|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
10.5.2010 21:41:19   
Najki
soncek, ko je bil alergicen na mleko, smo probali s sojo, samo soja ima podobne beljakovine mleku in smo opustili.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
10.5.2010 21:49:54   
*x*y*z*
tko da je to meni večja znanost kot začetek dojenja user posted image

enako je bilo meni, sam sem par dni probala dat namesto joška mu dudo, je kar tulit začel in to celih 10-20 sekund, potem je kar primu dudo in zaspal. ker sem vidla da ni hudega sem to provala vedno pogosteje in v enem tednu smo prekinili z nočnim dojenjem, se mu je pa apetit čez dan nenormalno povečal, pa več crkljanja rabi, dudo pa ima non stop v ustih. še vedno pa ne vem če in kdaj bom ukinila dojenje pri uspavanju. ma vedno bolj imam občutek da bo samo prišlo ko bo čas, ker teden dni nazaj če bi me kdo vprrašal ali bo kako nehal se ponoči dojit, bi mu rekla da še dolgo ne... če bi pa tulil in iskal joško pa ne bi še prekinjala z dojenjem i nsem res ful vesela da smo to dosegli brez joka..

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
10.5.2010 21:50:31   
khurde
jaz nisem lih neki ful kolesarka, vsaj ne kot sonček in krtekxx. sem se pa vozila s kolesom v prvi nosečnosti celo poletje in še nekaj jeseni, večinoma na preglede, pa tudi do domžal in nazaj (nekje 25 km za obe smeri). sem pa imela ponija, tko da je tut nižji kolo in je malo lažje, zaradi stabilnosti, ker problem naj bi bil samo v tem, da se težišče v nosečnosti premakne (itak... trebuh) in je nosečnica lah bolj nerodna.

mi je pa mami govorila eno štorijo... k je bila v tretje noseča, se je še ful s kolesom vozila. in smo enkrat sedeli "vsi" gor. ona s svojim trebuhom, spredaj sestra, zadaj jaz. in se je s trebuhom, ki je bil že v devetem mesecu, zahaklala za balanco, tako da ni mogla normalno ustavit. in nas je parkrat mimo ograje pri hiši peljala, jo ujela, se prijela, smo se ustavili, potem pa smo vse tri vpile in klicale očeta, da je prišel na pomoč user posted image  pomoje je kar mal komično zgledal.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
10.5.2010 21:54:50   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

tko da je to meni večja znanost kot začetek dojenja user posted image

enako je bilo meni, sam sem par dni probala dat namesto joška mu dudo, je kar tulit začel in to celih 10-20 sekund, potem je kar primu dudo in zaspal. ker sem vidla da ni hudega sem to provala vedno pogosteje in v enem tednu smo prekinili z nočnim dojenjem, se mu je pa apetit čez dan nenormalno povečal, pa več crkljanja rabi, dudo pa ima non stop v ustih. še vedno pa ne vem če in kdaj bom ukinila dojenje pri uspavanju. ma vedno bolj imam občutek da bo samo prišlo ko bo čas, ker teden dni nazaj če bi me kdo vprrašal ali bo kako nehal se ponoči dojit, bi mu rekla da še dolgo ne... če bi pa tulil in iskal joško pa ne bi še prekinjala z dojenjem i nsem res ful vesela da smo to dosegli brez joka..

isa pa nima dude, je nikol ni sprejela, pa je ne bi zdaj navadla user posted image  ful fajn, da vam je ratal brez joka in to tako hitro. ker njej občasno niti ni do dojenja, pa me sam išče in če jo stisnem v objem, zaspi nazaj, včasih pa ni šans, da bi tako zaspala in ji pač dam joško. samo ne vem, zakaj ukinja dojenje za uspavanje, ker je prece laže za obe user posted image  zdej me je čist zmedla s tem. ker podoji se še, malo manj kot prej, ker kar precej poje za večerjo, potem pa hoče sama zaspat, pa ne more user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.5.2010 21:57:12   
Najki
user posted image

sej js bi tko na izi, sej se ne upam gont, k mi je vroce jaooooo....

vceri smo bli na pstju, je pihalo in je bilo oblacno, js pa sem kuhala v kratkih rokavih. danes je bilo zunaj 13 stopinj in sem bila brez rokav, ke so me kratki zakuhali. kaj bo sele po soncku. jutri bom spet cepela v cakalnici pri ginotu, kjer niti ne zracijo, vroce je k peku, neudobni zici, men prav hitro slabo rata na taki vrocini v nosecnosti. in potem se eno uro cakas po tem, ko si narocena. no v glavnem, imam ful rada hitro voznjo z biciklom, sam itak ne bom sposobna kaksnih neumnosti, sploh ce bo mali zadaj cical.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.5.2010 22:11:41   
*x*y*z*
Khurde, ja faca je vaša mama, kolko pa ste narazen, sej ste tri sestre a ne?
Za dudo pa po moje je res brez veze jo zdej navajat. ma po moje bo že pogruntala kako zaspat, tudi naš vsak en tolko ma kako novo foro da bi kak drug položaj zasedel. bomo že rešli preden pride nov dojenček :)
Nam je pa prejšnji teden celo uspelo da ko se je zbudil je šel moj v sobo in mu je uspelo da je nazaj pri njemu zaspal - prvič user posted image
tko da po moje bo res vse ob svojem času, tudi celo noč bojo spali...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
10.5.2010 22:27:43   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

