|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
29.5.2010 16:18:11   
BarbaraGS
Tamika...sam se to info... torej ti pravis, da se bolj splaca iz Jablanaca? ti bom zaupala na besedo, ker mi nismo bli na rabu ze enih 10 let :). Tel. pa ti posljem po facebooku :) seveda se bomo vidli

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.5.2010 16:29:21   
TAMIKA3
čez baško sva se mi2 enkrat vračala, ko še ni bilo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa se je meni zdelo doooooooooolgoooooooooo, kaj šele user posted image

čez jablanec je ceneje in hitreje user posted image ... cca. 10-15 min... baška - sem prej, ko sem iskala link zasledila cca. 1,5 h user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
29.5.2010 19:53:59   
sjmm
čer!

smo se razvajal u mami kraljestvu s preveč hrane seveda...sam tko  so pač RD-ji...vsega na pretek....zdej sam še čajček in via kavč....mali se gre še namočit...je neki tečkan...pač ....zmeden urnik, spanje na poti....

fajt smo kr poglihal...sam jz se še strogo držim, Saša pa že veselo jezika...mislm, da bo spet kej počl kmal...sam smo pač u takih cajtih...se morm kr sprjaznt

vsem...hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image , sej greste za mano s svojimi princeskami in princi....a to šele čez neki let....itak pa so si otroci različni...pri nas je pač pri Saši kr hudo...ostalo za1x kat greuser posted image

kolumbo....naj hitro mine, karkoli že je s tvojim roksičem...pa čuvaj se tudi ti in tvoj trebuščekuser posted image

urša...upam, da so ti fantje odstopili kaj prostora za spanjeuser posted image

tamika...vidim, da ste delovniuser posted image user posted image user posted image user posted image

imena kr dežujejo...vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy....držim pesti, da ne bo reba ne calpola ne ab-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
29.5.2010 21:04:58   
Ajvy
helou.....

Rebeka....a jej...a že tako te matra...upam,da slabosti čimprej minejo.....v drugo se mi je trebušček poznal v 5 mesecu...no ,samo moram pripomnit ,da sem bla tak bruhko ,da ni čudn user posted image

BArbaraSG....thx za stavnico...sej veš..malo heca mora bit....
Ime je pa krasno in zelo lepo paše zraven Elizabete....

sjmm...super za razvajanje....zares sme vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
30.5.2010 1:53:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
30.5.2010 8:05:55   
baki
jutro.user posted image pri nas je že deževalouser posted image  zdej pa spet malo sonce sveti.kuhat mi ni treba ker gremo na vikend na kosilouser posted image .jutri grem še na 4 ure pol pa s prvim junijem na 8uruser posted image .se bo kr poznalo pri denarju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
30.5.2010 8:06:53   
baki
kolumbo upam da si mela pol noči mirne in da si se vsaj malo naspala.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
30.5.2010 8:09:57   
baki
kolumbo kaj je rekel zdravnik kaj mu je?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
30.5.2010 8:22:35   
TAMIKA3
DRAGA SIMONA!

OB ROJSTNEM DNEVU DAROV TI ŽELIMO, ISKRIC VESELJA, NAVDIHA, MODROSTI, PA ZDRAVJA, SE VE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

LEPO PRAZNUJTE!user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
30.5.2010 8:25:16   
TAMIKA3
JUTRO user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.5.2010 8:31:00   
TAMIKA3
user posted image user posted image še spita, potem pa se bomo počasi odpravili dogodivščinam naproti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.5.2010 8:32:12   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

Pri nas spet akcija 40.1user posted image .... Paracetamol in smo ga glih še skopal, zdej  čaj kuham- na srečo pije ko žolna.....pol pa nazaj spat.

Šime je bil čista koma je zaspal ob 19 30 na kavču, Majkl mal za njim, Rokso je bil naspidiran do daske, ker je spal do 16h in ko mi ga je uspel spokat ob 21h u poslo sm zaspala zraven na tleh na tepihu do 23user posted image . Zdej si močno želim do 8h mal več spanca.

Maj je fuuuuul užival na "izrednih" počitnicah, se vidi d je bil 2 dni na kmetihuser posted image , kjer soo bili res non stop zunaj....ma tako barvo k bi bil cel teden n MORJUuser posted image ......njega sonce samo vidi rata črn k zamorc.

