobene ne zanima...Lepo se mejte ta deževen teden.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
3.5.2010 9:03:04   
khurde
punce, hvala user posted image

krtekxx, ne da drugih ne zanima, jaz sploh ne razumem, ne vem, o čem pišeš user posted image

farfala, te čist razumem user posted image

sonček, prav luštna sta user posted image

zvezdica, lah bi se zmenil za arboretum. pa še kakšna naj se pofočka. lani smo šle z enimi kolegicami, pa smo kar deko s sabo vzele, jo pogrnile na travo in pustile male, da so okoli skakali user posted image  luštno

ok, moram knjige brat... taka je komanda hčere user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
3.5.2010 9:49:19   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

punce, hvala user posted image

krtekxx, ne da drugih ne zanima, jaz sploh ne razumem, ne vem, o čem pišeš user posted image   ja točno tako...ne razumem kaj pomeni kratica SPD ????

farfala, te čist razumem user posted image ja enako, čeprav medved ne žura cele noči, me pa kaj drugega pogreje....

sonček, prav luštna sta user posted image jaaaaaa user posted image user posted image

zvezdica, lah bi se zmenil za arboretum. pa še kakšna naj se pofočka. lani smo šle z enimi kolegicami, pa smo kar deko s sabo vzele, jo pogrnile na travo in pustile male, da so okoli skakali user posted image  luštno

Ja sem za user posted image

ok, moram knjige brat... taka je komanda hčere user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
3.5.2010 11:14:12   
nina166
Dan!

Pa je dopust minil, zdaj pa spet vse po starem...do naslednjega user posted image  user posted image  user posted image

Sem zmatrana user posted image . Iz sobote na nedeljo smo ful slabo spali. Že v soboto zvečer se je Daša tako jokala, da sem jo komaj umirila, potem pa se je kar pogosto zbujala in tako na vso moč jokala. Pol sem jo namazala za ušeski, ker sem mislila, da jo ušesa bolijo. Včeraj čez dan je blo boljše, danes pa je tudi boljše spala. Enih parkrat se je še zbudila, samo ji pa več tako močno jokala.

Grem si zdaj še eno kavo skuhat, drugače bom zaspala...pa še vreme je nikakvo user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
3.5.2010 11:16:11   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Oj, neki sem ne najboljše volje. Ta vikend sem šla 2x na bajk. Mam flete in je to čisto druga dimentija kot pa SPD. Velik več se da zvozit. Amak saj to razen Sočka nobene ne zanima...Lepo se mejte ta deževen teden.

Jaz te vedno preberem. Ko si pisala še o vaših boleznih sem še mela kaj  za komentirat, teh kratic in strokovnih izrazov pa tudi jaz ne razumem najbolje...in pol sem raje tiho, kot pa da mimo udarim user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa jaz tudi bolj slabe volje...krivim vreme user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
3.5.2010 11:20:05   
nina166
Sem šla iskat, kaj pomeni kratica SPD pa mi najde Svet Poštnih Delavcev user posted image

Pol pa sem še ugotovila, da so to pedala za kolo in pa kolesarski čevlji user posted image   Krtekxx imam prav?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
3.5.2010 11:37:02   
krtekxx
Ojojoj. Jaz tudi ne vem, kaj pomeni SPD kot kratica. So pa ja to uni pedali, ko čevelj fiksiraš na pedal, da lahko pedalo tudi na gor goniš in ne samo potiskaš na dol. Zelo razširjeno med cestnimi biciklisti, pri gorskem kolesarstvu se pa sedaj to opušča in nadomešča s tako imenovanimi flati (ravni pedali, podobni klasičnim), ki imajo gor našraufane take pine, da vseeno nekoliko lahko pritrdiš nogo in ti ne zdrsi s pedala, ko moraš bolj pritisniti pri spustih.

Sej drgač je naša princesa mal prehlajena. ma svečko iz nosa. Ma sploh nič ne berem več, zvečer grem pa najraje kar spat, saj punca da mir le do ene polnoči, potem ji pa skozi nekaj fali.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
3.5.2010 12:44:04   
nina166
Krtekxx hvala za razlago. Drugače pa vsaka ti čast, da zmoreš zreven treh malih otrok še kolesarit. Meni še stanovanja večkrat ne uspe pospravit. Saj se zavedam, da naredim premalo za sebe, samo mi ne uspe nič kaj športat.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
3.5.2010 13:04:38   
Jancci
Dan!