tko da po moje bo res vse ob svojem času

mah, to tut jaz pravim. ker neki forsirat je nočem, še posebej, če se res zelo upira. sej če se ne in če se ne bi sploh upirala, je drugo. sam očitno še ni pripravljena al kaj? pa sej so tile naši še res zelo majhni user posted image  pa super, da ga je uspaval user posted image  pri nas še nismo tako daleč user posted image

smo trije otroci, ja. ena je od mene mlajša 2, ena pa 5 let. zdej šele vidim, kok je bilo res pestro user posted image  pa še k res nismo bili mirni otroci... sosedje so vedno nas prvo krivili za vsako stvar, pa čeprav je bilo še veliko fantov okoli user posted image  isa je nekak že po moji strani familije user posted image , za tega drugega sem "upala", da bo bolj mirne sorte, kot je bil moj, k je bil kao res priden in oh in sploh miren otrok, ampak ne kaže tko, k tut non stop neki miga user posted image

najki, men pa začuda ni prav nič vroče. sploh še nisem kratkih rokavov letos oblekla (za zunaj), pa vedno imam še jakno gor user posted image  prvič je bilo pa čist drugač, pozimi bi lah pri odprtem oknu in poletni odeji spala, pa bi mi bilo toplo... tko sem pa švicala pri priprtih oknih in ugasnjenih radiatorjih, moj je pa zmrzoval zraven user posted image  čist kontra, res

grem spat. lepo spite. nočko.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
10.5.2010 22:32:54   
farfala
no, po super noči je sledila nikakva noč in smo se vsi vstali povoženiuser posted image , nocoj bo izgleda enako, ker se je do sedaj že 2x zbudil.

soja - je že jedel tofu in sojine polpete

kolo - v 1. noseč. sem kolesarila še 1 mesec pred porodom, v 2. pa dva meseca, ampak kratke turice in blizu doma,kjer ni prometa

zvezdica a si uživala z malim?user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.5.2010 9:23:49   
Zvezdica
Jutro

noč nikakva, tamal od treh ni spal ampak jamral. Jast res ne vem več kaj nardit. proti jutru je zaspal mirno pol urceuser posted image

zvezdica a si uživala z malim?

Ja dve noči, danes je bil dizaster. Opleta z nogicami, da je grozno.
Naš ima še vedno mal vnet uček. Oziroma, čez noč se mu nabere in je v varstvu pri babici. Zdaj sem ga tam odložila in je vriskal od veselja. Sem tolk zadovoljna, k je tko rad pri moji mami. Ampak jutri gre pa v vrtec, ker če ne je potem spet kriza če ga dolgo ni.

Moram delat.

Lep in uspešen dan vsem skupaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.5.2010 9:43:38   
khurde
oj,

isa tut ni ravno spala ponoči, jaz pa tut ne z njo...  očitno taka noč user posted image  se mi zdi, da je bila kar nekaj ur pokonci, dobro zaspala šele proti jutru user posted image

lep dan, nekaj se sonček dela, upam, da ostane tako user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.5.2010 9:46:04   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Sem tolk zadovoljna, k je tko rad pri moji mami.

to je tut meni všeč, k ima par ljudi res rada. in je res vesela, ko jih vidi. pa tudi ni problem, če ji izginem izpred oči, kadar je z njimi user posted image  k tu, doma, pa sam da grem v drugo sobo, je vse "narobe"...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.5.2010 10:15:08   
krtekxx
Alergijski konjuktivitis s popolnoma otečeno in krvavo sluznico na beločnici. Boli ko hudič. Pa bom morala za kak dan reči adijo biciklu.user posted image Naša noč je bila tudi nekaj čudna, od 2h naprej je spala pa ni spala, ob 5h je pa začela z unim svojim "dol, dol" in sva šle kuhat kavico. Naša punca je pa prav z vsakomer rada. V bistvu se dregne ob vsakega in poskuša navezati stik z njim. Sem mal brala knjigo Ženski možgani in videla, da je za punčke, v nasprotju s fantki, to prav tipično.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.5.2010 11:47:41   
Ploha
krtekxx: tole si tako strokovno napisala, da komaj vem kaj to je user posted image ampak upam, da boš kmalu super duper in hop na bicikl user posted image user posted image user posted image

zvezdica: patrik je živc pa pol, pomojem on ponoči tuhta kaj bi še ušpičil, pa zato ne spi ali pa premleva kaj je že naredil...vseeno upam, da bo čim prej spal cele noči in da boste vsi naspani, zdravi, zadovolni user posted image ojooj tole se sliš k novoletna čestitka user posted image

pa lepo, da se je sine spomnu mal pr mamic še pocartat, to toook sede user posted image user posted image

jancci: nič ti ni lahko s tem bruhanjem...sej bo kmalu minilo, sicer pa za te cukre male se potrpi user posted image user posted image user posted image

khurde: kako je mami?? A si že imela morfologijo??

