Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Nam je tudi svetovala patronažna, da mu dajem eno po eno stvar za ene tri dni, tako da se navadi na okus in da se vidi, če je kaka alergija na določeno hrano.
. HB so čez zgornji lasje in se ne vidi...je pa spodaj že puhek tako, da novi rastejo...ampak je groznooo....in če se tole ne bo kmalu nehalo bom res čist plešasta pa mam kar goste in močne lase
.
za vse krste, obmesečnice, zobke, uvajanje GH ipd 
Pa dostikrat naredim kar mikse po dve ali tri zelenjave / sadja skupaj. Začela sem počasi kar s tretjim (popoldanskim) obrokom GH.
Raje bi spucala cel naš blok pa še sosednjega, kot pa se učila
ne pusti, da si na miru, če ga maš v naročju. no, krstili ga bomo, za naprej bo pa sam pokazal, če bo slučajno zanimanje ...
Mislim... sej ne vem, če bo sploh kdaj v vrtec prišel!!! Sem pa tud dala za en zasebni vrtec vlogo, sam so mi kar rekl, da jih je 100 preed mano, vzamejo jih pa okol 30 na let?!?