Mi tut srečno prispeli z morja. Vreme je bilo idealno, družba fina, malo smo kolesarili, malo plavali, veliko jedli in pili.. Meta je uživala in zaradi vsega dogajanja čez dan  bolj malo spala in sem kar zmatrana. Skos je bila akcija in moram non stop gledat kam gre... ker ona kar gre. user posted image Če pa ni šla sama, je pa mene za roko vlekla in sem mogla z njo okol hodit. Pa itak, da je tišala v vsako vodo, ki jo je vidla, na morju je pa itak ful vode povsod. user posted image
Mi prav paše zdej tukaj v službi sedet, in da mi ni treba okol skakat. Sem zgleda že prestara za take stvari?! user posted image

Drugač pa sem bolj preletela...
Khurde sem vesela, da je z mami tako dobro!! user posted image

Krtekxx jest vem kaj je spd (ga imam).. TAKLE je moj bike in mi je kar zanimivo brat tele tvoje gozdne podvige!!
Jest pa bolj cestne variante ubiram... eno leto se mi je malo zmešalo, sem bila ziher 20x na Joštu, parkrat na Šmarjetni, Krvavcu, na Vršiču, Mangartu, pol pa na Grosgloknerju, Stelviu,.... zdej pa bolj ravninske variante. Sem bila pa v hrib vedno kar dobra. Zdej pa nimam nič kondicije, pol pa tut volje mal manj. user posted image Sva pa prikolico nabavila in tamala lepo zaspi notri in se skupaj vozakamo okoli.

Po wikipediji... Shimano Pedaling Dynamics, a service mark that now defines a common type of "clipless" bicycle pedal for mountain bicycles. Shimano also sells road bicycle pedals under the mark SPD-SL, which are not compatible with the widely-known mountain bike SPD

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
3.5.2010 13:12:18   
krtekxx
Meni še stanovanja večkrat ne uspe pospravit.

Meni tudi ne, 1x na teden pride nadomestna gospodinja to narediti namesto mene.

Jancci, hvala za razlago kratice. maš pa hudo lep bike. Sam a veš, da je s tem pravi podvig poganjat v take klance, kot si jih omenjela.
No, naša ta mala zna že rečt, oz. zavpit besedo GON.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
3.5.2010 13:37:44   
Jancci
am a veš, da je s tem pravi podvig poganjat v take klance,

VEM!!! Ne govori.. ko sem šla na Mangart je en tip zraven ful na izi brcal jest sm se pa matrala... pa me gleda in pravi ja dej v nižjo prestavi... pa sem mu lepo razložila da imam v najnižji. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
3.5.2010 15:24:16   
sonček33
Krtekxx, jaz nikoli nisem imela SPD, pomoje bi me ful oviralo. In super za turce...meni še ni uspelouser posted image

Khurde, kako ste?

Jaz sem si skuhala kavo. Takole po počitnicah je prav težko spet zaštartat. Smo bili vsi, jaz in učenci, danes bolj leni...ampak smo kljub vsemu dobro ure izkoristili. Če ne drugače za pogovor.

L. spi. Po novem spet spimo 2x na dan, kar meni čisto ustreza.

Kaj kuhate?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
3.5.2010 15:44:05   
Ploha
jest bi nekaj za večerjo nardila, nekaj sladkega, pa pojmaaa nimam kaj?? kaka ideja mogoče??

pa ne palačink, ker se jih prejšn tedn 2x, šmorn je pa isto kt palačinke...

pa da je na hitrco...

nekaj sladkega bi, odkar se merkam s tem sladkarijam, pride dan da sam milke vidim user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
3.5.2010 15:47:28   
sonček33
user posted image ja odvisno kaj bi zbirčna Metka rada

jaz si ponavadi anredim popečene banane - v ponvi raztopim maslo, nanj položim po dolgem na pol prerezane banane, malo pustim na ognju, dodam koščke Milke z lešniki...pol pa hop na krožnik, mal medu čez in mal sezama

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
3.5.2010 15:51:38   
sonček33
A imamo me tukaj kakšno Prekmurko?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?