|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
27.5.2010 12:16:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kolumbo........lepa stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana pančka,zunaj je oblačno,jaz pa brez volje za učenje.......ob 15.00 pride iz zavarovalnice,za oba avtomobila-bo rop pri belem dnevuuser posted image

pri nas pa piha, da te odnese

joj, sam ne mi o zavarovalničarjih...včeri je en pri nas že ta drugič cel popoldan zabil, pa še otroke je imel sabouser posted image user posted image user posted image user posted image ...na konc okol 8h zvečer...sm šla u kuhno...k sta z mojim še kr modrovala in sem začela iz hladilnika na mizo nost...češ..pejt domov...mi mamo otroke ...je treba večerjat in spat...no, pa se je pol spelu u roku pol ure...sam men je že lonc pokonc metal

sej pri nas tudi piha,pa sonček se je skriluser posted image

moja desca je pa zadnjič klicala agentka,ker nama danes poteče zavarovanje za 1 avto pa se je ponudila da pride kar na dom,tko da danes pride,ampak bo imela z mano posla ne z mojim descemuser posted image ....jaz jo sploh ne bom povabila v hišo,ampak bova kar lepo na dvorišču pod baldahinom,ker pol je tko kot si napisala-težko se jih je losatuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
27.5.2010 12:18:11   
Čebel@
urša........ti kar pridno ushajajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
27.5.2010 12:18:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ja pišuka a cel popoldan je visel pri vas in še z otrokiuser posted image

ma, ja...in pol so imel en računalnik s sabo..k so se ga naveličal u pol ure...jz sm kr vn spiz..., naš otroc tud, sam ob 7h ma Maj večerjo sva pa nazaj pršla..ma on še zmer tle..mulci pa povsod...pa skoz vn pa not  hodil pa k psu...mislm...sem mojga tok grdo gledala, sm mislna se bo pod mizo skril...mi je pol reku, kva si bo tip mislu...kako ženo ma....k zdej je on kao najin finančni svetovalec...sm se tok režala....sej vem, da je fajn, da mal obnoviva tiste sklade k jih plačujeva...sam zdele pa financ res ni kej dost ej na poslovnem računu je 500e....k čakamo vsaj 5 plačil..a pol pa rabmo svetovalca????no, sej..moderni cajti..ni kej...je pa res treba mal na penzijo mislt..sam jz sm še mlada in še ne mislmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
27.5.2010 12:21:14   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša........ti kar pridno ushajajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
27.5.2010 12:29:23   
Čebel@

Sjmm ja pišuka a cel popoldan je visel pri vas in še z otrokiuser posted image

ma, ja...in pol so imel en računalnik s sabo..k so se ga naveličal u pol ure...jz sm kr vn spiz..., naš otroc tud, sam ob 7h ma Maj večerjo sva pa nazaj pršla..ma on še zmer tle..mulci pa povsod...pa skoz vn pa not  hodil pa k psu...mislm...sem mojga tok grdo gledala, sm mislna se bo pod mizo skril...mi je pol reku, kva si bo tip mislu...kako ženo ma....k zdej je on kao najin finančni svetovalec...sm se tok režala....sej vem, da je fajn, da mal obnoviva tiste sklade k jih plačujeva...sam zdele pa financ res ni kej dost ej na poslovnem računu je 500e....k čakamo vsaj 5 plačil..a pol pa rabmo svetovalca????no, sej..moderni cajti..ni kej...je pa res treba mal na penzijo mislt..sam jz sm še mlada in še ne mislmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baje se bo v 10tih letih pokojniški sklad sesuluser posted image .....ko bomo šli mi v penzijo,boš mogel še kej datiuser posted image user posted image .....jaz itak ne bom dočakala penzije,ker v naši familiji je povprečje življenja le do 60 letauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
27.5.2010 12:32:39   
Urša08
hehehe penizija... kaj je to oz. kje je to  user posted image user posted image user posted image Jaz mislim da si bomo mi mogl kar sami privarčevat za penzion če bomo hotli ituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 12:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
27.5.2010 12:35:54   
sjmm

hehehe penizija... kaj je to oz. kje je to  user posted image user posted image user posted image Jaz mislim da si bomo mi mogl kar sami privarčevat za penzion če bomo hotli ituser posted image

ja, sej to mi2 delava...pa da bo kej za mulčke...sam on naju je ful prepričeval, da morva zdej še mal več dajat, ker še nisva tok stara in še nisva v rizični skupini...sem ga skor na gobecuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
27.5.2010 12:36:40   
Urša08
kolumbo pomoje da je bil tale agent varuška , pa je šel rajš nekam da so mal na otroke pogledal on je pa v miru kavico popiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
27.5.2010 12:37:22   
Urša08
Kolumbo kako je Rokso? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 12:37:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2486
27.5.2010 12:39:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM svaka čast, d si bla tko mirnauser posted image , jst mam alergijo na vse agente, sam enkrat je bil en tle in sm mojmu povedala, k se bo odloču za kakšno finančno svetovanje pa zavarovanje BOVA ŠLA MIDVA H AGENTU DOMOUuser posted image user posted image user posted image user posted image .....d bi mi pa dam hodil zarad avta, jih pa sam z vodo polijem.....k poteče registracija greš tm k majo vse na kupu- tehnični, cestnina in zavarovanje BASTA.  Sej vem d morjo oni od tega žvet, sam jst jih ne štekam d niso sposobni u 15h minutah povedat bistva.....da se jim ljub sedet 4 ure pr eni stranki...pA KJE JE TLE PROFITuser posted image ........................sm se čist razpiiiiiuser posted image

