Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in me začenjajo živčki hecat. Na forum pridem pofirbcat in sem vedno zelo vesela, da ste tako pozitivne. Znaki mi kažejo, da nisem noseča in vsak čas pričakujem, da se vlije. Evo in sem se spravila pisat neke vrstice, pa vidim, da že postajam žalostna, pa mi sploh še ni treba bit! Joj, kako vam uspe se potolažit? mene upanje in potem razočaranje čisto ubijeta za cel mesec za v naprej!
nekaj premaknilo na bolje. Probaj tudi ti tako na to gledat. Boš vsaj vedela na čem si. Al je kaj s tabo narobe in bodo poštimali ali pa bodo videli da je vse ok in te bodo dali v kak postopek, da boš prišla do
nisem tako da gremo naprej v upanju, da nam junij kaj več prinese. Mag, čist vse kar si napisala je res, samo ne morem si pomagat, ker pač razmišljam o vsem tem in sem nervozna, sej ko bom tam pa ko bo mimo, bom sama sebi rekla da sem eno veliko panično budalo.
ALI
zato ker ti bom velikooooooooooo podkupnino prinesla