|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
2.6.2010 14:39:49   
Urša08
Sem zračunala in pademo v 5 plačilni razred, ja ni kej okol 200e bouser posted image

Tamika kok mate pa vi veliko bajto, ma celo galejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo ti pejt tud mal uživat z Roksotom, cunje bodo itak počakaleuser posted image user posted image user posted image

Moj bo pa danes pozen in iz tega sledi da me čaka likanje zvečer user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.6.2010 14:41:20   
sjmm
juha pod streho, mali auf...z janom in očijem gleda sorodnike na animal planetuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz grem pa kosilo skončat...k naš mihc dons pride ob pol4h..k je na izletu v lipici...pol pa sam pohamsamo in šibajo u glasbeno...jz mam pa zmenk s pegleznom...ej kolumbo...a greš z manouser posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer pa bojo definitivno palačinke...si me shecala z njimi ...uršauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.6.2010 14:42:17   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Tamika  barva fasade za ovne je rdečo-siva kombinacijauser posted image user posted image user posted image .......sive črte vmes da mal razbije višne........mi mamo sicer rumeno oranžno pa siv cokel brez črt.

mislim, da ne bo pasalo user posted image , ker je velika površina cca. 400m2

terasa in balkona bodo nekoč takšni

user posted image

sva za neko oker variatnto user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3003
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 14:53:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.6.2010 15:01:44   
Katjusa
vrtec.... aha če je en brez službe padeš kuj v 1 razred?....
drgač pa urša če boš imela 2 v vrtcu je drugi zastonj in za prvega plačuješ 1 razred manj k pa padeš se pravi če si drugi razred plačuješ 1. če imaš oba v vrtcu.....

Neposredna povezava do sporočila: 3005
2.6.2010 15:01:57   
Katjusa

Solata v mojem želodčku, zdej za piko na i še "jedna žličica" NUTELEuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.6.2010 15:03:08   
Katjusa
sjmm palačinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image pr nas jih imajo vsi radi benjamin ponavadi 2 zmažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
2.6.2010 15:05:17   
Katjusa
florjan je danes že drugič zapored spal v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image ga je vzgojiteljica ful pohvalila in še jst sem ga in nagradila sem ga tak, da upam, da bo zdej začel spat..... je pa v vrtcu sam še ta mesec pol pa se selimo in verjatno bo nekaj časa doma pol pa gre v vitanje..... še vedno imamo prosto mestouser posted image user posted image user posted image user posted image

benjamin tud dons še spi user posted image očitno tole vreme dobro vpliva na spanje.......

tamika veliko zgleda tole vaše domovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
2.6.2010 15:05:35   
Urša08
Sjmm lepo da sem te zdražla s palačinkami user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam maso že narejeno čez ene 15 minut jih grem pa pečtuser posted image

Katjuša pri nas tud laufajo palačinke z nutelo user posted image

Kolumbo uvau za tako kosilo, čist nč mesno user posted image user posted image user posted image user posted image nutela pa men tud pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
2.6.2010 15:06:35   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

drgač pa urša če boš imela 2 v vrtcu je drugi zastonj in za prvega plačuješ 1 razred manj k pa padeš se pravi če si drugi razred plačuješ 1. če imaš oba v vrtcu.....

Katjuša
ni čist tko da če je en brez službe da padeš v 1 razred, še vedno gre po prihodkihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
2.6.2010 15:12:49   
Urša08
Katjuša super za spanje v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

No k smo pri vrtcih dejte mi povedat kako jih oblačte za v vrtec? A v trenerkice, majčke,... al kavbojke, hlačeuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
2.6.2010 15:15:16   
Katjusa
se bomo mogle enkrat dobit pa palačinke pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak mi je dolgočasno, delat se mi nič ne da dons grema z mojmu v trgovino morma kupit še neke plastične cevi za odtoke ju3 bo pa moj to namontiral jst bom pa doma z otročkoma k ima moja mami neko operacijo na dlesnih in nimam varstva......

Urša jst ga dam najreje v trenerkici... gledam, da ima čim bolj udobna oblačila, ker tam je pol dneva in naj mu bo čim bolj udobno med igro.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
2.6.2010 15:18:07   
Urša08
Katjuša saj se mi je zdelo da je najbolj smiselno dat otroka v udobnih oblačilih, sam včasih ko grem mim vrtca vidim punčke v krilcih in žabicah in potem rajši še vas za kako mnenje vprašam. Pa super da se dela nadaljujejouser posted image Še malo, malo pa boste na svojemuser posted image user posted image user posted image Se pa tud men dons nč ne da, krivim vreme za to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
2.6.2010 15:23:05   
Katjusa
ja dela grejo lahko bi šlo hitreje..... ampak važno, da bo konec enkrat in da se vsedem dol in sam sedimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi moj mel mal več časa bi blo super tak pa popoldne in sobote delamo in ne gre nikamor v soboto smo ponavadi že preutrujeni.....
sej ko si pripravimo vse za finale si bo moj vzel en teden dopusta in bomo vse nardil sma zdej se ukvarjamo z enektriko in vodovodom....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
2.6.2010 15:56:40   
sjmm
pri nas sta ta velka dva dons čist odpulena...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kr ne vem kje se me glava drži....še mal pa bo glasbena...HB

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 15:59:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 16:03:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3017
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 16:04:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3018
2.6.2010 16:07:01   
Katjusa

Kz mojmu atjuša glede na to da mamo do evra isto ceno, mata zgleda najina možeka do evra isto plačouser posted image user posted image user posted image , pa zgleda tut sam moške kromosomeuser posted image user posted image user posted image

jst vseeno upam na kak ženki kromosomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pusti mi veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se zadnič hecala, da bomo mel tolk otrok da dobimo eno pučkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3019
2.6.2010 16:07:30   
Katjusa

Tasatr dobil dohodninouser posted image user posted image user posted image  glih za ene 3 ekrančkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi še kr nismo dobil ne vem do kdaj je časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3020
2.6.2010 17:16:05   
Onasiss
KVA JE ZDEJ BABE ŽABE??? KVA DELATE DA JE DEŽ???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NE TOK OPRAVLJAT, MI RABMO SONCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KER GREMO KMAL NA MOOOOOOOOOOOOOOORJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
2.6.2010 17:16:56   
Onasiss
ČEBEL@................MOJE ISKRENO SOŽALJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
2.6.2010 17:18:32   
Onasiss
Neki imate z vrtci koklk... da ne bo pomote

tlele si lahko zračunate VSE

http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
2.6.2010 17:23:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjuša
ni čist tko da če je en brez službe da padeš v 1 razred, še vedno gre po prihodkihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maš prav... mal je nelogično, ker lahko ata zasluž 5000 €, mama je doma in se voz s tanovo ml 320.... malo čudno bi bilo, da imajo vrtec skor zastonj....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
2.6.2010 17:26:53   
Onasiss
nosečke.... kako bebike male???

kolumbo...kako kaj MARO???'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČEBEL@...MATURA??? A BO SUPET 5???

birdy.... podabu nate, pa dons je bil eden "tistih" dohterjev pri nas, pa sem ga čist pozabla vprašat....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?