|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
26.5.2010 10:22:40   
MIHAILO
to je eden od kompletkov

user posted image

To pa tko rad obuvam:)

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.5.2010 10:34:35   
MIHAILO
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.5.2010 10:40:31   
MIHAILO
ku-ku je kdo tu?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 11:01:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.5.2010 11:27:38   
Čebel@
i backuser posted image

šlo je tko tko-je bilo težko ko user posted image user posted image ......jutr kličem v šolo,ker me zamanima če je res da se gre v vsakem primeru na ustnga,četudi ne pišeš dobr pisnegauser posted image

vidim da ste vse v cunjahuser posted image user posted image ....jaz moram tudi še en raztur naredituser posted image .....včeraj sem ji kupila pa 2je 3/4 hlače in klobuček(hello kitty-itakuser posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.5.2010 11:37:06   
Urša08
Jaz mam pavzo. Sem si nardila eno di kofi user posted image . Sem likala dobro uro tko da je kupček za tretjino manjši user posted image , omakica za kosilo se tudi že kuha , tko da sem bla zlo speedy user posted image user posted image user posted image

čebel@ sem prepričana da boš nardila user posted image user posted image user posted image

Mihailo luštni komplatki user posted image user posted image user posted image Jaz mam tok poletne robe da kr bežim pred štacunami da ne bi še kej kuplauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.5.2010 11:39:27   
Urša08
A je spet magla k mam jaz cajt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.5.2010 11:42:45   
Čebel@
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/4251

dejte glasovatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.5.2010 11:46:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz mam pavzo. Sem si nardila eno di kofi user posted image . Sem likala dobro uro tko da je kupček za tretjino manjši user posted image , omakica za kosilo se tudi že kuha , tko da sem bla zlo speedy user posted image user posted image user posted image

čebel@ sem prepričana da boš nardila user posted image user posted image user posted image

Mihailo luštni komplatki user posted image user posted image user posted image Jaz mam tok poletne robe da kr bežim pred štacunami da ne bi še kej kuplauser posted image user posted image user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer dvomim,ampak če ne zdej,grem pa spet delat avgustauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.5.2010 11:46:17   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

maš moj glas user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.5.2010 11:48:22   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

maš moj glas user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.5.2010 11:52:54   
Urša08
Kolumbo ne sekiraj se zarad matke, skoz en uho notr skoz druzga vn. Joj pa kaj te je spet razkurlauser posted image Za avto pa stiskam pesti, da tvojga naštimaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.5.2010 12:00:53   
MIHAILO
Men je pa danes mal slabouser posted image user posted image user posted image Ampak saj bo...vazno je da sem noseca,slabosti bojo pa ze minile

CCEBEL DRZIM PESTI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.5.2010 12:03:06   
sjmm
sva nazaj...mali med duploti..sm hotla še cune na dvorišču obest, da bi se mali mal igral med tem...mišn imposibl....ah, sej bo...ga čis razmetava...sam je bil pa priden na sprehodu in na igrišču...zdej ima obdobje guganjauser posted image

zdej mu grem pa malco nardit...jogurt+kruh, pa mal grozdja

aja, pr na piha ko user posted image

no, jz bi tud še en kofi...ma sej bom

urša...kok si pridna...mene tud likalnik pošteno kliče..k tok perem in sušim na akorduser posted image

mihailo ..ful kjut cotke!!!!!user posted image user posted image seveda za kjut mladeničauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.5.2010 12:10:25   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

to je eden od kompletkov

user posted image

To pa tko rad obuvam:)

user posted image

joj kak smo sladki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uroš je z atijem na sprehodu, jaz delam lazanjo. Mene pa nekaj špika tam odspodaj...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.5.2010 12:20:40   
Urša08
Rebeka nč bat špikanje je normalno v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.5.2010 12:27:00   
Čebel@

Rebeka nč bat špikanje je normalno v nosečnostiuser posted image
res je-jaz sem po špikanju vedela da sem nosečauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 12:27:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.5.2010 12:59:40   
MIHAILO
REBEKA mmm lazanja...

