|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
17.5.2010 14:24:48   
TAMIKA3
da se še malo pobahamo - rezultati z maratona http://www.maraton-radenci.si/si/ user posted image   :
MARIN 11. mesto
TIAN 18. mesto
MAI 52. mesto

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.5.2010 14:28:55   
sjmm
moj je uletu na brzake...pojedel kar je blo za pojest...torej VSEEEEEEE...me na brzino kušnu..pa je že user posted image ..mu bom že zvečer pokazala....da vse pa ne gre na brzakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juhca...v želodčkih....lazanja....še v delu....mulčki pri nalogah...Maj glih vstančku...dons je kr spal...začuda...priden

zdej pa s praznim škafom od cot okol turira...k spidi gonzalesuser posted image

še solatko operem, lazanjo v pečico počm...pa bomo kmal papcaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
17.5.2010 14:29:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

da se še malo pobahamo - rezultati z maratona http://www.maraton-radenci.si/si/ user posted image   :
MARIN 11. mesto
TIAN 18. mesto
MAI 52. mesto

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
17.5.2010 14:56:16   
MIHAILO
Ni problem,ce bosta moja dva sla takrat mimo te trgovine ,ko bo odprta bosta zdaj vzela,ker se gre mimo ko gremo domov ,ce ine ti jaz prineem ,ker bomouser posted image v kratkem sli se v bosno...za denar ni problem,ko prevzames bos dala in je ok..

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
17.5.2010 14:57:17   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

MARIN 11. mesto
TIAN 18. mesto
MAI 52. mesto

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
17.5.2010 15:37:30   
Čebel@
dan

Hana je s taščo na balkonu-kilometre nabijata,mož je v delavnici,jaz pa za knjige-je le še 1 teden do matureuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
17.5.2010 15:45:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

Hana je s taščo na balkonu-kilometre nabijata,mož je v delavnici,jaz pa za knjige-je le še 1 teden do matureuser posted image

sej bo....dajmo dajmo!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
17.5.2010 15:54:21   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo držale peti, pa bo šlo user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.5.2010 15:54:52   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ni problem,ce bosta moja dva sla takrat mimo te trgovine ,ko bo odprta bosta zdaj vzela,ker se gre mimo ko gremo domov ,ce ine ti jaz prineem ,ker bomouser posted image v kratkem sli se v bosno...za denar ni problem,ko prevzames bos dala in je ok..

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.5.2010 15:55:53   
TAMIKA3
POPOLDANSKA

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.5.2010 15:59:42   
sjmm
u tamika...hvala!!!!!!!!!

pa še neki za zravn:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

UŽIVEJTE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.5.2010 16:04:47   
TAMIKA3

u tamika...hvala!!!!!!!!!

pa še neki za zravn:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

UŽIVEJTE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

HVALA user posted image ... bi pasal kakšen takšen košček...DOBRO, DA SE PREK NETA, NE NABIRAJO KILCE user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 16:12:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
17.5.2010 19:38:34   
Urša08
čer

Kako ste? Mojedva sončka sta že v pidžamicah, sita in zadovoljna. Nejc užival z babi in dedijemuser posted image . Midva z Žigcem sva pa tudi po svoje uživala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
17.5.2010 19:39:49   
Urša08
Kolumbo a si slikala Roksota med pojedino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
17.5.2010 19:40:38   
Urša08

MARIN 11. mesto
TIAN 18. mesto
MAI 52. mesto

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image Maš same športnike domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
17.5.2010 20:29:53   
Čebel@
čer

Hanči pančka,ati je šel s kolegi na eno pivo da se zmenijo za fantovšino(se en kolega julija ženi in imajo drug mesec fešto-sem slišala njihove predloge in vem da bo ženin zelo bogiuser posted image ),no mami pa bulji v ekranuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
17.5.2010 20:34:59   
Urša08
čebelv čeruser posted image

Birdy
kako se počutiš?

