Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:16:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kolumbo........lepa sta Hana pančka,zunaj je oblačno,jaz pa brez volje za učenje.......ob 15.00 pride iz zavarovalnice,za oba avtomobila-bo rop pri belem dnevu pri nas pa piha, da te odnese joj, sam ne mi o zavarovalničarjih...včeri je en pri nas že ta drugič cel popoldan zabil, pa še otroke je imel sabo ...na konc okol 8h zvečer...sm šla u kuhno...k sta z mojim še kr modrovala in sem začela iz hladilnika na mizo nost...češ..pejt domov...mi mamo otroke ...je treba večerjat in spat...no, pa se je pol spelu u roku pol ure...sam men je že lonc pokonc metal sej pri nas tudi piha,pa sonček se je skril moja desca je pa zadnjič klicala agentka,ker nama danes poteče zavarovanje za 1 avto pa se je ponudila da pride kar na dom,tko da danes pride,ampak bo imela z mano posla ne z mojim descem ....jaz jo sploh ne bom povabila v hišo,ampak bova kar lepo na dvorišču pod baldahinom,ker pol je tko kot si napisala-težko se jih je losat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:18:11
|
|
|
|
Čebel@
|
urša........ti kar pridno ushajaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:18:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ja pišuka a cel popoldan je visel pri vas in še z otroki ma, ja...in pol so imel en računalnik s sabo..k so se ga naveličal u pol ure...jz sm kr vn spiz..., naš otroc tud, sam ob 7h ma Maj večerjo sva pa nazaj pršla..ma on še zmer tle..mulci pa povsod...pa skoz vn pa not hodil pa k psu...mislm...sem mojga tok grdo gledala, sm mislna se bo pod mizo skril...mi je pol reku, kva si bo tip mislu...kako ženo ma....k zdej je on kao najin finančni svetovalec...sm se tok režala....sej vem, da je fajn, da mal obnoviva tiste sklade k jih plačujeva...sam zdele pa financ res ni kej dost ej na poslovnem računu je 500e....k čakamo vsaj 5 plačil..a pol pa rabmo svetovalca????no, sej..moderni cajti..ni kej...je pa res treba mal na penzijo mislt..sam jz sm še mlada in še ne mislm
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:21:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša........ti kar pridno ushajaj
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:29:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ja pišuka a cel popoldan je visel pri vas in še z otroki ma, ja...in pol so imel en računalnik s sabo..k so se ga naveličal u pol ure...jz sm kr vn spiz..., naš otroc tud, sam ob 7h ma Maj večerjo sva pa nazaj pršla..ma on še zmer tle..mulci pa povsod...pa skoz vn pa not hodil pa k psu...mislm...sem mojga tok grdo gledala, sm mislna se bo pod mizo skril...mi je pol reku, kva si bo tip mislu...kako ženo ma....k zdej je on kao najin finančni svetovalec...sm se tok režala....sej vem, da je fajn, da mal obnoviva tiste sklade k jih plačujeva...sam zdele pa financ res ni kej dost ej na poslovnem računu je 500e....k čakamo vsaj 5 plačil..a pol pa rabmo svetovalca????no, sej..moderni cajti..ni kej...je pa res treba mal na penzijo mislt..sam jz sm še mlada in še ne mislm baje se bo v 10tih letih pokojniški sklad sesul .....ko bomo šli mi v penzijo,boš mogel še kej dati .....jaz itak ne bom dočakala penzije,ker v naši familiji je povprečje življenja le do 60 leta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:32:39
|
|
|
|
Urša08
|
hehehe penizija... kaj je to oz. kje je to Jaz mislim da si bomo mi mogl kar sami privarčevat za penzion če bomo hotli it
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 12:34:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:35:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 hehehe penizija... kaj je to oz. kje je to Jaz mislim da si bomo mi mogl kar sami privarčevat za penzion če bomo hotli it ja, sej to mi2 delava...pa da bo kej za mulčke...sam on naju je ful prepričeval, da morva zdej še mal več dajat, ker še nisva tok stara in še nisva v rizični skupini...sem ga skor na gobec
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:36:40
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo pomoje da je bil tale agent varuška , pa je šel rajš nekam da so mal na otroke pogledal on je pa v miru kavico popil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:37:22
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo kako je Rokso?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 12:37:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:39:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM svaka čast, d si bla tko mirna , jst mam alergijo na vse agente, sam enkrat je bil en tle in sm mojmu povedala, k se bo odloču za kakšno finančno svetovanje pa zavarovanje BOVA ŠLA MIDVA H AGENTU DOMOU .....d bi mi pa dam hodil zarad avta, jih pa sam z vodo polijem.....k poteče registracija greš tm k majo vse na kupu- tehnični, cestnina in zavarovanje BASTA. Sej vem d morjo oni od tega žvet, sam jst jih ne štekam d niso sposobni u 15h minutah povedat bistva.....da se jim ljub sedet 4 ure pr eni stranki...pA KJE JE TLE PROFIT ........................sm se čist razpiiiii Roko še spi, kuham mu zelenjavno župco, čez pol ure pokličm dohtarco, pol bomo pa vidl. ma mene je razkurl že ta prvič k je pršu...pa sva bla gliu na torek namenjena k sosedu, da bo kej za v lonc vržt...jz mislm...sej eno urco ajde...ma po dveh urah sm začela težit k ....moj pa kr še debatira...pa sta bla čist nek u magli....na parketih in podobn...mislm...in pol je un mojga skužu...debata na višku ti rečm...in pol mu moj kost vrže in pol un naklada, da