Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. ga imaš na 34 ulici in med 5in6 avenijo. ampak pozor, tu lahko ostaneš tudi cel dan

...se je treba kar tuki s čim zadovoljit
Kaj je to danes? Jaz bom kar pobegnila. Tavelika dva sta od ranega jutra (7.00) popolnoma nemogoča. Tako hudo pa ne pomnim, da bi že bilo - tretje, tuljenje, najedanje, klofanje, boksanje, brcanje, vpitje, užaljenost, sitnoba...................................... Je bila moja mami tukaj in sploh ni mogla verjet. Je šla zdaj v samomorilsko akcijo in ju je odpeljala k sebi - ju bo dedi mal porihtal, ker z njim se pa ni za hecat. Pa še tako vreme, da se jih ne da nič ven nagonit. Sta me skoraj pripravila do tega, da bi ju po riti, ali pa da spakiram in grem. Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdej se pa malo odpočij...
za F.!
A ne more biti sonček ali pa vsaj lepo vreme brez kapljic... No, vseeno smo meso spekli na terasi, jedli smo pa notri, ker je bilo premrzlo. Za uvod smo imeli malo tortico, predpriprave na pravo praznovanje. Babi in dedi nista mogla počakat na praznovanje