sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pol otroške sobe zreducirane.....najbl me to mori, ker ne vem več kako nej spravlam cote za Roksota in zdej še za ta 3jega.....tko d mam zdej nov sistem....v eno škatlo sem nabutala vse številke žabe, bunde, jakne, kape rokavice........zdej morm še trenerke debele, pa pulije in ostalo šaro....še nek posteljine, pa komplet od maškar.....jaoooo Urša z mati smo mel že učeri mal na tesno, ker je bakica čedalje bolj švoh, za povrh je še fajn zlobna sovraži mojo mami od prvega dne k sta se s fotrom poročila.....in pol ona razpič mojo mami, ona men jamra, men gre to na živce in se začnem sekirat, ko mam vsega vrh glave padem ven, pol Šime vn pade , no in u bistvu je bil včeri na konc vsega on kriv, ker je reku, če me lahko nehajo obremenjevat z bakico, ker sm jim eno bakico že zrihtala, pa njeno stanovanje tudi, zato d zdej moji vlečejo najemnino, midva k sva pa 9 mesecev not na roke cegle gor pa dol nosila sva pa materialista .....učeri k smo šli domov je bla sicer čist tih, samo sm točn vedla, d je besna k , zato sm jo namenoma dons klicala, da se je zdrla do daske na mene, jst sm še mal svojih "teorij" povedala, tko d sva si "bot". Šimče se čedalje bolj mehča za nov avto , tko d sta spet aktualni obe vaerjanti al 807 al Max. Če bo res nov, ga bomo naročil za konec oktobra, ker če maš 3 otroke ti vrnejo DMV(davek na motorna vozila, mislm d je cca 10%) Morm kofe skuhat, spet so uletel delavci..... kolumbo DEJ MAL U LER!!! FAJN ZRIHTITA Z AVTOM!!!!