se ti želodc obrne....pol pa moj prav men, kaka gospinja sm k jima še kofeta nism skuhala..HALO!!!!!!!!...sm mislna, da bo moj kr na kavč meditiral...sam sm se pol do 11h že mal pomirila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:41:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo FAAAAA.......k.....Roksota spet nakuhava ...zaenkrat še spi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:41:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kolumbo pomoje da je bil tale agent varuška , pa je šel rajš nekam da so mal na otroke pogledal on je pa v miru kavico popil bi rekla ja...ma si ga koj skužila...jz sm preveč naivna,...moj pa itak kokr je dolg in šrok....tko, da je pol en šit...sam k ga pa jz kel posračkam...pol je pa ogenj u streh...se mi zdi, da moj spet rad ene fejst zgoče govorilne...tik pred tetko sm ful u formi za take zadeve...mam super energy
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:42:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo FAAAAA.......k.....Roksota spet nakuhava ...zaenkrat še spi bogi....pa že tko je vroče...vi mate pa res šit s temle vročinam...naj hitr mine
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 12:44:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:44:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kolumbo pomoje da je bil tale agent varuška , pa je šel rajš nekam da so mal na otroke pogledal on je pa v miru kavico popil bi rekla ja...ma si ga koj skužila...jz sm preveč naivna,...moj pa itak kokr je dolg in šrok....tko, da je pol en šit...sam k ga pa jz kel posračkam...pol je pa ogenj u streh...se mi zdi, da moj spet rad ene fejst zgoče govorilne...tik pred tetko sm ful u formi za take zadeve...mam super energy Sjmm ma dobra si da še za govorilne najdeš cajt Jaz ga zadnje čase še za moža bolj malo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:47:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst se s penzijo sploh ne obremenjujem in mi je čist mimdajat neke vsote nekam u ene sklade pa zavarovalnice, jst sm bl z uno klasično varčevanje , pa pomoje je bl zihr, d si probaš tok našparat d mulčkom daš " za doto" za kakšno gnezdece no, sej vsaj to je mene moj poslušu in sva sebre skenslala....itak ti na konc inflacija pol požre tko, da zdej sva nardila sam življensko in nezgodno zavarovanje..pa zavarovanje kredita, če se slučajn komu kej nardi al pa , da pride kriza in nimava kje vzet neki cajta..pol je to kul k oni prevzamejo te zadeve drugo sva pa nardila varčevanje za mulčke...za študenske dni in za kak prvi domek ali avto al kej takega
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:49:51
|
|
|
|
Urša08
|
Midva mava tud oba življenjsko, pa za otroka mava rentno. Zaenkrat dost
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 12:53:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kolumbo pomoje da je bil tale agent varuška , pa je šel rajš nekam da so mal na otroke pogledal on je pa v miru kavico popil bi rekla ja...ma si ga koj skužila...jz sm preveč naivna,...moj pa itak kokr je dolg in šrok....tko, da je pol en šit...sam k ga pa jz kel posračkam...pol je pa ogenj u streh...se mi zdi, da moj spet rad ene fejst zgoče govorilne...tik pred tetko sm ful u formi za take zadeve...mam super energy Sjmm ma dobra si da še za govorilne najdeš cajt Jaz ga zadnje čase še za moža bolj malo sej veš...jz grem bol pozn spat in pol ta starmu najedam...sam že ful dolg nism nič...itak se zadne cajte neki poredko vidiva in TO SPLOH NI GUT...se ful čuti...sva k dva sostanovalca..tko, da ga morm kej špiknit...če lahk tm z eni brezveznikom 3 ure prazno slamo mlat...bo pa še z mano kej govoru... u, sm se spomnila, kva mi je zadnč reku...model..mislm...k sm jz rekla, da se lahk prov z vsakim men 100 na uro...da mu sploh ne zmanjka...a z mano pa kr u tišini sedi...kva je zdej to??? pa on prav...ja z unimi gre k lahk prazno slamo mlatm...s tabo se morm pa kej resnega pogovarjat....mi pa sploh ne gre.....sm bla 2 dni u šoku...pa jz...k tok rada kej mal hecnega podebairam...ma me je imelo, da bi ga kr z unim valarjem od tamike
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 12:54:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 13:01:03
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm vidva se kr pogovorta, sej pogovor more bit. Midva si vzameva čas za jutranjo in popoldansko kavico da se mal pogovoriva , zvečer sem pa jaz morto tko da čakam čas ko bo več energije
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 13:06:44
|
|
|
|
petrušk_
|
ojla....sm uskočila med malco mal na rr..... a ma sam vročino al je tud prehlajen? to men deluje kot 6 bolezen, k jo je mela eva ene 3 mesce nazaj... 3 dni visoka vročina, pol pa pikce po celem telesu....je pa ful nalezljiva...pr nas je ugotovu po krvnem in urinskem testu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 13:11:05
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk kako si? Je že prišla al odštevaš dneve?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 27.5.2010 13:15:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo 40,1 vročine , svečka in kopanje.....pride Šime ob 13 45 smo že naročeni pr P joj, je pa res zakuhu...dobr zrihtite!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
AM/KMdejziKdaj ste adaptirano mleko zamenjale s kravjim (flaška zjutraj in zvečer)?prej (
26%)

10m (
11%)

11m (
5%)

12m (
22%)

13m (
11%)

kasneje (
25%)
Število vseh glasov: 285Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!