|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
15.5.2010 7:46:47   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Dajte svetovat:
Odločam se med sandalci za tamalčka pa ne vem katere bi vzela:

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=481

http://copatki.si/index.php?productID=679

ali http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=3&p_id=251

Mislim, da so vsi kvalitetni.
Meni so prvi najlepši, ampak se mi drugi in tretji zdijo bolj praktični.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
15.5.2010 9:23:59   
symona
Dobro jutro,

kaj boste počeli danes v tem grdem vremenu? Nam je vreme vse načrte pokvarilo, smo imeli v planu iti v radence na maraton, da bi lucija tekla na veveričkinem teku, pa je vse v vodo padlo. Zdaj bosta pa obe cel dan sitni, ker ne moremo vun.
Zvezdica, pozdravi se čimprej user posted image
Kiara, tudi amadeja je v vrtcu bolj za sebe. Mi je rekla vzgojiteljica, da je samostojna, pridna, rada je, ampak da si vzame igrače in se gre v en kot sama igrat, ne mara družbe. Lucija je bla čisto ista, ko je začela v vrtec hodit.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
15.5.2010 9:39:23   
Zvezdica

Mislim, da so vsi kvalitetni.
Meni so prvi najlepši, ampak se mi drugi in tretji zdijo bolj praktični.

hvala :) razmišljava enako.

symona helov.

Vi iamte tud grdo vreme, pri nas lije:(. pa mi2 z liamom greva ven v takem, da malo po lužah skačeva sam je tu še tamal, pa še ni najbolj navdušen nad padavinami. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
15.5.2010 12:30:09   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

A zbira katera sličice od nogometašev...moj jih je začel zbirat...pravzaprav vsakmu reče, da jih Domen zbira...zdaj pa jih morem jaz tu po netu menjat user posted image

Asej že ima poln album, mu jih je nekaj ostalo, povej kaj ti manjka.Mu je ati pomagal preko interneta in v službi so moški menjavali, kao za sinoveuser posted image
Smo pa že začeli zbirati sparove magnetkeuser posted image user posted image

ploha, kar v akcijo, naj se ti smejijo, to je pač hobi in strast

Samo spi, A. je na športnem dnevu,naredili nakup - ful gužvauser posted image  popoldan gremo na "piknik", ima tast r.d.

zvezdica meni so ta drugi super, ampak za kombinacije k oblačilom so pa tretji boljši, prvi se mi zdijo preveč "luknjasti" od spredaj. Se mi zdi, da je najboljše, da so čisto odprti al pa nič.

domenuser posted image user posted image user posted image user posted image , a je danes že boljše?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
15.5.2010 12:47:44   
sonček33
zvezdica, meni so ok, od maše pa najbolj
mi mu bomo kupili keenke ... če jih bo hotel nositi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
15.5.2010 13:17:18   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image a lahko kakšen link?user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
15.5.2010 13:28:47   
Zvezdica

zvezdica meni so ta drugi super, ampak za kombinacije k oblačilom so pa tretji boljši, prvi se mi zdijo preveč "luknjasti" od spredaj. Se mi zdi, da je najboljše, da so čisto odprti al pa nič.

točno te sem naročila :)

Sej res...nina kuku, kako je tamalček?

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
15.5.2010 13:29:35   
Zvezdica
Smo pa že začeli zbirati sparove magnetkeuser posted image user posted image

jih pošljem, ker mi smo do zdaj zbirali vse ampak res vse, zdaj pa sam za mamico nogometaše user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
15.5.2010 14:16:06   
Zvezdica

teh pa ne poznam. A pokažeš?

Jast bi mu najraj crocse gor dala. Liam jih je imel lansko leto pa sem mu zraven kupila še tevice in še neko draginjo v transportu, ma ne vem če je to 3x obul, skoz je imel gor crocse. Res so grdi, ampak otroški so pa lahko prav srčkani.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
15.5.2010 14:19:58   
sonček33
zvezdica, ma mene sploh ne briga, kaj drzgu mislijo o crocksih...mi ene sicer imamo, ampak po pravici povedano - jaz lovra ne upam imet v tem, pa da leta ...ker tole gre pa gleženj en dva tri ..

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
15.5.2010 14:21:58   
sonček33
http://www.superge.si/html/svn/7671824-AA.shtml

ne nujno v taki barvi

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
15.5.2010 14:37:33   
symona
Amadeja bruha že od jutra, vse kar poje in spije, gre takoj ven iz nje. Pa kaj še ne bo konec s temi virusi, vraga no. Grrrrr sem jezna user posted image . Ta teden sta ble obe samo dva dni v vrtcu. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
15.5.2010 14:43:27   
marta82

http://www.superge.si/html/svn/7671824-AA.shtml

ne nujno v taki barvi

Lušni. Pa fajn je, ker so prsti zaščiteni.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
15.5.2010 14:55:13   
sonček33
marta, ja, to so kot teva, sam da so zaščiteni spredaj in meni zelo všeč, sam kaj bo pa mali rekel ... drugače pa mi smo bolj športni, nič fensi

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
15.5.2010 16:12:18   
nina166
Dan!

Domen je boljše. Hvala vsem ker mislite na nas. Danes dopoldan je bil še sicer bolj bogi, zjutraj je komaj malo bruhal, potem pa nič več. Je še vedno bolj slabo...razen prejle se je najedel sadne solate-jo ima ful rad. Zdajle pa se je naspal in je veliko boljše volje...celo vstal je iz sedežne in zdaj z atijem igrata spomin v kuhinji. Daša spi, jaz grem pa kopalnico pomit.

Daša je včeraj padla zunaj na tlakovcih in ima kar fajn odrgnjeno ličko.

