|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
28.5.2010 22:16:02   
Urša08
Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se kar nadihaj na terasi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.5.2010 22:16:40   
Urša08
Kolumbo kako Rokso?

Ajvy o helov tud teb

pa Birdy

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 22:18:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.5.2010 22:18:48   
Urša08
Uf Birdy in Kolumbo vedve sta čist v imenih, midva bova pomoje zadnjih 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image itak se okol fanta ne bova strinjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.5.2010 22:19:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EJ A SAM MEN FUL POČAS DELA rr AL VSEM

men čist kul dela

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.5.2010 22:19:11   
Ajvy
oi punce...kako smo kaj...
Pridno sem vas prebrala...za kaj drugega, pa žal zmanjka časa
Te dneve sem delala do treh , al pa do štirih...potem pa smo bile, bili večinoma zunaj do sedmih....izkoristili smo dneve do konca...pol pa še mal polikaš...pa dol padeš....tko je to pr nas....

URša
..tebi sem dolžna odgovor.....
Zmenili sva se....da naslednje vnetje ušes preživimo  samo s Calpolom .....razen če poči bobenček..potem AB...drgač pa samo Calpol...sta mi dve mamici svetovali, da se je tako pri njih prenehalo....pa sem jo vprašala...pa je bila za....pravi ,da skandinavci sploh ne zdravijo ušes več z Ab...ampak na prej opisan način....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.5.2010 22:19:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EJ A SAM MEN FUL POČAS DELA rr AL VSEM

ti si prehitra user posted image user posted image user posted image izklopi turbo..pa bo ravno prav

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.5.2010 22:20:24   
Ajvy
Urša---helov...kako to ,da si ti pokonci?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.5.2010 22:21:57   
Urša08
Ajvy zanimivo user posted image a pa je Calpol dovolj močen, da nima user posted image preveč bolečin. Ma upam, da bosta princeski kar zdravi user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.5.2010 22:23:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy zanimivo user posted image a pa je Calpol dovolj močen, da nima user posted image preveč bolečin. Ma upam, da bosta princeski kar zdravi user posted image

ja ,rekla je ,da se ga potem resnični daje na 4 ure.....in greje ušeska...zdravljenje pa traja natanko en dan manj....pa z mnogo boljšimi rezultati...
ma maš prav...zdravje....

REsno sem raznišljala o tem....saj ne bi rada Tisi zrušila sistema z AB....res ne....je še premajhna

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.5.2010 22:23:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša---helov...kako to ,da si ti pokonci?

Oh sem že spala na kavču, potem sem bla pa na mojga huda k je kr pustu da je Nejc še pokonc kljub uri, pa sem ga spat spodila in potem se je še Žiga zbudu user posted image v glavnem je šel zdej  user posted image z obema spat , zame pa sploh ne vem če je kej placa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.5.2010 22:26:48   
Urša08
Ajvy zanimivo je vedt tole okol ušesk, se pa strinjam ja da čim manj Ab

No sedaj bom šla pa jaz tud počas via postelja.

nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.5.2010 22:27:59   
Ajvy

Ajvy zanimivo je vedt tole okol ušesk, se pa strinjam ja da čim manj Ab

No sedaj bom šla pa jaz tud počas via postelja.

nočko

nočko..upam, da bo dovolj placa za vse user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.5.2010 22:49:41   
tanci29
birdy-moj pravi luke, oz. luka in lora

kolumbo-zate sem pa najdla nov ime...prvi dve črki od prvega sina in prva in zadnja od drugega sina...men je zeloooo všečuser posted image

ajvy-hej pikica kako ste kaj...upam da vam zdravje ne nagaja več....držim prestke da ne bo treba niti calpola za ušeska...ne vem pa zakaj potem takoj dajo ab, če jih z calpolom pozdraviš samo dan kasnejeuser posted image ...še dobro da si dobila tole informacijo

urša-hej bejbika...kako pa kaj ti...a že kej brcika mala bebica.....fajn se spočij pa čim manj gužve v postelji

