ROmama
|
Dobro jutro, ste vse bolj večerne, jaz pa jutranja, hodim spat že ob desetih, ker se zbujamo na 2 uri ali še vmes. Čez dan ta naša nima časa jest, ker je vse okrog zanimivo, zato je ponoči bolj lačna, po moje. Vseeno bi rada zdržala do dopolnjenega 6 meseca samo z dojenjem. No saj ji poskušam kaj dati, pa nima nekega interesa, pljune vse ven. Včeraj sem ji dala malo pomaranče za pocuzat, se je kar tresla zdraven. Zaradi nočnega zbujanja sem čisto brez volje in sitna. BeeBee - se večkrat spomnim na tebe. Čestitke za poroko, lahko še jaz dobim slikice prosim. A je katera mogoče odgovorila na nagradno vprašanje za Biokmetijo. Se mogoče tam vidimo, mi smo bili izžrebani Danes mi pa ne bo potrebno kuhat, ali pa bom čisto eno malenkost, ker gre moj po službi na piknik, Luka pa tako v vrtcu je. Jutri grem pa jaz na dekliščino. Upam da bo mojemu uspelo ukrotiti oba otroka. Vreme je pa obupno, moraš prav čakat na vedro vreme, da lahko skočiš na sprehod. Včeraj smo se dokončno zmenili za krst pri župniku, imeli ga bomo 25.07., zdaj pa z mojim razmišljava kaj bova, ali piknik, ali catering, ali bom jaz skuhala, nas ne bo veliko - 18, od tega so štirje otroci. Kaj ste pa ve naredile?
|