|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
26.5.2010 14:14:25   
Urša08
Mi popapcali kosilo - je pasalouser posted image user posted image user posted image Sedaj pa kuhinja vabi da se je nekdo usmili in pospravi itak se lahko ugiba kdo bo to user posted image user posted image user posted image

Kolumbo joj tile cune, jaz kr v omaro zlagam, pa v razne tiste vreče k povštre kupiš in potem pod postlo , pa eno malo omaro mam že čist nafilano,.. se kar nabere ja. Ko bo pa še tale ta tretji prerasel bodo pa nekam frčaleuser posted image user posted image user posted image

Sjmm pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image A sedaj samo ubešaš cunje in šparaš sušilca da ne bo omagaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
26.5.2010 14:16:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša.....si imela prav....92 cifra je čist ok...ne vem kva mi je bilo, zgleda, da bi jz kr na 86 ostala....sam tiste k sm mu probala so ble 98 in pol sm mislila,da so 92..ker naj bi ble v tisti škatli ta cifra...mah...v glavnem kupovat glih ne bo treba velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm no superca da maš nekaj cunc že za Majčija. Body-je sem jaz nakupla še pri Nejcu v C&A ju pa so dost kvalitetni in poceni - mislim da 2,5e kos.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
26.5.2010 14:18:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mi popapcali kosilo - je pasalouser posted image user posted image user posted image Sedaj pa kuhinja vabi da se je nekdo usmili in pospravi itak se lahko ugiba kdo bo to user posted image user posted image user posted image

Kolumbo joj tile cune, jaz kr v omaro zlagam, pa v razne tiste vreče k povštre kupiš in potem pod postlo , pa eno malo omaro mam že čist nafilano,.. se kar nabere ja. Ko bo pa še tale ta tretji prerasel bodo pa nekam frčaleuser posted image user posted image user posted image

Sjmm pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image A sedaj samo ubešaš cunje in šparaš sušilca da ne bo omagaluser posted image user posted image user posted image

iz mojga stroja u sušilc, iz ta spodnjega na štrike....se mi je še ful ene  posteljine vleklo po koših za perilo...in ta teden mam, da vse poštimam...sam ne vem, kdo bo peglal...mamo čist zaseden vikend...sobota...moj ta mali bratec 14 let, nedelja...ta mala od poldijeve sestrične ...krst...žurke in stroški...sam tud to more bit!!!

ste pridni...že pokosilčkaliuser posted image user posted image

ej, naš mali pa že drugi dan spi 2 uri skupaj in še kako minuto več...sam povem čist potihouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 26.5.2010 14:19:19 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
26.5.2010 14:20:12   
sjmm
mi je ta mali gaunar tipko T spulu iz tipkovnice...pa mi zdej sem in tja kak T manjka....obup...tale naš pobalinčekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
26.5.2010 14:21:45   
Urša08
Sjmm pester vikend vas čaka user posted image user posted image user posted image No sej mi gremo tud v soboto na piknik k ma prijateljica 30 let - morm še darilo kupit pa sem brez idejeuser posted image en bon sem mislila sam ne vem za kam

Mi vedno hitro pokosilčkamo ker nam ni treba user posted image čakat. Pa itak sem zadnje čase turbo lačna in je boljš da je kosilo ob 13 kot da pojem vse traparije okoluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
26.5.2010 14:22:25   
Urša08
Sjmm a ti je tašča stroj odstopla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
26.5.2010 14:24:21   
sjmm
jz se pa popoldan lotim omare od  ta velkih fantov...letos jima je vsaka majica od lani k jo vn privlečeta premala..joj joj...no, sej Miha bo dobil od Jana, Jan nekaj od našega Matica...sam kej bo pa treba vseen u šoping...naš janček manekenček ne obleče več vse po vrsti...more pisat gor Nike, Adidas, Benetton...pa noter je v trenirki, ko pa gre na igrišče si pa kavbojke gor na vleče...kaj še bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
26.5.2010 14:24:28   
Čebel@

Sjmm a ti je tašča stroj odstopla user posted image user posted image user posted image
tašča sploh ne ve da ga uporablja ker jo ni domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bog ne daj,da kej crkneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
26.5.2010 14:25:03   
sjmm

Sjmm pester vikend vas čaka user posted image user posted image user posted image No sej mi gremo tud v soboto na piknik k ma prijateljica 30 let - morm še darilo kupit pa sem brez idejeuser posted image en bon sem mislila sam ne vem za kam