sonček: super za fajn sprehod user posted image user posted image

soja: je še ni probala.

drugi ljudje: ja meta ima tud ful rada mojo mami, in mi jo res ni problem pustit pri njej, pa tudi domače "obrajta" pa včasih me preseneti, k je tko tiha in mirna, da v kakega otroka kar skoči user posted image drgač pa ne načeloma ne joka že dolgo ne, če vidi nepoznanega človeka, ki jo po možnosti še ogovarja.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.5.2010 13:23:40   
ronja

A pol je tisto "od enkrat" ipak bilo dete? Sem mal zadaj, nisem več nič tu gor...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.5.2010 14:02:28   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

A pol je tisto "od enkrat" ipak bilo dete? Sem mal zadaj, nisem več nič tu gor...

Ene 2 strani nazaj je seznam ponovno nosečih user posted image

Kako ste pr vas?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.5.2010 16:23:33   
ronja
Bolane, čisto, sicer ne bi bila tuuser posted image . Vse 3, najbolj jaz, potem Lejla, potem Ronja. Upam, da bo do jutri slednja ok, ker naj bi šli z vrtcem v Volčji potok (sicer smo že šli, ampak vseeno, z vrtcem bi ji bilo verjetno tudi všeč in bi bilo fajn, glede na to, da je še vedno rajši doma - čuden otrokuser posted image ).
Grem iskat seznam.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.5.2010 20:26:58   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Alergijski konjuktivitis s popolnoma otečeno in krvavo sluznico na beločnici. Boli ko hudič. Pa bom morala za kak dan reči adijo biciklu.user posted image

ojejuser posted image user posted image ,in to je alergija na cvetni prah al kaj pa verjetno mora grozno izgledat. A obe očesi imaš vneti?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.5.2010 21:19:52   
khurde
krtekxx, upam, da bo kmalu bolje

ploha, jutri imam

ronja, je bilo dete, ja user posted image  pozdravite se kmalu user posted image  pa kaj več se oglasi

kje ste vse?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.5.2010 21:31:02   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

krtekxx, upam, da bo kmalu bolje

ploha, jutri imam   dobro opravi user posted image pa poročaj...

ronja, je bilo dete, ja user posted image  pozdravite se kmalu user posted image  pa kaj več se oglasi

kje ste vse?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.5.2010 21:45:41   
khurde
hvala, bom.

mah, mam kar tremo pred to morfologijo user posted image  te nosečnosti so zame preveč stresne user posted image

kako ti kaj?

< Sporočilo je popravil khurde -- 11.5.2010 21:46:38 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.5.2010 21:49:15   
khurde

PONOVNO NOSEČKE in MAMICE JANUARČICE 2009

APRIL 2010
m*o*j*c*a - 13.4.2010 sin MADAI

MAJ 2010

JUNIJ 2010

JULIJ 2010

AVGUST 2010
Ploha - 13.8.2010

SEPTEMBER 2010
Khurde - 25. 9.

OKTOBER 2010
Najki - 25.10.

NOVEMBER 2010
*x*y*z  -
Hijacinta - 11.11.2010

DECEMBER 2010
Rubica - 3.12.2010
Jancci - 10.12.2010

JANUAR 2011

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.5.2010 21:53:17   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

hvala, bom.

mah, mam kar tremo pred to morfologijo user posted image  te nosečnosti so zame preveč stresne user posted image

kako ti kaj?

popolnoma enako...ker maš skos en strah a bo vse ok, a boš do konca pršla, a je z otrokam vse OK...eh...user posted image

sicer pa kar OK sem...prejle mi je mleko ven zize prteku user posted image ...

drgač mam pa tud jest jutr G...ampak samo voda, kri pa poslušaje srčka pa da ne pozabim, vprašanje moje G: kako sem?? jest: OK....no se vidimo čez 5 tednov user posted image

neki se matram učit zadnje čase...če zdržim en mesec in mi rata to kar imam namen, potem sem konec z izpiti...samo se je treba kar dol usest in vaja dela mojstra al pa mojster vajo sej ne vem user posted image user posted image

trebuh je pa uf zrasu k balon...bom pol slikco prlimala...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.5.2010 22:04:24   
Ploha
evo v 27 tednu...

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.5.2010 22:07:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

evo v 27 tednu...

user posted image

uh bemti plohca. Je pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.5.2010 22:09:29   
Ploha
ja saj ne vem kaj še bo,...pri meti sem šla rodit s 120 cm obsega....zdej ga imam 105 user posted image ...me prav zanima kolk sm se zredila...

zadnjič sem sestro v ginekološki hecala, da se jim je vaga pokvarla, ker mi je tolk pokazal user posted image user posted image pa mi nič verjela user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?