Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak kofetkat pa tam nimamo kje... v starem delu Kranju pa parkirat nimaš kje. Torej predlagajte kam.
.
. Ok, saj sem pričakovala, saj je normalno, da sedaj ne bo pojedel ne vem kako veliko. Pojedel je par žličk. Pa sem jaz naredila napako, bi mu prej morala dat kašico, tako je pa prej jedel pri meni. Nato je postal zaspan...in ker je bila potem že toliko ura da bi šel lahko spati za ponoč, sem mu dala še kašico. Se pravi sploh ni bil še lačen. Upam, da bomo danes bolje prišli skoz z uro
. Saj bo lahko spal v veliki postelji, ki je še prazna - pravijo. No ja, pa že. A sta jogi za posteljico tud kupili?
.
- pa vse, ki jih poznam, jo imajo samo za lepo videt, otroci nočejo bit not, sam dobro odlagališče oziroma pospravljališče za igrače so. Jah nič, se gremo naprej sončit
. Je pa res, kot pravi dskubin, kriza za hrbet. Računam pa na to, da bo sčasoma postala uporabna kot stajica
ne spi pri naju. Jogija nisva kupili, je notri ena taka podloga. Kaj pa vem, meni se ne zdi tolk tanka, drugač pa še kak kovterček čez vržeš, pa itak bomo meli še blazino, pa bom magari to dala. Jogija tud zato nisem kupovala, ker ti spet zavzame dodaten prostor, meni pa je bistveno, da je čim manj. Ja, je pa tud za stajico uporabna, tako da jaz najbrž zdaj stajice ne bom kupovala, je ta čist kul.
. Sem prav jezna. Še dobro, da je bilo do sedaj slabo vreme!!!!
. Danes je sicer malo bolj, ampak včeraj pa predvčerajšnjem pa je bil
. Skoz nekaj jokal, pa zaspan bil, pa ni mogel zaspat, jedel je sicer, ampak potem pa takoj spat.... ampak kako nek... samo na rokah, pa da ga nosimo... če se samo probamo vsedet je že jok.tko da sem bila na koncu dneva ko cunja in sem šla kar hitro spat, ob deveteih, kar pri meni ni navada,ko grem opolnoči skoraj zmeraj.
uspavate... ali sami zaspijo ? Imate kakšno idejo, kako ga tega odvaditi.