Grem zdaj kopalnico pospravit, dokler še imam čas user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
15.5.2010 16:33:04   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Amadeja bruha že od jutra, vse kar poje in spije, gre takoj ven iz nje. Pa kaj še ne bo konec s temi virusi, vraga no. Grrrrr sem jezna user posted image . Ta teden sta ble obe samo dva dni v vrtcu. 

Tako je bilo pri nas včeraj. Spil požirek čaja in je že bruhal. Danes pa je že boljše. Tudi vi se čimprej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Amadejo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
15.5.2010 16:36:50   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Dajte svetovat:
Odločam se med sandalci za tamalčka pa ne vem katere bi vzela:

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=481

http://copatki.si/index.php?productID=679

ali http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=3&p_id=251

Jaz bi najbrž izbrala druge...čeprav tudi prvi niso slabi.

Zvezdica, kako pa kaj tvoje počutje danes?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
15.5.2010 17:40:00   
marta82
Tinej je zakuhal pa iz nosa mu teče.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
15.5.2010 19:50:34   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinej je zakuhal pa iz nosa mu teče.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tineja

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
15.5.2010 20:20:55   
sonček33
Tinej, čimprej se pozdravi.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
15.5.2010 20:32:53   
ronja
Jaz ne zbiram nogometašev, sem bolj za košarkarjeuser posted image (no, pa enega karateista sem tudi imelauser posted image ). Ampak ne na slikiuser posted image .

Jaz sem še bolna. Smo imeli praznovanje rd od moje mami in sem spekla torto, dala malo spat, taveliko pa trenutno lubi probava prepričat v te zadeve...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
15.5.2010 20:59:09   
farfala
Tinej in Amadejauser posted image user posted image user posted image
naš je tud malo smrkav

teva - sem gledala za sebe  pa stanejo 90 evrov pa še niso takšni, kot bi jih rada imelauser posted image
crocs - pa so verjetno za malo večje pa original je treba kupit

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
15.5.2010 21:17:52   
marta82
Hvala za pikapoke, punce.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
15.5.2010 22:46:53   
Zvezdica
Tinej in amadeja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo user posted image user posted image user posted image da neha iz noska tečt. Pri nas mu tud skoz neki teče odkar je v vrtcu.

Domen user posted image user posted image user posted image user posted image da si boljše. Nina, a zdaj normalno je in pije?

Sonček, luštni sandalčki so. Jast sem pol une ta druge naročila. Bi pa če bi bil mal večji takoj crocse gor dala, sam pri takem divjaku morajo bit čevlji kovinski da si kaj ne nardiuser posted image   drgač imajo pa tud tevice ki so spredaj zaprte.

Moje zdravje: bolj kot ne slabo. Se bolje počutim AB še nisem vzela, dokler ne dobim izvida brisa in krvi bom probala z lekadolom hndlat stvari. Sam mislim, da mi ne uspeva najbolje user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.5.2010 22:47:37 >

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
16.5.2010 9:33:21   
Najki
ma je bil lep soncen dan in papala sem dobre jagode, ki me ze cel teden trgajo in komaj cakala it z malim na soncek, bla ful dobre volje.

mene je ful groza, da bi mi mali bruhal, na sreco se ni se zgodilo. je bil en fantek pozimi pri pediatru, ki se je pobruhal na tla, po moje to mulcke cisto izmuci. pol se pa lohk se bojis, da bo bruhal v spanju in se zadusil =$. mislim sploh januarcki, ki si ne znajo se pomagat. ko je mali prinesel virozo, sem jaz pogosto bruhala, on pa niti enkrat, sam men je ze tko skos mal slabo zarad nosecnosti.

nas poba je vceraj ponoci lajajoce kasljal, sva ze pricakovala laringitis, pa je do jutra izzvenelo, nima vrocince, samo mokro izkasljuje, pogosto kiha in nosek se mu polni. zaenkrat sva si oddahnila, da ni laringitis. drugace pa je pognal ze vse trojkice, v roku enega tedna so tri pokukale ven.

vceraj je sel na obisk k noni in se je nadivjal za tri dni. samo pa ze drugi dan fuuuul kaka in lula, je prislo ze parkrat skozi. upam, da je samo grozdje, ki se ga je prenajedel vceraj, da ni povezano s temle prehladkom.

zvezdica js bi rekla tretje sandalce, ker imajo prstke najbolj zaprte. lusni so pa vsi.

ploha za zivotinjsko carstvo se ti prav noben ne bo smejal, sej smo ga vsi zbirali vcasih in se zmeraj ga veliko odraslih zbira. da ne govorim o maniji na FBju, kjer je bila nora izmenjava digitalnih slicic user posted image . jaz sem hotla zbirat sicer za malcka, seveda cokoladice bi bile zame hehe, sam je bil se premajhen takrat, da bi mu slikice kazala, zdej bi se komot spravila.

a niso crocsi se prenerodni za januarcke? ker so natikaci, sicer so uber prakticni in udobni, sam po moje bi se skos spotikali, sploh po kaksnih plazah?

soncek ful lusne supergice, sam se mi zdi, da se hitro spotaknejo z visokim podplatom. pa ce mu en bojo ravno prav, se mu lahko sezuvajo pri peti. vsaj tako zgledajo. drugace sem pa videla podobne v geoxu, zihr 2x drazje. jaz mu sicer ne bi nikoli kupila ceveljckov, ki jih ni probal, so lahko mimogrede preozki al pa prekratki, ker so ful razlicni modeli. pa v kaksnih ful hudih in dragih se je ful spotikal. ce imas moznost, jih pejta probat.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?