Čaj je kuhan, čaučy

user posted image user posted image Maj
user posted image user posted image user posted image user posted image za Roka, user posted image user posted image user posted image za tebe... upam, da ste kaj user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
30.5.2010 8:33:21   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čer!

smo se razvajal u mami kraljestvu s preveč hrane seveda...sam tko  so pač RD-ji...vsega na pretek....zdej sam še čajček in via kavč....mali se gre še namočit...je neki tečkan...pač ....zmeden urnik, spanje na poti....

fajt smo kr poglihal...sam jz se še strogo držim, Saša pa že veselo jezika...mislm, da bo spet kej počl kmal...sam smo pač u takih cajtih...se morm kr sprjaznt

vsem...hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image , sej greste za mano s svojimi princeskami in princi....a to šele čez neki let....itak pa so si otroci različni...pri nas je pač pri Saši kr hudo...ostalo za1x kat greuser posted image

kolumbo....naj hitro mine, karkoli že je s tvojim roksičem...pa čuvaj se tudi ti in tvoj trebuščekuser posted image

urša...upam, da so ti fantje odstopili kaj prostora za spanjeuser posted image

tamika...vidim, da ste delovniuser posted image user posted image user posted image user posted image

imena kr dežujejo...vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy....držim pesti, da ne bo reba ne calpola ne ab-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za razvajanje

Ste naslednjo nedeljo fraj user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
30.5.2010 8:34:39   
TAMIKA3
.... ITAK.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
30.5.2010 8:34:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DRAGA SIMONA!

OB ROJSTNEM DNEVU DAROV TI ŽELIMO, ISKRIC VESELJA, NAVDIHA, MODROSTI, PA ZDRAVJA, SE VE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

LEPO PRAZNUJTE!user posted image

Tudi mi se pridružujemo čestitki. Lepo praznujte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
30.5.2010 8:35:16   
Urša08
Tamika uživajte danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
30.5.2010 8:36:02   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika uživajte danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tnx user posted image ... upam, da vreme zdrži user posted image
KJE STE PA VI? ste ok?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
30.5.2010 8:37:59   
Urša08
jutro

Mi smo včeraj uživali. Dopoldan na izi mal na igrala, pa na sladoiled. Potem ena juhica in via piknik - je mela prijateljica 30. Tam smo uživali, tamaledva turbo pridna. Nejc kokr da ga ne bi mela, je letal naokoli z otroki, se igral,... Žiga so crklali,... v glavnem sem bila bolj kot ne frejuser posted image user posted image user posted image
Za danes kakih posebnih planov še ni. Smo čist na izi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
30.5.2010 8:39:14   
tanci29
jutro

tamika mnajski dobrote

simona-tudi od nas vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kolumbo-ojoj...upam da ste potem spali. dobra si da zdržiš, jaz sem se že čisto odvadila ponoči vstajat, ker naši so se odločili da bojo spali all night..za hano samo enkrat če se zbudi da ji dam mlekija. to je pa vse. no uglavnem pocajtejte se hitro, naj vročinca gre papa in pride zdravje nazaj

midva sva bila učeri na all around. partketa nisva našla pa ploščic tudi ne. no sej neki sva vidla, ampak parket ki nama je všeč ne paše k barvi kuhinjeuser posted image . pa še vse take trgovine se zaprejo že ob 13h,15h ali pa sploh niso odprte ob sobotah.
sem pa vidla ploščice k zgledajo kot parket in so mi všeč. zdej sem pa v dilemi, če čem kar ploščice še čez dnevno dat. je talno gretje, tako da ful mrzlo ne bo po tleh, pa še vse bo isto, ne bo mal parketa in malo ploščic pri kuhinji(je vse isti prostor). A MA KATERA IZKUŠNJE????
no sva pa našla posteljo in super duper ležišče. pa omarice za spalnico(k se zlagajo k legice) ful nice.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
30.5.2010 8:39:40   
Urša08

KJE STE PA VI? ste ok?

Tamika čist ok. Sem šele dobr iz spalnice prišla in popila kavicouser posted image user posted image user posted image , sedaj pa moj zajtrk delauser posted image . Ma sej vreme bo, ne ravno sonček ampak padat pa res ne sme. Mate plan bit cel dan na čarobnem dnevu?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
30.5.2010 8:41:05   
tanci29
tamika-imejte se skrajno lepo na čarobnem dnevu.

mi če bo vreme zdržalo bomo šli v polhov gradec, kjer so danes čuki ob petih.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
30.5.2010 8:41:21   
Urša08
tanci uvau opremljanje hišice user posted image user posted image user posted image user posted image najljubši del selitve user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj je plan da se vselite?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
30.5.2010 8:41:47   
tanci29
urša-morning...si lepo spala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
30.5.2010 8:42:48   
Urša08
Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Roksota

Baki super za 8 urc user posted image user posted image user posted image

Tanci uvau Čuki, pri nas jih Nejc ful rad posluša. Uživajteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
30.5.2010 8:43:04   
TAMIKA3

KJE STE PA VI? ste ok?

Tamika čist ok. Sem šele dobr iz spalnice prišla in popila kavicouser posted image user posted image user posted image , sedaj pa moj zajtrk delauser posted image . Ma sej vreme bo, ne ravno sonček ampak padat pa res ne sme. Mate plan bit cel dan na čarobnem dnevu?

ti se samo pusti razvajatuser posted image user posted image .. imaš zlatega user posted image

ja, se bomo pa prilagajali vremenu

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?