Mi vedno hitro pokosilčkamo ker nam ni treba user posted image čakat. Pa itak sem zadnje čase turbo lačna in je boljš da je kosilo ob 13 kot da pojem vse traparije okoluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
26.5.2010 14:26:23   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tašča sploh ne ve da ga uporablja ker jo ni domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bog ne daj,da kej crkneuser posted image user posted image user posted image

ne, ne...jo je moj poklicu in prašu za dovoljenje,....nikar ne klič hudiča..čebelc@...sej prideta dam za vikend....menda je rekla, da bo koristno za stroj, da jima ne zarusta...ampak lahk samo 1x na dan!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
26.5.2010 14:26:52   
sjmm
kako si čebelc@??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
26.5.2010 14:27:22   
sjmm

ne, ne...jo je moj poklicu in prašu za dovoljenje,....nikar ne klič hudičauser posted image ..čebelc@...sej prideta dam za vikend....menda je rekla, da bo koristno za stroj, da jima ne zarusta...ampak lahk samo 1x na dan!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
26.5.2010 14:28:37   
sjmm
grem juhco prpravt..pa omakco skončat...bajči! LATER!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
26.5.2010 14:30:07   
Čebel@

ne, ne...jo je moj poklicu in prašu za dovoljenje,....nikar ne klič hudičauser posted image ..čebelc@...sej prideta dam za vikend....menda je rekla, da bo koristno za stroj, da jima ne zarusta...ampak lahk samo 1x na dan!!user posted image

nič ne kličemuser posted image ,ker ga je itak že tvoj klical in vprašal za strojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......ne morem verjeti da se je strinjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
26.5.2010 14:30:44   
Čebel@

kako si čebelc@??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uredu.......delovno......imamo bombo in jo je treba malo pospravtuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
26.5.2010 14:31:40   
Urša08

ne, ne...jo je moj poklicu in prašu za dovoljenje,....nikar ne klič hudiča..čebelc@...sej prideta dam za vikend....menda je rekla, da bo koristno za stroj, da jima ne zarusta...ampak lahk samo 1x na dan!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
26.5.2010 14:33:18   
Urša08

uredu.......delovno......imamo bombo in jo je treba malo pospravtuser posted image

čebel@ mamo mi tud bombo ampak sta tamaledva v takem zagonu da niti pod razno ne grem pospravljat ker bo zaman, v glavnem igrače se po celi kuhinji, dnevni,... đumbususer posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 14:34:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
26.5.2010 14:38:43   
Čebel@

čebel@ mamo mi tud bombo ampak sta tamaledva v takem zagonu da niti pod razno ne grem pospravljat ker bo zaman, v glavnem igrače se po celi kuhinji, dnevni,... đumbususer posted image user posted image user posted image

jaz bi mogla po tleh pomiti pa zraven Hane je to enostavno nemogočeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
26.5.2010 14:40:00   
Čebel@
popoldanska

user posted image

me Hana za prst vleče stranuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
26.5.2010 15:19:07   
simonakr
Dan! Jest zmatrana - služba norišnica - bi šla spat pa ne morm user posted image

Kolumbo - sej če bi vedla da je tist voz fasnge tvoj, bi ga jest s sabo odpeljala user posted image Sm se glih mim njega sprehodila user posted image

Čebela - vso srečo! Pa sej ti znaš pa boš naredla!

Sjmm - jest bi tko naredla ko Urša - prišparaš najbolj cort stvari, ostalo podariš, šenkaš, prodaš ....

Mene tud daje zapravljanje. Dons sm za tamalo kupla ene hlačke pa majčko v kompletu pa klobuček, par dni nazaj sm v Wenice in Pikapolonci zapravla celo premoženje user posted image user posted image , no zdej manjkajo samo še bodiji in kakšne kratke hlače, pa smo fertik z garderobo za poletje.

Tamala spi že 3 urce. jo grem mal pobožat da se Trnjulčica predrami user posted image user posted image

Se vidmo

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
26.5.2010 15:19:39   
simonakr
Aja Čebela hvala za kavico!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
26.5.2010 15:38:47   
simonakr
MI IMAMO VRTEC! MI IMAMO VRTEC!!!! JEEEEEEEEE! user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
26.5.2010 15:48:23   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

MI IMAMO VRTEC! MI IMAMO VRTEC!!!! JEEEEEEEEE! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
26.5.2010 15:50:46   
Katjusa
hej punce.....

mi smo vsi vredu, danes smo dobili v stanovanje nova okna in roleteuser posted image user posted image user posted image user posted image .... tok fino zgleda, da komi čakam, da bo vse konec ampak verjetno še ne bo kmaluuser posted image pa še denarja je resnično čist zmanjkalo   upam, da bo kmalu moj dobil regres k drgač si bomo mogl za fasngo (mleko) sposodituser posted image

sem utrujena k user posted image tak da šibam mal počivat, kolker mi bosta user posted image user posted image pustila.....

lepo se mejte in uživajte sončen dan

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?