Pri nas Žiga spi, Nejc more igračke pospravit pa ne vem al jih bolj moj pospravlja al Nejcuser posted image user posted image user posted image sem dala komando da morjo bit vse igračke po kuhinji in dnevni pospravljene. Sedaj si bom še en čajček skuhala in potem na kavčka.

lahko nočko vsem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
17.5.2010 21:24:00   
sjmm
ČER!

jz sm čistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je šel moj popoldan dol k sta 2 dni nazaj domov prišla..pa še nismo kofe spil skup....pa sm jz prejšnje dni govorila, da mogoče bi pa Maju mal laske nad učki prikrajšala..pol ga je tašča vidla, je čist vn padla, da bo slep in šlilast...k ma tok dolge griveuser posted image user posted image user posted image ..pa sm rekla, da bi sam nad učki ene 5mm skrajšal...joj, punce, ga je pošopala in čist zafušala...gor do sred glave, sem tokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo pa zdej še 1x.....je tak k strojanovi....joj, k bi hotla nalašč meni nagajat...k ve kok so mi Majčkove laske že od rojstva kjut..k ma tako čupico

se kr ne morm pomirit...sej vem, da bodo zrasli...sm si oblubla, da za nobenga od mojih otrok ne bo več škarij v roke prijela, pa če je 30 let nazaj samga Boga strigla!!!!!!!!!

grem likat...sva se še z mojim spičla..user posted image user posted image user posted image user posted image .ma on je revež kot otrok zmeri tako čupo čudno nosu..pa take krasne kodrčke bi lahk meluser posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsem!!!!!!!

< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.5.2010 21:25:06 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 22:51:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
18.5.2010 6:23:23   
Čebel@
jutrouser posted image

user posted image

mi smo že ob 4.30 ustali-je bila mala naspana in sem ji dala lepo mleko in oblekla v trenirkico-bom vidla kdaj bo zmatrana ratalauser posted image ....dopoldan je sonček napovedanuser posted image user posted image user posted image

si grem čokolino naredit in še pol kej pridem,ko boste ustaleuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
18.5.2010 6:44:54   
TAMIKA3
jutro user posted image
čebel@... vi ste pa zgodnji user posted image ... a si danes popoldan?... hvala za user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image iz postelj vrčt user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
18.5.2010 6:50:04   
Urša08
jutro

Čebel@ hvala za kavicouser posted image Hana skrbi da je rana ura zlata ura user posted image user posted image user posted image

Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo
fajn šoping danes

Tamika jutrouser posted image

Pri nas sončka še spita, midva z user posted image sva popila kavico. Nočka čist solidna, Žiga okol 3 prišel k nama, Nejc mal kasneje, potem smo pa skupaj spančkali do jutra. Mi je pa tok fino k Žiga sedaj kr sam pride in mi ni treba več vstajatuser posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
18.5.2010 6:54:44   
Čebel@
tamika......ja cel teden sem popoldanuser posted image

urša......user posted image user posted image user posted image za solidno nočko......jaz vem da Hana nebi k nama prišla,ampak bi se šla igratuser posted image

sva pojedli čokolino-Hana je skos hodila k meni tk oda mi je pomagala ga pojestiuser posted image user posted image user posted image .....zunaj se že sonček kaže,ampak dvomim da nama bo ratalo it ven-bo pomoje mala prej omagalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
18.5.2010 7:21:51   
Čebel@

ČER!

jz sm čistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je šel moj popoldan dol k sta 2 dni nazaj domov prišla..pa še nismo kofe spil skup....pa sm jz prejšnje dni govorila, da mogoče bi pa Maju mal laske nad učki prikrajšala..pol ga je tašča vidla, je čist vn padla, da bo slep in šlilast...k ma tok dolge griveuser posted image user posted image user posted image ..pa sm rekla, da bi sam nad učki ene 5mm skrajšal...joj, punce, ga je pošopala in čist zafušala...gor do sred glave, sem tokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo pa zdej še 1x.....je tak k strojanovi....joj, k bi hotla nalašč meni nagajat...k ve kok so mi Majčkove laske že od rojstva kjut..k ma tako čupico

se kr ne morm pomirit...sej vem, da bodo zrasli...sm si oblubla, da za nobenga od mojih otrok ne bo več škarij v roke prijela, pa če je 30 let nazaj samga Boga strigla!!!!!!!!!

grem likat...sva se še z mojim spičla..user posted image user posted image user posted image user posted image .ma on je revež kot otrok zmeri tako čupo čudno nosu..pa take krasne kodrčke bi lahk meluser posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsem!!!!!!!
pa dober,pa kaj je s tvojo taščo???user posted image user posted image user posted image ....plis,daj no na ignor,ker ti res samo greni življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

ime za punčko
s1o2

kako naj dam ime hčerki

tia (35%)

lara (65%)

Število vseh glasov: 513

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!