Mi smo tudi ze naredili kosilo(juhica,riz z zelenjavo,pohani sampinjoni in meso)sam cakamo da pride moj domov in da skupaj jemo,je ze napoti...pol gre pa kredit urejat...upam,da bo danes koncno oddan...da pol sam cakamo moneyuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.5.2010 14:06:10   
sjmm
evo kratka pavza...z mal sadja...dons skoz neki melem...je tetka na pohoduuser posted image

drgač sm še eno rundo obesla...preden mi pride sonce in vse zakur

juhca dons zelenjavna čista...ala goveja po našem okusu, seveda...sm not nametala od sorte zelenjadi...pol bom pa zakuhala s pirino zakuho, zelenjavo pa dodalo lepo na kocke naseckano.....ko pa pride saška s plesnih in mulca iz glasbene pa bomo imel ene špagetke s česnom in pelati, pa mal solatke sm na vrtu nabrala, da jo bom lepo razporedila po velikem krožniku, gor pa bom naložila paradižnik , kumare in feta sirček...lepo z oljčnim oljčkom in balzamikom...moj je čist nor na take solate

no, pavza je mimouser posted image

kva kej počnete??

mihailo...fajn kosilček...pa držim pesti, da dobro uredite s kreditom!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 26.5.2010 14:07:46 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.5.2010 14:07:14   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Pol otroške sobe zreducirane.....najbl me to mori, ker ne vem več kako nej spravlam cote za Roksota in zdej še za ta 3jega.....tko d mam zdej nov sistem....v eno škatlo sem nabutala vse številke žabe, bunde, jakne, kape rokavice........zdej morm še trenerke debele, pa pulije in ostalo šaro....še nek posteljine, pa komplet od maškar.....jaoooo

Urša z mati smo mel že učeri mal na tesno, ker je bakica čedalje bolj švoh, za povrh je še fajn zlobna sovraži mojo mami od prvega dne k sta se s fotrom poročila.....in pol ona razpič mojo mami, ona men jamra, men gre to na živce in se začnem sekirat, ko mam vsega vrh glave padem ven, pol Šime vn padeuser posted image , no in u bistvu je bil včeri na konc vsega on kriv, ker je reku, če me lahko nehajo obremenjevat z bakico, ker sm jim eno bakico že zrihtala, pa njeno stanovanje tudi, zato d zdej moji vlečejo najemnino, midva k sva pa 9 mesecev not na roke cegle gor pa dol nosila sva pa materialistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....učeri k smo šli domov je bla sicer čist tih, samo sm točn vedla, d je besna k user posted image , zato sm jo namenoma dons klicala, da se je zdrla do daske na mene, jst sm še mal svojih "teorij" povedala, tko d sva si "bot".

Šimče se čedalje bolj mehča za nov avtouser posted image user posted image user posted image , tko d sta spet aktualni obe vaerjanti al 807 al Max. Če bo res nov, ga bomo naročil za konec oktobra, ker če maš 3 otroke ti vrnejo DMV(davek na motorna vozila, mislm d je cca 10%)user posted image user posted image user posted image

Morm kofe skuhat, spet so uletel delavci.....

kolumbo DEJ MAL U LER!!!user posted image

FAJN ZRIHTITA Z AVTOM!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2371
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 14:07:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 14:11:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.5.2010 14:13:07   
sjmm
urša.....si imela prav....92 cifra je čist ok...ne vem kva mi je bilo, zgleda, da bi jz kr na 86 ostala....sam tiste k sm mu probala so ble 98 in pol sm mislila,da so 92..ker naj bi ble v tisti škatli ta cifra...mah...v glavnem kupovat glih ne bo treba velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.5.2010 14:14:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sjmm NE MOREM ŠE DAT U LERuser posted image .....mogoče popoldne, če bo  tašča merkala mulce, d greva midva mal lutat, sam se bojim d bo na konc Šime u kombinezonu s švas aparatom, jst pa maraton in v dir za obema mulcemauser posted image

hja, tko velikat rata a ne

ej, jz upam, da bosta šla lutatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?