Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 Danes grem na rdeči križ fehtat kolonijo . Glede na to, da sva oba nezaposlena, mi mora uspeti. A greš v Pinesto? A se še tako imenujejo? Hodijo v Pineto, v Novi grad? Tam pri avtošoli v Kr imajo sedež, se mi zdi. Jaz sem včasih za njih delala kot vzgojitelj, sem bila kar nekejkrat dol z otroki. No, če so pravi, ti lahko povem, da je fajn in da otroci dol ful uživajo, sploh malo večji. Jah, je blo fajn včasih, ko smo bli še mladi in neumni....zdaj smo pa samo starejši, neumnost je pa ostala No, vsekakor upam, da ti uspe. Jaz pa pakiram, pa se mi nič ne da. Bom šla raje malo ven, je tako fajn vreme...uživajte na sončku, na kofetkih, Mucica srečno na pregledu. Naša mala nima hvala bogu nobenih reakcij na cepljenje sta bila že Pineti-super, preko Ljubljane še v Savudriji 2×, pa v Piranu. Mata ful rada kolonije. Ampaktele so za doplačat (čez 200€ na enega otroka), preko RK je menda ceneje. Da vidimo. Je pa na Debelem rtiču.Ta mali je bil že lani tam preko zdravstva (čisto zastonj, ker je astmatik). Letos bi rada, da gresta skupaj.
|