Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

v avstrijo v šoping, jaz ne morem z njim, ker vožnje ne prenašam. Sem pa naredila cel spisek kaj bi rada imela, tko da komaj čakam, da pride zvečer domov. Jutri bom pa še vse kar sem zlikala lahko zložila v omaro. Sem ful neučakana
.
.
.
. raje vse drugo delam.
. no, zdej (za rojstni dan) me pa mora, tako, da greva jutri pogledat
. če katero zanima:
Zdaj še manjka samo zibka in spalnica bo pripravljena na prihod
. Joj kako sem vesela!
Iz nekaterih sem naredila print screen in slikce, ter jih dala v album. Ker še vedno nisem izrazila želje po prepoznavi spola, sva se z zdravnico osredotočile na obrazek in ga poskušale čim več dobiti.
.
...
ne bom več zredila niti za kg ... bomo vidl...čeprav se še vedno ne morem upreti sladoledom, čokoladam ipd., zato se moram pa nekoliko več sprehajati (baje zadošča 30 min), da pokurim ta sladkor in potem naj ne bi škodovalo...
in sem si "obljubila", da bom bolj redno hodila, ko nastopim dopust