Roko še spi, kuham mu zelenjavno župco, čez pol ure pokličm dohtarco, pol bomo pa vidl.

ma mene je razkurl že ta prvič k je pršu...pa sva bla gliu na torek namenjena k sosedu, da bo kej za v lonc vržt...jz mislm...sej eno urco ajde...ma po dveh urah sm začela težit k user posted image ....moj pa kr še debatira...pa sta bla čist nek u magli....na parketih in podobn...mislm...in pol je un mojga skužu...debata na višku ti rečm...in pol mu moj kost vrže in pol un naklada, da se ti želodc obrne....pol pa moj prav men, kaka gospinja sm k jima še kofeta nism skuhala..HALO!!!!!!!!...sm mislna, da bo moj kr na kavč meditiral...sam sm se pol do 11h že mal pomirilauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2487
27.5.2010 12:41:29   
Urša08

FAAAAA.......k.....Roksota spet nakuhavauser posted image user posted image ...zaenkrat še spi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
27.5.2010 12:41:46   
sjmm

kolumbo pomoje da je bil tale agent varuška , pa je šel rajš nekam da so mal na otroke pogledal on je pa v miru kavico popiluser posted image user posted image user posted image user posted image

bi rekla ja...ma  si ga koj skužila...jz sm preveč naivna,...moj pa itak kokr je dolg in šrok....tko, da je pol en šit...sam k ga pa jz kel posračkam...pol je pa ogenj u streh...se mi zdi, da moj spet rad ene fejst zgoče govorilne...tik pred tetko sm ful u formi za take zadeve...mam super energyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
27.5.2010 12:42:36   
sjmm

FAAAAA.......k.....Roksota spet nakuhavauser posted image user posted image ...zaenkrat še spi

bogi....pa že tko je vroče...vi mate pa res šit s temle vročinam...naj hitr mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2490
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 12:44:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2491
27.5.2010 12:44:27   
Urša08

bi rekla ja...ma  si ga koj skužila...jz sm preveč naivna,...moj pa itak kokr je dolg in šrok....tko, da je pol en šit...sam k ga pa jz kel posračkam...pol je pa ogenj u streh...se mi zdi, da moj spet rad ene fejst zgoče govorilne...tik pred tetko sm ful u formi za take zadeve...mam super energyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm ma dobra si da še za govorilne najdeš cajt user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ga zadnje čase še za moža bolj malo user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
27.5.2010 12:47:47   
sjmm

Jst se s penzijo sploh ne obremenjujem in mi je čist mimdajat neke vsote nekam u ene sklade pa zavarovalnice, jst sm bl z uno klasično varčevanje , pa pomoje je bl zihr, d si probaš tok našparat d mulčkom daš " za doto" za kakšno gnezdeceuser posted image

no, sej vsaj to je mene moj poslušu in sva sebre skenslala....itak ti na konc inflacija pol požre

tko, da zdej sva nardila sam življensko in nezgodno zavarovanje..pa zavarovanje kredita, če se slučajn komu kej nardi al pa , da pride kriza in nimava kje vzet neki cajta..pol je to kul k oni prevzamejo te zadeve

drugo sva pa nardila varčevanje za mulčke...za študenske dni in za kak prvi domek ali avto al kej takega

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2493
27.5.2010 12:49:51   
Urša08
Midva mava tud oba življenjsko, pa za otroka mava rentno. Zaenkrat dostuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
27.5.2010 12:53:01   
sjmm

Sjmm ma dobra si da še za govorilne najdeš cajt user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ga zadnje čase še za moža bolj malo user posted image

sej veš...jz grem bol pozn spat in pol ta starmu najedam...sam že ful dolg nism nič...itak se zadne cajte neki poredko vidiva in TO SPLOH NI GUT...se ful čuti...sva k dva sostanovalca..tko, da ga morm kej špiknit...če lahk tm z eni brezveznikom 3 ure prazno slamo mlat...bo pa še z mano kej govoru...

u, sm se spomnila, kva mi je zadnč reku...model..mislm...k sm jz rekla, da se lahk prov z vsakim men 100 na uro...da mu sploh ne zmanjka...a z mano pa kr u tišini sedi...kva je zdej to??? pa on prav...ja z unimi gre k lahk prazno slamo mlatm...s tabo se morm pa kej resnega pogovarjat....mi pa sploh ne gre.....sm bla 2 dni u šoku...pa jz...k tok rada kej mal hecnega podebairam...ma me je imelo, da bi ga kr z unim valarjem od tamikeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 12:54:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2496
27.5.2010 13:01:03   
Urša08
Sjmm vidva se kr pogovorta, sej pogovor more bit. Midva si vzameva čas za jutranjo in popoldansko kavico da se mal pogovoriva , zvečer sem pa jaz morto tko da čakam čas ko bo več energije

Neposredna povezava do sporočila: 2497
27.5.2010 13:06:44   
petrušk_
ojla....sm uskočila med malco mal na rr.....
a ma sam vročino al je tud prehlajen? to men deluje kot 6 bolezen, k jo je mela eva ene 3 mesce nazaj...
3 dni visoka vročina, pol pa pikce po celem telesu....je pa ful nalezljiva...pr nas je ugotovu po krvnem in urinskem testu

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2498
27.5.2010 13:11:05   
Urša08
petrušk kako si? Je user posted image že prišla al odštevaš dneve?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
27.5.2010 13:15:50   
sjmm

40,1 vročineuser posted image , svečka in kopanje.....pride Šime ob 13 45 smo že naročeni pr P

joj, je pa res zakuhu...dobr zrihtite!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?