Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 14:39:49
|
|
|
|
Urša08
|
Sem zračunala in pademo v 5 plačilni razred, ja ni kej okol 200e bo Tamika kok mate pa vi veliko bajto, ma celo galejo Kolumbo ti pejt tud mal uživat z Roksotom, cunje bodo itak počakale Moj bo pa danes pozen in iz tega sledi da me čaka likanje zvečer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 14:41:20
|
|
|
|
sjmm
|
juha pod streho, mali auf...z janom in očijem gleda sorodnike na animal planet jz grem pa kosilo skončat...k naš mihc dons pride ob pol4h..k je na izletu v lipici...pol pa sam pohamsamo in šibajo u glasbeno...jz mam pa zmenk s pegleznom...ej kolumbo...a greš z mano zvečer pa bojo definitivno palačinke...si me shecala z njimi ...urša
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 14:42:17
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tamika barva fasade za ovne je rdečo-siva kombinacija .......sive črte vmes da mal razbije višne........mi mamo sicer rumeno oranžno pa siv cokel brez črt. mislim, da ne bo pasalo , ker je velika površina cca. 400m2 terasa in balkona bodo nekoč takšni sva za neko oker variatnto
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 14:53:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:01:44
|
|
|
|
Katjusa
|
vrtec.... aha če je en brez službe padeš kuj v 1 razred?.... drgač pa urša če boš imela 2 v vrtcu je drugi zastonj in za prvega plačuješ 1 razred manj k pa padeš se pravi če si drugi razred plačuješ 1. če imaš oba v vrtcu.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:01:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Solata v mojem želodčku, zdej za piko na i še "jedna žličica" NUTELE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:03:08
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm palačinke pr nas jih imajo vsi radi benjamin ponavadi 2 zmaže
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:05:17
|
|
|
|
Katjusa
|
florjan je danes že drugič zapored spal v vrtcu ga je vzgojiteljica ful pohvalila in še jst sem ga in nagradila sem ga tak, da upam, da bo zdej začel spat..... je pa v vrtcu sam še ta mesec pol pa se selimo in verjatno bo nekaj časa doma pol pa gre v vitanje..... še vedno imamo prosto mesto benjamin tud dons še spi očitno tole vreme dobro vpliva na spanje....... tamika veliko zgleda tole vaše domovanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:05:35
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm lepo da sem te zdražla s palačinkami jaz mam maso že narejeno čez ene 15 minut jih grem pa pečt Katjuša pri nas tud laufajo palačinke z nutelo Kolumbo uvau za tako kosilo, čist nč mesno nutela pa men tud paše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:06:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vrtec.... aha če je en brez službe padeš kuj v 1 razred?.... drgač pa urša če boš imela 2 v vrtcu je drugi zastonj in za prvega plačuješ 1 razred manj k pa padeš se pravi če si drugi razred plačuješ 1. če imaš oba v vrtcu..... Katjuša ni čist tko da če je en brez službe da padeš v 1 razred, še vedno gre po prihodkih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:12:49
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za spanje v vrtcu No k smo pri vrtcih dejte mi povedat kako jih oblačte za v vrtec? A v trenerkice, majčke,... al kavbojke, hlače
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:15:16
|
|
|
|
Katjusa
|
se bomo mogle enkrat dobit pa palačinke pečt kak mi je dolgočasno, delat se mi nič ne da dons grema z mojmu v trgovino morma kupit še neke plastične cevi za odtoke ju3 bo pa moj to namontiral jst bom pa doma z otročkoma k ima moja mami neko operacijo na dlesnih in nimam varstva...... Urša jst ga dam najreje v trenerkici... gledam, da ima čim bolj udobna oblačila, ker tam je pol dneva in naj mu bo čim bolj udobno med igro.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:18:07
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša saj se mi je zdelo da je najbolj smiselno dat otroka v udobnih oblačilih, sam včasih ko grem mim vrtca vidim punčke v krilcih in žabicah in potem rajši še vas za kako mnenje vprašam. Pa super da se dela nadaljujejo Še malo, malo pa boste na svojem Se pa tud men dons nč ne da, krivim vreme za to
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:23:05
|
|
|
|
Katjusa
|
ja dela grejo lahko bi šlo hitreje..... ampak važno, da bo konec enkrat in da se vsedem dol in sam sedim če bi moj mel mal več časa bi blo super tak pa popoldne in sobote delamo in ne gre nikamor v soboto smo ponavadi že preutrujeni..... sej ko si pripravimo vse za finale si bo moj vzel en teden dopusta in bomo vse nardil sma zdej se ukvarjamo z enektriko in vodovodom....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 15:56:40
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas sta ta velka dva dons čist odpulena... ...kr ne vem kje se me glava drži....še mal pa bo glasbena...HB
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 15:59:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 16:03:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 16:04:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 16:07:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kz mojmu atjuša glede na to da mamo do evra isto ceno, mata zgleda najina možeka do evra isto plačo , pa zgleda tut sam moške kromosome jst vseeno upam na kak ženki kromosom pusti mi veselje sem se zadnič hecala, da bomo mel tolk otrok da dobimo eno pučko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 16:07:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tasatr dobil dohodnino glih za ene 3 ekrančke mi še kr nismo dobil ne vem do kdaj je čas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 17:16:05
|
|
|
|
Onasiss
|
KVA JE ZDEJ BABE ŽABE??? KVA DELATE DA JE DEŽ??????? NE TOK OPRAVLJAT, MI RABMO SONCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KER GREMO KMAL NA MOOOOOOOOOOOOOOORJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 17:16:56
|
|
|
|
Onasiss
|
ČEBEL@................MOJE ISKRENO SOŽALJE
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 17:23:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vrtec.... aha če je en brez službe padeš kuj v 1 razred?.... drgač pa urša če boš imela 2 v vrtcu je drugi zastonj in za prvega plačuješ 1 razred manj k pa padeš se pravi če si drugi razred plačuješ 1. če imaš oba v vrtcu..... Katjuša ni čist tko da če je en brez službe da padeš v 1 razred, še vedno gre po prihodkih Maš prav... mal je nelogično, ker lahko ata zasluž 5000 €, mama je doma in se voz s tanovo ml 320.... malo čudno bi bilo, da imajo vrtec skor zastonj....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 17:26:53
|
|
|
|
Onasiss
|
nosečke.... kako bebike male??? kolumbo...kako kaj MARO???' ČEBEL@...MATURA??? A BO SUPET 5??? birdy.... podabu nate, pa dons je bil eden "tistih" dohterjev pri nas, pa sem ga čist pozabla vprašat....
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?