Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 evo kopija včerajšnjega maila... ga bom danes kar namahala!! Samo ujet ga moram prej.... **Pozdravljeni. sporočam Vam, da je Kristjan danes od 4. ure dalje manjkal pri pouku (5. in 6. uro je imel zgodovino in bi bil ustno vprašan, 7. uro pa bi moral pisati DN za MAT pri uč. Jamnik). Pri zgodovini je manjkal tudi 17.5. (opravičila nisem prejel), tako da je lahko vprašan ZGO le še naslednji teden, sicer bo NEOCENJEM (kar pomeni razredni izpit). Danes imamo tudi astronomski večer ( se šteje kot pouk; od 18. do 22. ure in zato pomet jutri v torek 25.5. učenci 9. razredov nimajo pouka). Lp, razrednik ** Lara, ni vam lahko . Meni so pa ravno danes prišle sodelavke na obisk in so mi poročale o mojem razredu (delam v oš in sem bila razrednik 8. razredu), menda je čisti raztor, sem kar srečna, da so jih drugi prevzeli. Me pa menda moji devetarčki zelo pogrešajo in sem morala obljubit, da kaj pridem, še preden grejo ... Saj so prav bogi tile najstniki, no , starši pa z njimi vred . `(delam v oš in sem bila razrednik 8. razredu)` ojoj, tak poklic ni zame. kateri predmet pa učiš? nočeš vedet - 2 najbolj priljubljena predmeta: slovenščino in angleščino , ampak mi je faaaaaaaaaaajn me veseli, da je vsaj tebi v veselje z angleščino nimamo problemov HB. Slovenščina je pa druga stvar....ampak po branju knjig je pa prvi na šoli (okrog 70 jih je prebral in povedal), tekmujejo in je vsako leto prvi. Če mu jih zmanjka doma, pa bere kakšno po 2×, 3× al pa še večkrat. Samo da se bere. uf sej res, potem pa najbrž kar ošpice dobiš, ko vidiš toliko slovničnih napak .
|