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.5.2010 22:56:28   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kolumbo-zate sem pa najdla nov ime...prvi dve črki od prvega sina in prva in zadnja od drugega sina...men je zeloooo všečuser posted image

Najprej sem na hitro prebrala in sem skupaj sestavila ime MARO..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je malce čudno zdelo, ampak ko sem šla pa še enkrat brat mi je pa to ime res lepo....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.5.2010 22:58:37   
Onasiss
Tanci...kaku ste???? Dej a si jutri dopoldne doma??? plis no, da ti vrnem ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa jo znam že na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...važn, da ste ok, jaz sem pa za punčko navijal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.5.2010 22:58:39   
BarbaraGS
Ursa hvala za vprasanje:) jaz imam se slabe 3 mesece do konca in glede na napore, ki jih imam vsak dan z naso nagajivko, se bojim da bo se kaj prej. Upajmo, da ne. Bo pa tokrat pob in imena se nimamo-nikakor se ne zediniva s Timom. Kaj pa bos ti imela, pa kdaj imas rok, kako nosecnost drugace?

Birdy, kolumbo dejta mi se vedve povedat kako pa kaj :) pa kdaj so kaj roki :)

Tamika thanks :) mail sicer se cakam, ampak se ga ze veselim. Drugace smo mi redno hodili na rab cez jablance, ampak tam moras skoro cez celi rab, da prides do Loparja. Pa me zanima ce je pot cez krk kaj boljsa, cenejsa in kako kaj s trajekti (prides tocno v Lopar)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.5.2010 23:01:29   
Onasiss
Barbara ... kdaj greste na Rab??? Mi sploh še ne vemo kje bomo šli, jaz ponavadi naredim načrt zadnji teden....

Kako Eli????

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.5.2010 23:06:31   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Tanci...kaku ste???? Dej a si jutri dopoldne doma??? plis no, da ti vrnem ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa jo znam že na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...važn, da ste ok, jaz sem pa za punčko navijal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej...jutri greva na lov za parketom in ploščicami...tako da žal me ne bo doma...sej boš vrnila ne sekiraj se...če ne prej ko prideš na kofi u naš nov domek...ampak bova našle en free time just u and meuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.5.2010 23:09:34   
tanci29
aja še nekaj vas moram opozorit!!!!!!!!!!!!!

dobro si oglejte naslednji HN kataloguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.5.2010 23:12:16   
Ajvy

ajvy-hej pikica kako ste kaj...upam da vam zdravje ne nagaja več....držim prestke da ne bo treba niti calpola za ušeska...ne vem pa zakaj potem takoj dajo ab, če jih z calpolom pozdraviš samo dan kasnejeuser posted image ...še dobro da si dobila tole informacijo

jah...se mi zdi ,da mi nismo tolk napredni...user posted image user posted image samo Rus-ova je itak carica...tko da jst sem jo vprašala ona mi je tut to htela omenit.....tko da sva se zedinili....res je ena krasna zdravnica..tolk sem vesela ,da jo imamo...res....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.5.2010 23:12:41   
Ajvy
zdej grem pa spat...lepo se imejte.....pa mirna nočka naj bo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.5.2010 23:13:59   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jah...se mi zdi ,da mi nismo tolk napredni...user posted image user posted image samo Rus-ova je itak carica...tko da jst sem jo vprašala ona mi je tut to htela omenit.....tko da sva se zedinili....res je ena krasna zdravnica..tolk sem vesela ,da jo imamo...res....

se strinjam...
lepo pančkej(te)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.5.2010 23:18:07   
tanci29

Tanci helov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image miss you

oprosti tale post sem pa spregledala

miss you toouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
29.5.2010 0:07:39   
BarbaraGS
Onassis a vi tudi greste? mi gremo prvi teden v juliju, ampak midva sva oba bolj taka, da morava imet dosti prej vse prestudirano :). Pa cas tako hitro mineva, da bo julij 1 2 3 tle.

Ajvy joj vasa useska...res upam, da bo kmalu vse ok.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?