|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
25.5.2010 8:02:20   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo men je Nejc hodil zraven al pa se mi je vsedel spredaj na vozek - bom probala najdt kako fotko. Mela sem tud bugy board - tisto dilco sam Nejca ni pritegnila. Je pa tko da kakih hudih maratonov na začetku najbrž ne boš delala ampak bolj na izi sprehode. Pa fino bi bilo, da Mihaila malce prej odvadiš vozka - kake dva meseca, da ne bo mel občutka da ga vn mečeš zarad dojenčka. 

ja ta bugy board je meni tudi ok...hvala za nasvet glede odvajanjauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.5.2010 8:05:58   
Urša08
čebel@ veliko volje pri učenju - saj bo šlo boš vidlauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.5.2010 8:10:12   
Čebel@

volje sploh nimamuser posted image .......jutri ob 9.00 dobim polo v roke tko da takrat držite pesti zame!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.5.2010 8:10:58   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

volje sploh nimamuser posted image .......jutri ob 9.00 dobim polo v roke tko da takrat držite pesti zame!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.5.2010 8:16:23   
MIHAILO
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_101321_10001

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 8:39:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.5.2010 8:42:18   
claud
Jutro!!!!!!!!

Mal mi je bad.....k se tok mal tuki javim pa nc ne klepetam z vamiuser posted image

No vsekakor pa je blo tko lepo brat nove nosečke....čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kaksne lepe busije že mate...kolumbo,uršauser posted image user posted image !!!!!!!!!

Larissa že zganja celga user posted image user posted image .....povsod jo je dost....

NAŠLI STANOVANJE, POGODBA PODPISAAAAAAAANNNNNNNNAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Tok sm vesela da se vam še sanja ne.....vsa zadeva naj bi se speljala najkasnej do 15.6......upam da res user posted image user posted image
Super je ker bo kar velk atrija in bom lahko mela tm Larisso brez skrbi,.....pa kaksen peskovnik, bazenček.....v glavnem-uživancijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 8:49:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.5.2010 8:53:44   
Čebel@
claud.........jupiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem fulll vesela za vas da greste na svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.5.2010 8:54:13   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

CLAUD VSE POVEJ KAM SE SELITE KOK KVADRATOV......user posted image user posted image user posted image  KDAJ NE PRIČAKUJEŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj ne pricakujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Takoj ko dobim pogodbo za nedolocen casuser posted image user posted image

Drugace pa gremo v borovnico....lustna lokacija....atrijsko stanovanje....stanovanje 57kvadratov, atrij 23.....user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.5.2010 9:09:31   
Urša08
Claud čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca, sem prav vesela da greste na svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.5.2010 9:12:25   
MIHAILO
KOLUMBO KAKSEN kolo je to???Ne kapiram.ti si rinla vozicek in kolo?ne ni moznouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.5.2010 9:17:56   
MIHAILO
clauduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se za atrijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.5.2010 9:20:54   
TAMIKA3
jutro user posted image oz. dan user posted image

mihailo... mislim, da ima Majkl nekaj takega user posted image ... aja, moji user posted image user posted image user posted image so zraven šetali 

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 25.5.2010 9:21:51 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.5.2010 9:34:35   
TAMIKA3
onassis... user posted image user posted image user posted image za izpit user posted image
brkn... user posted image user posted image user posted image   za magistersko user posted image user posted image user posted image
urša... hvala za kavico... mi smo že en čas v kr. majicah... no, kadar sije sonček user posted image
čebel@... user posted image user posted image user posted image za voljo pri učenju in user posted image user posted image user posted image za srečo na maturi
kolumbo...user posted image user posted image user posted image za glavo... daj malo bolj na izi
claud... user posted image user posted image user posted image za stanovanje

če sem katero izpustila, se globoko opravičujem user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.5.2010 9:36:31   
Urša08
Men je pa tašča tamaledva vzela tko da sem hitro izkoristila in jima posortirala poletne cunce v omarouser posted image . Skrajen čas glede na to da gremo čez 10 dni na morjeuser posted image user posted image user posted image Morm pa jaz tud še Žigcu it sandalce kupit, sedaj ma supergice in crockse.

Tamika jutro

Mihailo ja takle kolo ma majkl

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.5.2010 9:39:26   
Urša08
Tamika ste mel v Prekmurju prej lepo vremo pa toplo kot na gorenjskemuser posted image user posted image user posted image pa še jaz sem zmrznjena tko da sem včeraj prvič dala kratek rokav goruser posted image user posted image user posted image otroke pa po seb oblačimo ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.5.2010 9:39:40   
TAMIKA3
dan, urša user posted image

si že bla pridna user posted image user posted image .. čuvaj se user posted image user posted image user posted image .. a že greste na user posted image ?

jaz nisem naredila še nič user posted image ...sem posodo zlagala iz pomivalca, pa mi je Tristan zlomil zg. košaro user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.5.2010 9:41:58   
Urša08
Tamika ja čez 10 dni šibamo na Pag - smo letos zgodnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image A se da popravt košara pri pomivalcu al je preveč polomil? Joj tile naši lumpkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.5.2010 9:43:30   
TAMIKA3
upam, da se bo dalo popravit user posted image ... so vse plastike polomljene user posted image
naš je pravi mali user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.5.2010 9:45:56   
Urša08
Tamika a ne kok so si otroci iz istega gnezda različni. Pri nas je bil Nejc tak lumpek, povsod ga je blo polno, energije too much,.. Žiga pa tako umirjeno deteuser posted image user posted image user posted image Kaj boste meli za kosilo? Jaz študiram da bi tale krompirjev golaž s hrenovko sprobala - da bo neki novga.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.5.2010 9:50:40   
TAMIKA3
kaša z mletim mesom + solata ... na izi user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.5.2010 9:51:32   
TAMIKA3
pri nas je vsak naslednji večji lump user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.5.2010 9:54:57   
sjmm
dan!

jz sm čist skozlana...Maj je ime vse nočno žurko...pol je hotu pa ob 5h kr jn(vn).....kriza...sem šla hitr po mleko in čaj...mal je spil vsakega...sam kašlja in pol ga je ful težko pomirit, a mi je kr uspelo, sam se mi zdi, da je pol spal tok cajta k sm ga uspavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....v glavnem pijem XXXL kofe

vreme lepo....šibava ven sam , da tortico zrihta

claud...ful lepo za stanvanje in posebej atrij!!!!!!!!!!!veselo selitev želim!!!user posted image user posted image user posted image

ko sm jz imela Mihca...Jan je imel 2 leti smo tud imeli uno dilco...je prav prišla za na dolge sprehode...drugače pa je Janči pridno uporabljal svoje nogiceuser posted image

urša....pridna že na vse zgodaj

o, kolumbo...MINI...sendvič...ja, glede frendic...moja je tud imela tja do 25tega ful enih tipov, sploh nismo mogl sledit...sam pri vsakem je mislila, da lahk dobi še boljšega...no, men se je to zdel grozljivo, glede na to, da sem se poročila s ta prvim resnimuser posted image

mihailo...kok je pa kej oči vesel pluska???? kako se počutiš??aja...jz sem vedno uporabljala body+kratke hlače ali une bodije k majo podaljšane hlačnice, da zgledajo k kratke hlače...no, dokler so bli pleničarjiuser posted image

grem poletne cotke poiskat...pol pa na sončka peljem eno smrkljasto tečkicouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.5.2010 9:55:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

pri nas je vsak naslednji večji lump user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas prvi 3...kar lepo pridni

ta 4...pošastekuser posted image user posted image user posted image user posted image ..še za vse ostale

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?