Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, kak je zlati
. No dans ponoči je naš Patrik spal od 22 ure pa vse do 3.45, še sama sem se prej zbuila pa gledam če je z njim vse ok da ni ne glasa pa nič, no in on je tak lepo ajal da se ni zbudil. Sam pol ko se je pa zbudil pa je bil tak lačen da mi je prvič spraznil dojko,.....ful dobro. Aja pa dans smo se spet tehtali in mamo že 3950g iz včeraj na dans je dobil gor 60g, to pa je ful fajn
to ma za hude čase pravi moj

, tako da bolj malo spimo
), samo bi prosila, če mi lahko ena, ki je ravnokar rodila v Lj porodnišnici s prve roke pove, ali imajo vložke na zalogi ali moraš imet svoje ter ali so obiski prvorojencev koooončnoooo že dovoljeni? Naj naj naj hvala za info!!!
Bi se res rada znebila te flaške ...
, a ne? Vreme je res za
.
. Drugače pa od 9:30 do 6h. Mami spočita
. Glede šivov, pa ti lahko svetujem, da pazi na čistočo in da boš imela vedno suho (menjavaj vložke ko nora). Čeprav je včasih težko, ker se ti otrok joka, pa ga moraš takoj nahranit, pa na wc te, itd.
Očitno bo naše dete brez zdravnika ... Zdaj je že tako zmatran, da komaj še drži oči odprte, ampak ga napenjanje vsakič znova prebudi. Se mi prav smili ...
zredili
. Pa pravi da je full gužva in da druge ni. Pa na drugi strani zavese nekdo tako milo stoka, ma halo a zdej bom pa to poslušala????? Pa pokličem moža in seveda on pridrvi in okoli 8h mi nastavijo umetne popadke in potem se je začelo počasi. Ampak pazi čez kakšni dve uri jaz slišim da me nekdo kliče po imenu z druge strani zavese. Halo a to mene kliče al kaj????? Pa spet pokliče in potem jaz ja prosim in ne vprašaj kdo je bila na drugi strani naša Pupa*81